Hanna Ferms Pojkvän

Sprid kärleken
Hanna Ferms Pojkvän
Hanna Ferms Pojkvän

Hanna Ferms Pojkvän – Artister och fans har länge spekulerat om det finns ett romantiskt samband mellan dem eller inte.För Aftonbladet har Hanna Ferm och Johan Gunterberg avslöjat att de nu är ett gift par.Vi två jobbar tillsammans, deklarerar Johan Gunterberg när han höjer huven.


Hanna Ferm, en 20-årig artist, har haft en sommar och en vinter i framtidens sikte. Efter att ha spelat sin låt i 19 dagar på “Svensktoppen” tar han nu förstaplatsen i skrivande stund efter att ha klappat Abbas nya låt “Don’t shut me down” till ett extranummer.

Det är lika illa privat som det är på gatan. Hanna Ferm och artisten Johan Gunterberg, 33, från gruppen De know you are together har varit föremål för spekulationer sedan en tid tillbaka. Det beror bland annat på att de har kommunicerat via sociala medier.

Efter premiären av “GES – Stanna världen en stund” på Cirkus i Stockholm kom paret ihop, men de försökte undvika fotografer och gömde sig bakom den röda mattan. Aftonbladet gjorde dock stor succé, men skyggaduonen i fartens foajén blev en besvikelse.

Johan Gunterberg svarar på en fråga om deras förhållande och säger “Tummen upp.”Hanna Ferm förklarar varför hon ser fram emot framtiden med sin låt “För evigt”.Det är en förödelse! Det är helt ur den här världen. Ändå berättar Hanna Ferm med en leende och går in i folkmyllret med pojkvän.

Efter att ha förlorat mot Chris Kläfford i 2017 års “Idol”-final har Hanna Ferm satsat sin karriär på sitt eget artisteri efter tävlingen. De senaste två åren har hon tävlat i Melodifestivalen med Liamoo och duon som framförde “Hold you” på en tremansplattform. Året innan intog hon scenen som soloartist med låten “Brave”, vilket gav henne en plats i finalen.

Med De Vet Du har Johan Gunterberg haft stora framgångar. Förutom att delta i Melodifestivalen 2017 med låten “Road Trip” har de även skapat en reklamvideo för låten “Panta mera.”.Marie Serneholt och Johan Gunterberg har arbetat tillsammans tidigare.

Hanna Ferms kärleksinsikt med Johan Gunterberg.Det har gått ett par månader för Hanna Ferm och Johan Gunterberg.Mina instinkter sa att Hanna Ferm och Johan Gunterberg var släkt, så jag tittade på det.Från början visste vi inte exakt hur de skulle bli.Hanna Ferm berättar om sina rädslor kring knogar för Daisy Beauty-butikens tidning.Det krävdes en hel del ansträngning för mig att ta bort mina väggar.

Till att börja med var Hanna Ferm osäker på vad hon letade efter i en grupp artister. Daisy Beauty hävdar att kärleken har varit för svår för henne.Kärlek, det här har varit en enorm utmaning för mig. Det krävdes en hel del ansträngning för mig att ta bort mina väggar. Ett samarbete mellan Hanna Ferm och Johan Gunterberg.

Hanna Ferms Pojkvän

Det har gått ett par månader för Hanna Ferm och Johan Gunterberg.Johan Gunterbergs och Hanna Ferms förhållande upptäcktes under vintern.Från början visste vi inte exakt hur de skulle bli.
Hanna Ferm berättar om sina rädslor kring knogar för Daisy Beauty-butikens tidning.

Det krävdes en hel del ansträngning för mig att ta bort mina väggar.Hanna Ferm, 21, och Johan Gunterberg, 33, hade länge ryktats vara ett par. Relationer hade upptäckts i höstas.Till att börja med var Hanna Ferm osäker på vad hon letade efter i en grupp artister. Daisy Beauty hävdar att kärleken har varit för svår för henne.

– Kärlek, det har varit en lång och svår resa för mig. Det tog mycket ansträngning från min sida innan jag lyckades ta bort mina väggar. Hanna Ferm berättar för butiken att hon var 15 när hon blev hjärtekrossad av en kille, och att hon senare fick veta att vännen som trollade henne var där med killen.

Jag blev traumatiserad av det. Jag trodde inte att någon kunde göra det, och jag visste att jag var i överhuvudtaget. Eftersom jag vet hur det känns att bli trampad på, har jag varit extra vaksam på att aldrig, aldrig försöka trampa på någon annan.När deras förhållande började ta en mer seriös vändning mellan dem och Johan Gunterberg tyckte hon först inte att det var nödvändigt för henne att göra det själv.

I början berättade han att han var i min närvaro, och det var på grund av detta som jag insåg att det jag kände igen som kärlek i själva verket var kärlek. Även om ingen faktiskt ville vara kär. Haha, det var allt som hände. Hanna Ferm dök upp i “Idol” 2017 för att hon såg Chris Kläffords ansikte.

Som ett resultat av detta blev han inbjuden att uppträda tillsammans med Liam Cacatian Thomassen, mer känd under sitt artistnamn Liamoo, i Melodifestivalen 2019. Som ett resultat ledde den litterära duellen till romansen mellan Hanna Ferm och Liam Cacatian Thomassen, något som både av dem hade sett fram emot sedan dess.Vår relation är att vi är bröder. Få men väldigt nära vänner. Visst, allt kan hända, men tills vidare.

Hanna Ferms Pojkvän
Hanna Ferms Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!