Håkan Hellström Natalie Davet

Sprid kärleken
 Håkan Hellström Natalie Davet
Håkan Hellström Natalie Davet

Håkan Hellström Natalie Davet – Hkan Hellström har varit återhållsam med att diskutera sitt privatliv. En exklusiv intervju med SvD Perfect Guide avslöjar att han äntligen har pratat om sina känslor för Natalie Davet.

Att säga att jag är en relationsspecialist vore en underdrift. Det finns bra och hemska saker där inne. Svetsning sker när en grupp når både toppen och botten.

Under inspelningen av Near & Far i Rio de Janeiro 2003 fungerade Natalie Davet som hans guide. Trots att 15 år har gått och tre barn fått till, förblir deras kärlek oförminskad. Hkan Hellström svarar på en fråga angående hans fysiska utseende med:

En sen blomning kanske. Besläktad med “The Geek” från “Can’t Buy Me Love”, som efter att ha tagit bort sina glasögon vinner hjärtat på den vackraste kvinnan i filmen. Men jag tror att “The Geek” skulle ha varit framgångsrik om han bara hade hållit på sig glasögonen.

Jag undrade om Hkan Hellström hade en fru

Tillsammans med sin partner Nathalie Davet välkomnade Hellström en son i december 2005. Som 2006 års finaste manliga musiker belönades Hkan Hellström med en Grammis. En mottagare av 2007 års Taube-stipendium.

Var exakt gör H.kan. Hellström ringa hem?

Hkan är göteborgare och nuvarande bosatt på Nummer 10 stra Skansgatan. För elva år sedan bosatte han sig i sin nuvarande lägenhet (22 februari 2010). Han och hans flickvän, Natalie, har gjort detta till sitt hem.

Och vad är det Hkan Hellström sysslar med?

Hkan Hellström är ägare och förvaltare av både Tro och tvivel AB och Bohus Dreamin’ AB, som båda är aktiebolag. 2020-kronorsintäkterna för det första företaget indikerade, “Tro och tvivel AB”, som kommer att fokusera på allt från artistverksamhet till PR.

Jag undrade om Hkan Hellström har familj

Hkan Hellström, 42 år, och hans sambo Natalie Davet har fått sitt tredje barn. På fredagen gav Davet sina Facebook-vänner en hint genom att ändra hennes profilbild till en som tydligt visade hennes gravida mage. Med lyckönskningar började gratulationerna strömma in.

I parets uppfödning ingår dock även husdjur. Den nya familjemedlemmen har redan introducerats för världen. Den mångårige Hellström-anställde Joel Borg har bekräftat för företagets övre skikt att paret nu har tre barn.

“Baby och föräldrar glada”, sa Hellströms medarbetare

Det är sant att de har fått barn. Förlossningen var en succé och alla inblandade (spädbarn och föräldrar) är nöjda. berättar för Nöjesbladet, Joel Borg.

Hkan Hellström blev nyligen pappa igen, och detta kommer bara några månader innan hans massiva “Rolling Thunder”-turné i Norden, som drar igång med ett stopp i Berlin den 27 maj.

Singer-songwritern uppträder på arenor över hela Sverige, inklusive Stockholms Stadion, Borgholms slottsruiner, Malmös Mölleplatsen och Göteborgs Ullevi under två nätter. En tradition som har slagit in.

Håkan Hellström Natalie Davet

Hkan Hellströms album från 2016, “Du gamla du fria”, är hans senaste. Den svenska konstnären Hkan Hellströms verk har vunnit mångas hjärtan. Han och hans nuvarande partner, Natalie Davet, har varit tillsammans ett tag och har tre barn. De bor för närvarande i Göteborg. I en tidigare intervju med SvD delade Hkan med sig av sina bästa kärleksråd (som du kan läsa mer om här) och avslöjade en söt kärlekssaga.

I hela sitt liv har han bara dejtat en kvinna. Hkan Hellström säger till SvD, “Jag har ingen erfarenhet av något annat än min älskling, min älskling.” Den tredje ungen till sångaren Hkan Hellström (42 år) och hans make Natalie Davet (38 år) föddes nyligen. De har två barn, Julius, 11, och Sigge, 8 år, som är födda tidigare.

Någon från Hkans ledning, som heter Joel Borg, har bekräftat födelsen av ett barn

Och ja, de har verkligen avkomma. Förlossningen var en succé och alla inblandade (spädbarn och föräldrar) är nöjda. Som Joel sa det till Nöjesbladet. Den gravida Natalie uppdaterade sin Facebook-profilbild i fredags. De har dock redan ett tredje barn som en familj på två.

Under de tjugo år som Hkan Hellströms företag har varit i rampljuset har det tjänat en prydlig summa av tolvhundrasjuttiofem miljoner dollar efter skatt. Utöver sin årliga lön, som sträcker sig från 1 miljon dollar till 5 miljoner dollar, har artisten plockat in hela 23 miljoner dollar i aktieutdelning.

Dessutom har han spelat för utsålda publik under fyra på varandra följande shower på Ullevi. Men i en intervju 2017 med SvD Perfect Guide släppte han äntligen in lite kärlek.

Så var det så att Hkan Hellström äntligen träffade sin blivande fru, Natalie Davet. I Sverige var det något i nöjesbranschen när nyheten om deras förhållande kom, särskilt som Hkan Hellström hade marknadsfört sig själv som en livslång ungkarl.

Att säga att jag är en relationsspecialist vore en underdrift. När vi går ännu längre tillbaka i tiden, till 2010, avslöjade Hkan Hellström ännu mer om sina känslor för Natalie Davet. ‘Two Steps From Paradise’ släpptes 10 år efter artistens genombrott med ‘Känn ingen sorg för mig Göteborg’, för att fira årtiondet sedan låtens stora framgång.

Angående detta delade Hkan Hellström med oss ​​av sin tillfredsställelse med sin nuvarande situation. Jag fantiserade om det. I så fall kommer den att ha slående blå ögon. Jag skulle inte ha kunnat fortsätta upprepa den första skivan. Hellström sa till tidningen Chic, “Jag är glad eftersom jag på många sätt inte behöver leva så.”

 Håkan Hellström Natalie Davet
Håkan Hellström Natalie Davet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!