Hur Länge Spelar Håkan Hellström

Sprid kärleken
Hur Länge Spelar Håkan Hellström
Hur Länge Spelar Håkan Hellström

Hur Länge Spelar Håkan Hellström – Efter fem år sedan Hkan Hellströms senaste officiella framträdande har de mest hängivna fansen stått i kö utanför Ullevi i nästan en vecka i väntan på fredagens återkomst. Men det är inte bara att ligga längst fram. Det här är alla dina nya bästa vänner som du träffade medan du stod i kö tillsammans för tidigare shower.

– Utan Håkan hade vi aldrig träffats, förklarar Ulrika Palrén. Tält har rests uppe på Bergakungen teaters gräsbevuxna tak. Dessa tillstånd har hållit i sig i flera dagar vid denna tidpunkt. Nina och Evelina, som har nummer 1 och 2 ritade på handflatorna, började köa för snart en vecka sedan.

Vänner Framför ett av tälten står Jan Brissman, Ulrika Palrén, Michael Schröder, Johanna Samuelsson, och Ida Samuelsson. Att de köar till Håkans Ullevi-spelning på fredag ​​är nog inte extremt påtagligt, om man inte tittar på deras baksida. Där har siffror klottrats där med en spritpenna, ett sätt att hålla koll på platsen i kön de har.

I söndags var Jan Brissman på besök och vårt möte är planerat till kommande tisdag. Den främsta motivationen är att få exponering. Jag kunde ha kommit hit idag och fått lika fantastiska platser, men jag kände redan förra veckan att jag längtade efter att köa, tillägger han. Mathilda Edman berättar att det är fjärde gången som kön belönas på Bergakungens tak. De satt här 2014, 2016 och 2017, och nu har det blivit en tradition.

Men det är också kul att ligga i allra front. Det är inte bara för Hkan du är här, förklarar hon; man får tid med bandet när han går ut på catwalken.Gruppen är glada över att se artisten som de har väntat på hela veckan, och kön säkerställer att de kommer att ha sällskap av vänner när föreställningen börjar på fredag ​​kväll.

Hur Länge Spelar Håkan Hellström

1 847 dagar. Senaste gången han uppträdde offentligt (exklusive oanmälda mindre föreställningar, reds anm) kommer ha varit så lång, enligt Michael Schröder.Den oundvikliga frågan har förutsetts, men ett tillfredsställande svar har visat sig svårfångat.Ulrika Palrén förklarar att han har så många låtar att det finns en för varje känsla och mentalt tillstånd.

Jan Brissman ringer, “Ja, du kan alltid lyssna på Hkan.” För mig är det hopp. Enligt Ida Samuelsson är denna känsla kopplad till en önskan om en ljusare framtid. För henne och hennes syster Johanna har Håkan Hellströms musik alltid varit något de trivts med med varandra och nu har de rest från hemstaden Kristianstad för att köa till årets Ullevi-shower. Många av oss har sett honom på konsert nästan tjugo gånger, och alla här har biljetter till alla fyra föreställningarna.

Hittills har Michael Schröder sett honom spela 19 gånger. För 14 av dessa tillbringade han sommaren 2017 efter Rolling Thunder-turnén runt om i landet. Rampljus är Hkans senaste studioalbum, och det innehåller följande låtar:Inget slår att slösa bort dagen i ditt sällskap under en bro.

Hur Länge Spelar Håkan Hellström

När Michael Schröder första gången hörde “Vita små moln” blev han häpen; skrev Hkan bara om honom? Han hävdar att Michael och Hkan har träffats vid flera tillfällen, och att Michael har haft chansen att lära Hkan hur man uttalar sitt namn, som är “Majkel”, i enlighet med det sätt som Michael själv uttalar låtens titel.

När allt är sagt och gjort, verifierade skivsläppet hans värsta farhågor.Om du säger så, skämtar Michael, tonade det ner min megalomani (storhetsvansinne).Det är i total oordning. Känn igen om han skulle framföra den på Ullevi! De väntar på en setlista full av sällan framförda livelåtar. Ett sådant verk är “Exil på Wollmar Yxkullsgatan.” De vill vara först i kön.

Men mer än något annat vill de vara en del av en grupp och prata om det med de andra 70 000 människorna där. För att vara bland de första som släpptes in på köerna på fredagsmorgonen måste de som tältade ute på Bergakungen gå i kö till Ullevi, en bit bort. En del konsertbesökare hade till och med tänkt på att ha blöja på sig för att klara den långa väntan och själva konserten innan evenemangets arrangörer garanterade faciliteter precis framför scenen.

Återigen, det är som om alla dina mest grundläggande funktioner, inklusive att äta, sova och använda toaletten, plötsligt slutade fungera. För att parafrasera Mathilda Edman, “Nu ska jag se Hkan” är allt du kan tänka på.Många kommer att stå i kö för alla fyra föreställningarna, som börjar igen efter fredagskvällens föreställning. När allt är sagt och gjort kommer de att ha tältat i minst två veckor.

Men ingen vill tänka på vad som kommer att hända efter den sista föreställningen. Efter Hkan Hellströms fem år långa scenuppehåll och två uppskjutna sommarkonserter har fansen nu väntat i tre år. Michael Schröder beskriver det som “hemskt”.Det är nu 500 dagar kvar, upp från 50.

Hur Länge Spelar Håkan Hellström
Hur Länge Spelar Håkan Hellström

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!