Hur Lång Är Kendall Jenner

Sprid kärleken
Hur Lång Är Kendall Jenner
Hur Lång Är Kendall Jenner

Hur Lång Är Kendall Jenner – Kendall Professionellt känd som Nicole Jenner, hon är en amerikansk modell och tv-personlighet. Kris och Caitlyn Jenners dotter (tidigare Bruce Jenner). Kourtney Kardashian, Burt Jenner, Cassandra Marino, Kim Kardashian, Brandon Jenner, Khloé Kardashian, Brody Jenner och Rob Kardashian är Kendalls åtta halvsyskon.

Med sina framträdanden på E! nätverk reality-serien The Kardashians, fick hon sin start i show business. Efter att ha skrivit på ett kontrakt med Wilhelmina Models 2009 började hon arbeta som modell vid 14 års ålder. Hon har arbetat för Versace, Chanel och Gucci, för att bara nämna några. Dessutom har hon dykt upp i runwayshower och fotograferingar för Vogue och Victoria’s Secret.

Kendall Jenners längd och vikt är alltid av intresse för ett brett spektrum av människor. Andra frågor inkluderar om hon är smal eller plus-size; vilken storlek skor och klänningar hon bär; om hon har stora bröst, höfter och mer; och om hon har en liten eller stor byst. Efter att ha medverkat i realityserien “Keeping Up with the Kardashians” blev Kendall Jenner känd.

Hennes uppkomst till berömmelse och ryktbarhet hjälptes åt av hennes roll som stammis i ett välkänt tv-program. I modetidningar, annonskampanjer, catwalks och fotograferingar är hon överallt! Kendall Jenner har också en stor följare på sociala medier och är en av drivkrafterna bakom rörelsen “Social Media Modeling”. TV-personligheten, modellen och skådespelerskan Kendall Nicole Jenner är född i USA.

Hennes födelsedatum var den 3 november 1995 i Los Angeles, Kalifornien. Hon är dotter till Bruce Jenner (nu Caitlyn Jenner), en före detta olympier och förespråkare för transpersoner, och Kris Jenner.

Bruce Jenners äldsta barn, hon har tre äldre halvsystrar, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian och Khloe Kardashian, som alla är lika välkända. Hennes halvbror är Rob Kardashian.Burton Jenner, Brandon Jenner, Kylie Jenner och Brody Jenner är hennes andra halvsyskon från sin mammas (Kris) sida. Sierra Canyon School i Kalifornien var hennes första stopp innan hon bestämde sig för att gå hemundervisning. På gymnasiet blev hon antagen till Yorkshire High School, men hon lämnade för att göra karriär inom modebranschen.

Medan hon bara var 14 år gammal, strulade hon redan med sina saker framför kameran. Har blivit intervjuad av E!, Seventeen och Vogue med sina berömda Kardashian-systrar. Som medlem av Kardashian-familjen och skådespelare i reality-tv-programmet “Keeping with the Kardashians” har Kendall Jenner blivit ett känt namn i USA och runt om i världen.

Hur Lång Är Kendall Jenner: 1,79 m

Som ett resultat av sin längd fick hon mycket uppmärksamhet. Han är 178 cm lång vid 19 års ålder. Trots att hon är den yngsta av Kardashian-systrarna är hon den tyngsta av dem alla.Under hela sitt liv har hon varit längre än den genomsnittliga personen, vilket väckte hennes intresse för catwalkmodellering.

Som ett resultat av sin längd uppmärksammades hon i en mycket tidig ålder. Som ett resultat av hennes fullspäckade schema och täta fotograferingar var hon tvungen att ta en paus från skolan. Förutom sin längd är Kendall Jenner också ganska smal.

Trots sin 5,7-tums (1,78-meter) höjd, bär hon bara 54 kilo (119 pund). Många tror att hon är “mager”, vilket hon ofta klagar på. “Skinny” är lika förnedrande som “fet”, har hon påståtts ha sagt i ett uttalande.

Hur Lång Är Kendall Jenner

Många gånger har hon fått försvara sig mot rykten om att hon lider av anorexi och väger bara 54 kg, trots att hon är 5 fot 10 tum lång. Men trots anklagelserna mot henne fortsätter hon att bli fotograferad, igenkänd och samlar på sig en ansenlig publik på sociala medier som ett resultat av sin kroppsbyggnad och låga vikt. Hennes längd och smala figur är obestridliga.

Hon har dock en avundsvärd figur som gör henne till en eftertraktad vara. Med en byst som står i proportion till höfterna och en midja som är betydligt mindre har hon en timglasfigur. Hon bär 32B behåar och har en 34 (87-tums) byst.

Trots sin längd har hon en midjeomkrets på bara 24 tum (61 tum). Hennes höfter, som är i genomsnitt 34 tum i omkrets, är inte utöver det vanliga. Hennes 34-24-34 figur, 5 fot 10in höjd och 145lb vikt gör henne perfekt för rollen (54 kg).

Det är ingen överraskning att hon är en av de framstående figurerna i världen av sociala mediemodeller. Många har spekulerat i att hon bantar eller lider av en ätstörning eftersom hon vägrar att avslöja hur hon upprätthåller en så fantastisk kroppstyp.

För närvarande bär hon en klänning i storlek 2 (32 EU) och en skostorlek 10 (US) och är varumärkesambassadör för Seventeen Magazine, Forever 21 och Agua Bendita. Hennes växande berömmelse och förmögenhet, som för närvarande uppskattas till 10 miljoner dollar, kan delvis tillskrivas hennes felfria fysiska utseende.

Hur Lång Är Kendall Jenner
Hur Lång Är Kendall Jenner

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!