Marcus Och Martinus Familj

Sprid kärleken
Marcus Och Martinus Familj
Marcus Och Martinus Familj

Marcus Och Martinus Familj – Deras mamma; Den norska danspopduon Marcus och martinus består av enäggstvillingbröderna Marcus och Martinus Gunnarsen, och i det här stycket får du reda på allt som finns att veta om dem, inklusive var de gick i skolan, vilka deras syskon är, vilka de” åter ser just nu, och mer. Tvillingarnas mamma är Gerd Anne Gunnarsen. Hon kommer från Norge, hennes födelseland.

Hon tog hand om Emma och hennes bröder Marcus och Martines medan de var små. Med succén med deras debutsinglar “Elektriks 2015” och “Girls ret därp” i Sverige blev de 18-åriga norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen en populär duo i det landet. En riksomfattande turné följde med mellanlandningar i bland annat Lotta i Liseberg och Allsng på Skansen.

De var väldigt farliga när det gäller bildinramning. Det var här de musikaliska norska tvillingarna först började sin karriär. Tvillingarnas mamma är danskfödda Gerd Anne Gunnarsen. Hon kommer ursprungligen från Norge och har bott i flera länder. Hon uppfostrade Emma, ​​yngre syster till sina söner Marcus och Martines. Det var tack vare den norska dokumentären “Marcus & Martinus” som Gerd Annes ansikte blev bekant för allmänheten.

I programmet berättar mamman till två kända pojkar om hur hon försökte undvika rampljuset även när hon blev känd som “popstjärnemamma”. Initiativ som tagits för att underlätta början av sönernas karriärer inom sina valda områden. Hon tog hand om dem som om de vore hennes egna, arbetade heltid och reste med dem runt i USA.

Mamman är medveten om att hennes söner har kommit långt och har höga mål för framtiden, som att organisera en turné med musikaliska dejter över hela Tyskland. Gerd Anne är ledsen över att hennes barn måste avstå från sin utbildning. De var tvungna att ge upp fotbollen på grund av förbudet. Fru Gunnarsen önskar att de ska kunna göra förändringen från sitt vanliga liv och inte bli bortskämda med sin status som moderna ungdomsidoler.

Efter att ha sjungit “Två droppar” på Melodi Grand Prix Junior 2012 blev de inbjudna att delta i Eurovision det året. Familjens patriark, far till Marcus och Martinu, är socialarbetare. Han arbetar för att främja kommande popartisters karriärer, och han brukar lyckas. Han föddes i Norge och lämnade aldrig. Kjell Erik var gymnasielärare i engelska tidigare.

När hans söner uppnådde kändisstatus hoppade pappa av. Han började fundera på sina söners klädaffärer. Han hjälper dem att avancera deras karriärer. Dessutom övervakar han sina barns skolprestationer. Han hjälper dem att göra klart sina läxor. Kjell Erik Gunnarsen är oerhört stolt över sina söner, och hans interaktion med dem speglar den stoltheten.

Marcus Och Martinus Familj

En syster föddes till Marcus och Martinus sommaren 2008. Trofors, Norge är platsen där Emma föddes. Lillasyster var bara fyra år när hennes syskon blev rockstjärnor på global nivå. För närvarande är hon M&M-parets största fan. På grund av sin genuina personlighet och fantastiska blå ögon fick hon snabbt en massiv följare på Instagram.

Emmas tidigare erfarenhet i musikbranschen var som artist. Hon har släppt singeln “Angels in snow”. Marcus och Martinus Gunnarsen, norska tvillingar i åldrarna 18, blev snabbt berömmelse i Sverige som en sångduo efter publiceringen av deras debutalbum, Elektriks, 2015. Senare åkte de båda bröderna på en turné i landet, där de bodde hos Lotta i Liseberg och Allsng på Skansen och gjorde stora framgångar.

Deras musikaliska resa som ett par började nu. 2012 års Melodi Grand Prix Junior, som i grunden är en barnvänlig Eurovision-tävling, vanns av Couple of Drops. För att komma till toppen av VG-listan tog det Marcus och Martinus 126 år att släppa sitt första album, Hei, som släpptes 2015. 2018 nominerades de till tre Spellemannprinsen:

Rets popgrupp för första albumet, rets lt för Electric och Spellemannprinsens nykomling (nykomling). Systrarnas projekt med Madcon, Girls, kommer ut 2019. Tillsammans släpptes Marcus och Martinus andra studioalbum strax efter deras debutalbum, som också toppade listorna i många skandinaviska länder.

Det förflutnas största hits är den enda anledningen till att vårt land överlever nu. Den spelade nyligen för en utsåld publik och genererade mycket buzz i grannlandet Sverige. I Europa uppträdde de två på 21 separata platser i 14 länder under året. Det finns inte en enda tom stol i huset. Den modefluga som Marcus och Martinu startade har snabbt spridit sig över hela Europa.

Nu måste resten av världen ta reda på hur man ska reagera på problemet. Onsdag morgon klockan 8 är det rutinmässig träningstid för två musiker som spelar ett instrument med virvlande intervall utanför Bagpipe Inspelling Studio i södra Stockholm. Tränaren utbrister, “Jag är oerhört imponerad av hur glada siastiska våra supportrar är.

” Han säger att de “väntar på flygplatser, motell och inspelningsstudior.” Hur han ser det unvikningen är som följer. “Människorna som har följt oss har blivit en stor källa till oro för oss. Utan dem skulle vi inte ha kommit till denna punkt. Både Martinus och Marcus. Lämna en kommentar och låt mig veta om det är något du tror att vi saknar eller om du vill lägga till ytterligare detaljer.

Vänligen vidarebefordra detta e-postmeddelande och/eller dela det här inlägget på dina sociala mediekonton. Gunnarsen tvillingar, Marcus och Martinus, är infödda norska tvillingar. De föddes den 21 februari och en uppdatering är på väg mycket snart. De bor i Elverum.2012 vann en låt som heter “To drápar vann” om författarens personliga liv Melodi Grand Prix Junior-tävlingen.

Marcus Och Martinus Familj
Marcus Och Martinus Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!