Tilde De Paula Ung

Sprid kärleken
Tilde De Paula Ung
Tilde De Paula Ung

Tilde De Paula Ung – Tong Tilde de Paula Ung Ämnet visitationszoner och ungdomsrekrytering har tagits upp inför valet. Författaren och tidigare advokaten Jens Lapidus förklarar hur den direktsända pratshowen “Tilde” har nypremiär, och på senhösten väntar storfirande av 50-rskalas och tiorig bröllopsdag.

Däremot är Tilde de Paula inte alls bekymrad över åldrandet.Efter flera år tillbaka har programmeraren tränat på att hålla sig fysiskt och mentalt skarp.Om jag vill vara hundra procent pålitlig måste jag lägga ner mycket mentalt arbete. Jag tenderar att överanalysera och övertänka saker, och jag är också ganska nära ångest, säger hon. Fredagen den 1 juli sänder Tilde de Paula, 49, premiären av sin andra säsong av sin chattshow live från Stockholms Djurgrden.

En nöjd programledare för Expressen tyder på att sommarens laguppställning skulle vara fullproppad med en mängd olika besökare och konstellationer.Bland dem finns Felix och Moa Herngren, Petter Stordalen och deras dotter Emelie, Gustaf Skarsgrd, och GES, för att bara nämna några.

Samtalen kommer att sträcka sig från det djupa till det banala och tillbaka igen, och de kommer att bli väldigt roliga.Säsongens första och sista föreställningar kommer dock att förlängas med en halvtimme för att kunna ta emot alla gäster. En halvtimme lades till förra årets säsongsfinal också. Men när klockan rullade runt, slocknade lamporna live on air.

Bara alla sprang, och det fick mig att skratta så mycket. Det är fantastiskt när saker faktiskt äger rum; Jag hade det jättetrevligt. Tilde de Paula tror att tjusningen med direktsänd tv ligger i det faktum att allt kan hända. Otroligt fokuserad och närvarande; det finns en nerv i det som tilltalar mig. Alla gäster och skådespelarna håller saker intressanta.

Jag tyckte strömavbrottet var jättebra, minns hon med ett skratt.TV4-personligheten har vilat och föryngrat sig i Palma de Mallorca innan den nya säsongen drar igång. Hennes man, Thomas Eby, 41, och hon köpte lägenheten 2016, och dess läge vid stranden gör det bekvämt för resor till hjärtat av Palma.

När det är möjligt, semestrar familjen där. Att komma ur luften är en sällsynthet för mig, men när det händer har jag möjlighet att arbeta härifrån. Jag är dock en frekvent avsändare. Som sak är, har jag kanske två eller tre veckors sändningsledig per år, och även under dessa tider har jag fortfarande arbetat med redaktionella projekt.

Efter att hon loggat ut för dagen njuter hon ofta av lite frisk luft. Min favorittid att gå till stranden är mellan 4 och 5 på eftermiddagen. Den här optimala tiden på dagen, när solen inte är direkt ovanför. Problem uppstår när man försöker säkerställa att utbildningen genomförs effektivt. Dessutom gillar hon att ta saker som de kommer.

Min typiska helg består av att umgås med familjen, gå till poolen och träffa vänner. Enligt min åsikt är du inte aktivt involverad i någonting. Hon fortsätter sedan med att anmärka: “Du gör vad du vanligtvis gör”, vilket indikerar att svaret beror något på tiden på månaden. Jag försöker spendera så mycket tid som möjligt med min familj och på min träning när jag lyxar till fritiden och inte förbereder mig för en sändning. Tilde de Paula har varit dedikerad till att behålla sin hälsa genom träning under nästan hela sitt liv.

Tilde De Paula Ung

Trots att löpning inte är roligt i sig själv, ägnar jag mig åt denna aktivitet regelbundet på grund av fördelarna det ger. Det tjänar sitt syfte. Att hålla mig i form är en prioritet, så jag går ofta på gymmet, går på promenader och deltar i CrossFit-klasser. Efter att ha provat pilates insåg jag att det var något jag behövde göra mer av. För träning går jag också och simmar med min paddel.

De senaste åren har hon lagt större vikt vid träning. Hon gör det till en poäng att införliva det i sin rutin på något sätt. Att vara helt rättfram fokuserar mycket av träningen på sinnet. Min tendens att övertänka och dissekera allt har fört mig till randen av ångest. Ändå, om jag kan börja träna på morgonen så blir jag mentalt “frisk” också. Det var efter att ha fått sitt fjärde barn 2011 som tv-skådespelerskan bestämde sig för att satsa på en mer långvarig och ansträngande träningsrutin.

Jag mådde bra känslomässigt och fysiskt, så jag bestämde mig för att arbeta med att stärka min kropp, som utsätts för enorma påfrestningar under graviditeten.Tilde de Paula säger att hon har hanterat ångest till och från under lång tid.

Det är en färdighet jag finslipar genom att inte bara predika utan också öva. Var och en av oss hanterar problem på sitt eget unika sätt. Och det här kanske inte ens är min starkaste sida! Det är faktiskt en positiv utveckling. Du har blivit motiverad att arbeta hårdare och visa mer beslutsamhet som ett resultat. Istället för att ge upp, ökar du dina ansträngningar. Resultatet kan bli gynnsamt.

Jag har gått i terapi, är engagerad i fältet, har utövat metoden i hela mitt liv och anser att den är väldigt nyttig. Det är dock inte den enda anledningen till att du behåller din framträdande position. Jag har fortfarande förmågan att falla i funkis. Ju mer du övar, desto skickligare blir du på att hantera det. Tilde de Paula fyller 50 år i november. I år kommer den normalt sett dystra senhösten att präglas av festligheter. På min födelsedag blir jag helt galen. Jag tog i princip en månad ledigt från jobbet för att hedra tillfället.

Tilde De Paula Ung
Tilde De Paula Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!