Ida Hallquist Barn

Sprid kärleken
Ida Hallquist Barn
Ida Hallquist Barn

Ida Hallquist Barn – När livet tog en vändning insåg Ida Hallquist att hon behövde göra det bästa av stunden hon befann sig i. Hon gjorde slut med pappan till sina barn, lovade att inte längre vara “bara en mamma” och fullföljer nu sina musikaliska drömmar på Idol 2022. Nu när det är sommar kan jag inte vänta på att komma ut och vara grön. Jag vill bli en lycklig mamma, säger Ida till sin man, Hänt.

Ida Hallquist, 28, har gjort stort intryck på juryn och den svenska allmänheten sedan premiären av Idol 2022 i måndags. Tidigare har Hänt kunnat berätta att Ack Värmlandsaxofonisten redan har en blomstrande musikkarriär. Karriären lades på is medan hon fick sitt första barn.

För Ida var tiden inte rätt för en musikalisk karriär då, men nu är hon redo att lägga pengarna där hennes drömmar är och förfölja dem. Hon blev tvungen att göra stora önskemål efter att ha insett hur snabbt livet kan gå.

I programmet avslöjar Ida att hennes pappa var inlagd på sjukhus för hjärtproblem, ett avslöjande som hon först gjorde i en intervju med Hänt.Pappa tillbringade mycket tid på sjukhuset förra sommaren. Det visade sig att inflammationen som orsakade Hans så mycket besvär egentligen hade sitt ursprung i hans lungor, men hade tagit sig upp till hjärtat istället. Han tillbringade mycket tid på sjukhuset eftersom ingen visste något om vad som hade hänt eller om han skulle överleva eller inte. Han fick pacemaker och allt förra året, men han mår bra nu, säger Ida, så länge han slipper ansträngande aktivitet.

Hon hade haft bröstsmärtor de senaste femton åren, så det var inte förvånande att hon var på väg att kollapsa. Ida förklarar att hennes föräldrar alltid har vetat att hennes lungor kommer att hindra henne från att behöva skrika på hjälp, men att deras insikt om att problemet var så lätt att lösa kom som en chock.

Efter dessa livsförändrande händelser insåg Ida snabbt att hon behövde göra det bästa av varje ögonblick. Hon gjorde slut med sin tidigare sambo Hkan, som hon delar vårdnaden om deras två döttrar, Lotta, 4, och Stella, 2 år.

Sedan jag var bebis har jag velat bli mamma, och nu när tiden är inne har jag något att säga om det. Men det är och har alltid varit min största dröm. Så jag drog två lotter: en för 2018 och en för 2020, och jag fick Lotto och Stella. Att vara mamma är självklart centralt för vem jag är, men jag försöker acceptera att jag är mer än bara mamma också. Men den största delen av mig är att vara mamma till Lotta och Stella, och vi tre är bara så häftiga och konstiga, som Ida sa till Hänt.

Ida och hennes exman gick skilda vägar för mindre än ett år sedan men är fortfarande goda vänner och Ida bor nu hos sina två mormödrar. Det var nu december månad, efter både pappa och Vick. Uppenbarligen föll den inte från himlen som en blixt, men ibland kastar livet dig en kurva och tvingar dig att ta några stora beslut och tänka djupare än du annars skulle ha gjort. Det har varit mycket jobb, men jag tror att det är därför vi båda äter så mycket frukt idag, säger hon.

Ida Hallquist Barn

Folk har sagt att det är mirakulöst att man kan separera på ett så perfekt sätt, och jag har äntligen förstått deras synvinkel. Det faktum att en sådan anmärkningsvärd förbättring kan uppnås på så kort tid är verkligen häpnadsväckande. Att visa att människor bryr sig om varandra och sina barn.

Precis vad jag letade efter, precis för pengarna! Nu när det är sommar kan jag inte vänta på att komma ut och vara grön. Jag har inget liv, men jag vill vara en lycklig mamma. Vad behöver vi göra för att det ska hända? Ida bestämde sig för att avsluta saker med sin partner på mer än ett sätt, och hon valde en vänskaplig skilsmässa som sin utgångspunkt.

För att sätta våra musikaliska kotletter på prov ännu en gång, om du så vill. Det är därför hon provspelar för Idol just nu. Fortsätter Ida avancera i tävlingen kan vädret bli våldsamt.

Jag bokstavligen bröt ihop i tårar medan vi diskuterade vad framtiden kan ha för dem som väljer att resa långt. Som många andra mammor har jag lagt ner mitt liv. Jag har bara någonsin varit mamma; Jag klarar mig sällan genom måltiderna utan att känna mig under vädret, så det här är ganska kontrasten, säger hon.

Redaktionen är väldigt förstående när det gäller barn, så vi måste få ihop allt så bra som möjligt om det ska gå framåt vid det här laget. Det känns jättebra eftersom världens bästa pappa ligger bakom detta och vill att jag ska göra det. Min största rädsla är att jag ska uppfattas som en dålig mamma och isolera mig från resten av samhället på grund av det. Ms. Ida Hallquist Pojkvän / Ida Hallquist, en 28-årig kvinna Brommabo.

Ida är född på Strömkarlsvägen 60 och är 22 år gammal. Det har gått 11 veckor sedan hon började sin nuvarande tjänst (2022-07-02). Hon är åtminstone helt ensam i den här miljön. Personer äldre än 15 som är i ditt förtroende Ida är föremål för omfattande utredningar angående denna fastighet. Hittills denna månad har vi utelämnat 638 möjligheter att ge information om henne. Hennes hem delar ett spannmålsmagasin med fyrtiosju andra bostäder, vilket gör hennes avkomma till en stor grupp. Vi vet äntligen vem och var de är.

Ida Hallquist Barn
Ida Hallquist Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!