Ida Björnstad Familj

Sprid kärleken
Ida Björnstad Familj
Ida Björnstad Familj

Ida Björnstad Familj – Ida Björnstad debuterar som barnboksförfattare med Bit ihop. I boken översätter TV4-reporterns övertygelse om att ishockey och ungdomsidrott i stort är på frammarsch just nu.Det finns några grundläggande brister i sporten, säger hockeysverige.se, som gör att den inte passar alla. Nashville Predators hockeylag vann den första omgången av Stanley Cup slutspelet i den första spelomgången.

Det innebar att Ida Björnstad, hennes NHL-spelare Mattias Ekholm, och hennes barn William och Maja kunde återvända till Sverige i början av juni. När hockeysverige.se utlyser Björnstads släktträff i fjorden bjuds hela landet in, där deltagarna måste ta med sig tillräckligt med tid för att återvända till isen efter ett ansträngande år.

Mattias, som kommer utifrån och inte har så många vackra barndomsminnen som jag, kommer till en primitiv koja med utedass. Att han inte är precis sådan är fantastiskt för mig, säger skrattern.Medan Ekholm har rest i hela Nordamerika och spelat ishockey för Björnstad under det senaste året utan att behöva oroa sig för sina barn och nu går han in på en ny karriärväg.

Han och medförfattaren Marie Oskarssons barnbok, Bit ihop, släpps den 10 augusti. Han deltar i en hockeyliga och slår upp små barn och tonåringar i grannskapet.Med Bill ström som guide får vi träffa sonen till legendariske NHL-målvakten Mackan “Big Mac” ström.

Familjen ström har nyligen återvänt till Sverige efter att ha tillbringat tid i Nordamerika med sina fäder. Bill har anlänt till Björnbyns IK:s U12-bana, och han är redo att spela. Där kommer han att uppleva en stor press och stress.

Anledningen till detta är för att hans far var en före detta NHL-spelare, och för att de vuxna som sprang runt honom var inblandade i heterna som bildades runt honom och hans kropp.Ida Björnstad, tidigare TV4-reporter och programledare, förklarar varför hon ville skriva den här boken från början: “Jag har väldigt svrt för orättvisor”, säger hon.Jag tror att det finns vissa begränsningar som gör det möjligt för alla barn och ungdomar att delta i ishockeysporten.

Jag tycker att det är en fantastisk sport, och jag tycker att det är avgörande att barn och tonåringar håller sig i rörelse, så att det inte blir för tråkigt. Sanningen är att det finns några grundläggande brister i spelet som hindrar det från att vara tillgängligt för massorna.

För att öka hockeyns popularitet bland barn och ungdomar överallt finns det mycket att tänka på, idéer och inspiration att hämta ur. Det är möjligt att Bonnier kommer att ge ut en serie barnböcker baserade på denna berättelse, som jag skrivit tillsammans med min kollega Marie Oskarsson.

Vi måste fokusera på olika aspekter av spelets nuvarande tillstånd och tillgängliga möjligheter för att förbättra det till fördel för hela laget. Björnstad tycker att Björnstads prestationer har gått ner i de äldre generationerna, och att allt har blivit mer konkret inom ungdomsidrotten.

När du ser resultatet i svartvitt är det lite förvirrande. Det finns många, inklusive ledarna och de äldre, som utövar en enorm press på sina barn, vilket i slutändan leder till deras misslyckande.Nu när jag är reporter och bevakar NHL, upplever jag något som jag aldrig gjorde när jag var reporter som bevakade sporten. Det är hur mycket en utövare kräver och hur svårt det är att prestera och vara på toppen av berget om körningen inte går åt andra hållet, enligt henne.

Ida Björnstad Familj

Det är möjligt att det var mycket tryck i bakgrunden, och det är därför det är så svårt att hantera trycket som följer med yrket. Alla studier visar också att pressen är lättare att hantera om man bygger sin karriär utan yttre inspiration och motivation.

Jag tror också att det värsta scenariot är att vägen inte byggs på bara den ena platsen. Det krävs mycket mer än bara föräldrar som sitter vid sidan av och stirrar i kameran för att se detta.På grund av detta hoppas jag att många föräldrar kunde se sina barns glädje och lycka, även om de inte var i närheten av världens huvudstad.

Från och med nu har sociala medier en enorm inverkan på både barn och vuxna. Det tycker Ida Björnstad är en del av problemet. Bilder från elitens och de välkändas liv skapar en förvriden bild av vad det innebär att vara lycklig.

Charlotte Kallas Instagram-flöde verkar vara en konstant ström av glitter och glamour för den tillfällige betraktaren. I händelse av att du skulle ha levt hennes liv om du varit en idiot, kan du bevisa det för dig själv. Det är viktigt att komma ihåg att Charlotte Kalla har lagt ner all tid som behövs för att komma dit för att hon själv vill. Mattias Ekholm, eller någon annan NHL-spelare, är föremål för denna diskussion. Det är inte ovanligt att personer som står på.

Ida Björnstad Familj
Ida Björnstad Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!