Hur Lång Är Melwin Lycke Holm

Sprid kärleken
Hur Lång Är Melwin Lycke Holm
Hur Lång Är Melwin Lycke Holm

Hur Lång Är Melwin Lycke Holm – Melwin Lycke Holm, en svensk höjdhoppare, föddes den 12 oktober 2004. Det var den 15 augusti 2020 som Lycke Holm SM-guld nådde 2,13 meter i höjd och blev därmed tidens yngsta svenska mestar. Stefan Holms son är uppkallad efter honom.

Stefan Holm och Anna Lyckes son Melwin var tidigare gifta, men paret skilde sig 2012. Stefan Holm har däremot snubblat över kärleken sedan en tid tillbaka. Han la även upp en bild på sig själv och Jessica Eriksson på sitt Instagramkonto för bara några dagar sedan.

Det finns inga ord för att uttrycka hur mycket jag beundrar Jessica Eriksson för hennes mod att ta sig an Stefan Holm. Stefan Holm har återupptäckt kärleken och nu har han visat upp Jessicas första film för första gången. I år har Lyckan utökat vårt Friidrottsikon ytterligare ett snäpp, och även P on the Spot-Snille har uppdaterats. Fyra VM-guld, två EM-guld, och ett E-silver tilldelades Stefan Holm, 44Inomhus.

En 22-SM-guld Holm vann, och han hade det bästa hoppet på 2,40 m i huset (2005) och 2,37 m utanför huset (2008).Javier Sotomayor, en kubanen, har världsrekordet för högsta höjdhopp, medan Stefka Kostadinova, en bulgarisk, har Europarekordet för högsta höjdhopp (2,09 meter).

Det interna världsrekordet tillhör Kajsa Bergqvist (2,08 meter) och Javier Sotomayors förfäder (2,43 meter). Melwin Lycke Holm, en höjdhoppare från Sverige, föddes den 12 oktober 2004.Hans farfar, Johnny Holm, var friidrottstränare och hans far, Stefan Holm, var höjdhoppare.

Lycke Holm blev den 15 augusti 2020 den yngsta svenska mästarinnan genom tiderna, då hon hoppade 2,13 meter för att vinna guld i höjdhopp vid SM.Lycke Holm tog guld i höjdhopp vid inomhus-VM i februari 2022 med ett språng på 2,16 meter.

Han vann två guld och en silvermedalj vid juniormästerskapen inomhus månaden därpå. Personbästa på 2,18 meter i höjdhopp, 14,49 meter i tresteg och 7,26 meter i längdhopp uppnådde Lycke Holm vid VM.

9Melvin Lycke Holm Den 12 oktober 2004 var Melwin Lycke Holms födelsedatum. Han är en svensk höjdhoppare. . Lycke Holm blev Sveriges yngsta mästare i historien när hon korsade höjdhoppsgrenen på SM den 15 augusti 2020, med ett avstånd på 2,13 meter. Friidrottaren Stefan Holm, som tävlade i höjdhoppsporten, var Hans bästa vän. Holm är hans pappa.

När Lycke Holm nådde SM:s toppmöte den 15 augusti 2020 tog Lycke Holm toppmedaljen med en distans på 2,13 meter, vilket gjorde henne till landets första kvinnliga bergsklättrare någonsin.Lycke Holm lämnade över nycklarna till slottet till SM i februari 2022.

En ny persons bästa hopp på 2,16 meter krävdes av henne för att ta förstaplatsen i tävlingen. Under den följande månaden tävlade han i Juniormästerskapen och tog tre medaljer till följd av sina ansträngningar (två guld och ett silver).

Hur Lång Är Melwin Lycke Holm

Som ett resultat använde Lycke Holm guld i höjdhopp, guld i tresteg och silver i längdhopp, alla med distanserna 2,18 meter, 14,49 meter och 7,26 meter. Hon satte ett nytt rekord i vart och ett av sina tre framträdanden. I år är hans bästa vertikala pitch 2,08, vilket han uppnådde.

Mannen, nu 44 år gammal, var en gång förlovad med en kvinna som hette Anna Lycke, med vilken han delade vårdnaden om en son som hette Melwin Lycke Holm. Melwin Lycke Holm, en 15-årig gymnasieelev, har satt tre personliga rekord för de aktiviteter utanför klassen som han har deltagit i.

Det har rapporterats att Melwin Lycke Holm, pappans son, är den mest älskade höjdhopparen i hela Sverige och att han 2019, när han bara var 14 år gammal, satte sig på första trappsteget på pallen i inomhus. -SM för seniorer.

Sveriges mest älskvärda hoppare är Melwin Lycke Holm. Föregående år hade han en omkrets på 209 centimeter, vilket gav honom bronsmedaljen i tävlingen utanför hemmet för SM-turneringen. Stefan Holms röst hörs som en drönare över musiken.

Sommar 2020 markerade början på denna rekordstora regeringsperiod.Detta är ett resultat av att tävlingen hade en lång och jobbig helg där de tävlade i tre olika tävlingar, satte personliga rekord i längd, längd och antal steg samt tog två guldmedaljer och en silvermedalj.

Under National Team Challenge, som hölls i Söderhamn i augusti 2020, förbättrade Melwin sin tidigare bästa poäng på 2,17 för att vinna titeln som ny person bäst. Trots att han var 16 år vann han SM seniordivision guldmedaljen två veckor senare. Skardar hade honom hela året 2021, och det var inte förrän inomhussäsongen då.

Hur Lång Är Melwin Lycke Holm
Hur Lång Är Melwin Lycke Holm

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!