Isak Hien Föräldrar

Sprid kärleken
Isak Hien Föräldrar
Isak Hien Föräldrar

Isak Hien Föräldrar – Jag bryr mig inte om du spelar forward i A-laget; du är en mittback i mina ögon. Djurgrdens toppspelare, Isak Hien, hade inte något att säga till om i frågan, men efter två års omskolning känner han sig helt nöjd med sitt beslut. Han hävdar: “Jag tror ärligt talat att jag kan vara hur fantastisk jag vill”, och han är bara 23. Isak Hiens liv är ett bevis på att krokiga stigar är lika osannolika som raka.

Under de senaste fyra åren har han gått från reservanfallare i division 1 till startmittback i allsvenskan. Det var dock inte han som bestämde sig för att växla professionellt. George Moussally, U19-tränare i Vasalund, föreslog att jag skulle prova på mittförsvaret. Du kanske är forward i A-laget, men i hans ögon var du en mittback. Efter det anslöt han sig till A-lagets tränarstab som assistent och lade upp planen för Dali (Savic).

Hien debuterade 2020 för division 1 som mittback. En framgång följt av ytterligare två lyckades. Hans intresse väcktes sedan dess. Jag tyckte att han (Moussally) var ganska kraftfull. Alternativen var alla dåliga. Jag kan dock inte säga att jag var helt för det heller. Inga framsteg hade gjorts på det sätt som jag hade hoppats. Jag ska inte låtsas att det var trivialt enkelt, men det faktum att det fungerade så bra stärkte min tro på det.


Jag antar att du inte ångrar det just nu? Inte alls! Tacksamhet och välsignelser är vad jag har idag. Man skulle kunna säga att “det var lite varmt och kladdigt”. Hien kommer till Djurgården i december 2020. Värnamos tränare Jonas Thern liknade honom vid Fabio Cannavaro när han gjorde framgångar i superettan under utlåningen till Vasalund. Men i måndags, när Djurgrden mötte Degerfors i den allsvenska säsongsinledningen, var Hien bland lagets startelva.

Att göra min första match från början av den allsvenska säsongen var mycket glädje. Det var mycket spänning på läktarna, då det var många åskådare och stämningen kändes något annorlunda. Hien, som nästan gjorde ett självmål men fick bollen räddad av stolpen, säger: “Jag fick spela 90 minuter och vinna på det, du kunde inte ha velat ha mycket mer.”

Rullande i vad som verkade vara en evighet, men var förmodligen bara några sekunder. På grund av hur nära alla var började de svettas. Djurgrdens mittförsvar har haft veteraner som Jacob Une Larsson, Erik Berg och Marcus Danielson de senaste säsongerna. Något nytt har hänt i år. Djurgrdens mittbackar är 23-åringarna Hjalmar Ekdal, 23-årige Isak Hien, 24-årige Jesper Löfgren, 19-årige Frank Odhiambo och 19-årige Melker Jonsson.

Spelare med mest erfarenhet tenderar att spela i mål eller mittförsvar. Verksamheten Une och Mackan gör skiljer sig från vad vi unga gör på grund av deras längre tid här. Du kan inte undvika att bli blöt om fötterna, så du bör agera som en svamp och insupa information och erfarenhet även om du är underförberedd. Många andra, inklusive Hien, känner igen hans potential. 23-åringen säger: “Jag har stor tilltro till mina egna färdigheter och känner ärligt talat att jag kan vara hur underbar jag vill.”

Därefter spelar många variabler in. Allt som har hänt med laget, från skador till speltid till nuvarande knipa. Trots mitt oattraktiva utseende är jag medveten om att jag besitter värdefulla egenskaper. Det räcker inte att bara ha en stark kropp; du behöver också känna till spelet och kunna upprätthålla en säker hållning hela tiden. Jag ser inget tak, men vi får testa den teorin.

Isak Hien Föräldrar

När blir du ihopkopplad med “Vigge” i landslaget? LOL. Visst, du ställde en relevant fråga, och svaret är ja. Så snart som möjligt hoppas jag. Allt jag kan tänka på just nu är vår kommande match mot Djurgrden i Allsvenskan och hur vi som lag och jag som individ kan prestera som bäst. Det råder ingen tvekan om att det är en dröm som flyter runt i mitt undermedvetna, men det är inget jag tänker så mycket på.

Isak tillbringade större delen av sin ungdomskarriär som anfallare, men han bytte positioner för att spela mittback för 2020 års Ettan Norra-mästare Vasalund. Isak skrev på ett fyraårskontrakt med Djurgården inför säsongen 2021, där hans storlek, längd och snabbhet skulle tjäna honom väl i försvaret. Skada

Isaks första års- och sommarsäsong bröts av på grund av oförutsedda omständigheter, men han kunde vinna regelbunden speltid under hösten genom att gå tillbaka på lån till Vasalund. Isak har dock haft en hastig uppgång under 2022 och rönt stor uppskattning för sina imponerande uppvisningar i Allsvenskan och Conference League.

Isak Hien åkte till Italien på torsdagsmorgonen för att slutföra en övergångsaffär mellan Djurgrden och Hellas Verona. Nu när läkarkontrollen och pappersarbetet är klart kan Isak koppla av på Djurgrden. Ett bitterljuvt farväl, men kanske inte särskilt överraskande med tanke på Isaks meteoriska uppgång i år, som fick honom att sätta ihop en fantastisk rad prestationer i både allsvenskan och konferensenLiga.

Detta väckte naturligtvis uppmärksamhet från hela världen, och hans värde har stadigt stigit som en taxameter under de senaste 12 månaderna. Fantastisk fotbollssaga om 23-årige Isak, som gick över från Vasalund till Djurgården inför säsongen 2021 efter att ha blivit omskolad till mittback (han hade tidigare spelat som anfallare).

Även om hans första år hämmades av skada, gjorde han betydande framsteg 2022, och dök upp i 17 allsvenska matcher (2 mål, 1 assist) och sex Conference League-tävlingar, där han till stor del var ansvarig för ett inlöst mål hemma mot HNK Rijeka.

Isak Hien Föräldrar
Isak Hien Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!