Myra Granberg Föräldrar

Sprid kärleken
Myra Granberg Föräldrar
Myra Granberg Föräldrar

Myra Granberg Föräldrar – Myra Granberg vände sig till musiken efter en tuff barndom som innefattade mobbning och en familjemedlems död. Efter coronaepidemin fortsätter hon att producera låtar för att hedra sin yngre syster. Den svällande sommaren 2018 skrev Myra Granberg “Tills mitt hjärta sjunker under”.

Ett förråd medan hon växlade mellan sin dator och en frys för att hålla sig sval (jag lägger ner en arm eller ett ben för att kunna andas). Det blev en stor succé. Under samma intensiva hetta och kreativa flöde komponerades singeln “Then they can’t take us” och den släpptes den 10 juli i år. I låten är.

Sociala mediers status irrelevant så länge du har familj och vänner runt dig som stöd. Min avsikt var att skicka den till mitt yngre syskon. Jag kände mig tvungen att skriva det till henne, men det var också något jag behövde höra själv. För första gången fick Myra Granberg veta att “Tills mitt hjärta sjunker under” även.

Ar för hennes yngre syskon. Den 25-åriga pophopparen föddes i Nybro, en stad utanför Kalmar, Sverige. Hennes föräldrar, som kommer från Norrbotten, kom till den lilla staden utan att etablera en hemmabas. När Myra Granbergs föräldrar skilde sig när hon var fem år började kaoset utspelas. Alla har.

Sin egen definition av “jävla”, säger Myra Granberg och tillägger: Det blev riktigt kaotiskt i båda familjeförhållandena; min pappas nya fru dog när jag var 12 år gammal. Eftersom de nyligen hade fött tvillingar, och eftersom jag var äldst, föll ett stort ansvar på mina axlar. I efterhand, tillägger hon, kan hon.

Se hur modiga hon och hennes familj var inför motgångar. Alla andra som Myra Granberg kände växte upp i kärnkraftshem och Myra började känna sig isolerad. Tio år gammal bestämde hon sig för att lämna “grottan” i Nybro och flytta till stan, Stockholm. Det fanns inga intressanta personer i min umgängeskrets.

Myra Granberg Föräldrar

När jag var liten ville mina vänner inget hellre än att spela fotboll och träffa män. Myra Granberg minns att hon under en period blev mobbad av en grupp pojkar och kände sig som en outsider på grund av det. När hon gick i gymnasiet i Torsas grundade hon ett band som av en slump blev ett reggaeband, trots hennes.

Förkärlek för punk. Pankbanken var namnet på en grupp människor som framförde “plöjande” sånger om att vara pank. Däremot var jag en student som bodde hemifrån för 1 000 kronor i månaden, så jag hade ingen tillgång till sådana lyxvaror. Våra små spelningar gick över styr till följd av att.

Lokalen plötsligt öppnades. Myra Granberg studerade musikproduktion vid rnsköldsvik innan hon flyttade till Stockholm, där hon började skriva musik åt andra. Det var svårt att skapa tills singelsatsningen blev verklighet. När du är en del av en grupp blir du ett verktyg till förmån för dina medkonstnärer för sitt.

Eget välbefinnande var hon tvungen att utföra denna strävan på egen hand, en “plats” där hon kunde vara sig själv och skriva vad hon ville. Även om Myra Granberg sköter det mesta av arbetet ensam tror hon att många inte känner igen detta som fallet. Efter ett tag tappade jag det och var missnöjd med.

Att man alltid måste gå sin egen väg och få frågan “gör hon verkligen allt själv”. Sedan frågar de om jag är i ett förhållande med någon. “Jaså, så han gör dina produktioner”, säger de eftersom jag har en älskare som jobbar med musik. Sen är det inte mitt ansvar att predika att kvinnor kan producera, vilket för.

Mig bara är en sakfråga. För att andra ska kunna hitta dit också kommer jag att agera som om det är naturligt. Hon skulle åka på sin första stora turné, bestående av cirka 50 stopp, under sommaren. Hon blev offer för coronaviruset, liksom majoriteten av turnerande artister. Men du kan inte skylla.

På någonting, för det har hänt alla, så oroa dig inte för det. Efter ett tag har jag svalnat. Det är upp till dig att bestämma. I båda fallen har det hela skadats, eller så är jag fortfarande kapabel att skriva liknande underbara låtar. Som kommer att bli ännu bättre under det kommande året.

Myra Granberg Föräldrar
Myra Granberg Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!