Ivan Turina Död

Sprid kärleken
Ivan Turina Död
Ivan Turina Död

Ivan Turina Död – AIK-målvakten Ivan Turina gick lugnt bort i sömnen i våras på grund av en ärftlig hjärtsjukdom. Obduktionen avbildas i videon. Enligt rättsläkarens rapport dog AIK-målvakten Ivan Turina av naturliga orsaker. I den slutliga obduktionsrapporten står det. När Turina dog den 2 maj var resultatet av den första obduktionen osäkra.

Rättsgenetiska och rättskemiska studier har genomförts i Linköping, Sverige. Det upptäcktes att Turina hade en genetisk mutation i en gen. Hjärtmuskelsjukdom som kan orsaka plötslig död i form av hjärtrytmavvikelse har kopplats till detta. På klubbens hemsida berättar läkaren Karol Zyto om det målvakten Ivan turina.

AIK avled oväntat i sömnen den 2 maj 2013. Polismyndigheten har beställt en så kallad rättsmedicinsk obduktion på grund av en gåtfull dödsorsak. Rättsmedicin, Karolinska sjukhuset i Solna, Sverige, gjorde detta. Obduktionsresultaten var ofullständiga för att fastställa den exakta dödsorsaken.

Förutom att vara målvakt var Ivan Turina (3 oktober 1980 – 2 maj 2013) en kroatisk fotbollsspelare. När Turina var tonåring spelade han för Dinamo Zagreb i Kroatiens ungdomsliga. Innan han kom till a-laget 2003 spelade han för Kroatien Sesvete, Kamen Ingrad och Osijek i utlåningsperioder.

Under Dinamo Zagrebs första ligatitel på två år 2005–06 var han deras förstaval i målvakt. I de tidiga stadierna av följande säsong fortsatte han att spela regelbundet. Dinamo Zagreb slogs ut ur UEFA-cupen i den första omgången av AJ Auxerre, förlust med 5–2 sammanlagt, och Turina ersattes i startuppställningen av Filip Lonari.

När den franska klubben tog en ledning med 1–0 i den första omgången i Zagreb, kritiserades han för att ha låtit ett långskott av Ireneusz Jele glida genom hans händer. Innan han kom till den grekiska klubben Skoda Xanthi för en säsong 2008, värvades Georg Koch av Turinas tidigare klubb, Lech Pozna, sommaren 2007.

Han gjorde sin Lech Pozna-ligadebut den 31 oktober 2008, i en 3–1-seger över Odra Wodzisaw lski på hemmaplan.Totalt dök han upp i 12 ligamatcher och sex UEFA-cupmatcher för säsongen, men klubben slogs ut i åttondelsfinalen av Udinese.

Den säsongen spelade han i finalen i Polens cup, som laget vann. För att börja träna med Dinamo Zagreb i september 2009 sa Turina upp sig från Lech Pozna den 11 september.På Dinamo Zagreb den 27 januari 2010 skrevs Turina på ett korttidskontrakt till slutet av säsongen 2009–10 som deras nya andrahandsmålvakt bakom Tomislav Butina.

Han gjorde bara ett framträdande för klubben under den tiden, och kom in som en ersättare i halvtid för Butina i en 2–1-seger på Varadin den 14 april 2010.Turina gick vidare till AIK i Sverige och gjorde sin debut i en 2–0-seger över Malmö FF den 17 juli 2010. Totalt gjorde han 65 ligamatcher under hans sista säsong med laget.

Medan han var i Hong Kong 2006 var Turina en del av Kroatiens fotbollslandslag.Efter att Joey Didulica byttes ut under andra halvan av lagets 4–0-seger över värdarna den 1 februari 2006, kom han in som ersättare. Det var hans enda och sista framträdande på den internationella scenen. Turina avled fredligt den 2 maj 2013 i sin lägenhet i Solna.

Det var inte förrän nästa morgon som hans fru förstod vad som hade hänt.Den 10 juli 2013 angav en obduktionsrapport att Turinas död orsakades av ett medfött hjärtfel, hjärtrytmrubbningar. Han lämnade efter sig en fru som var gravid i nio månaden och tvillingdöttrar som var ett år gamla.

Ivan Turina Död: May 2, 2013

En rättsgenetisk och rättskemisk studie genomfördes vid Linköpings rättsmedicinska institution som ett resultat av detta. Det har nu fastställts att dödsfallet inte orsakades av någon allvarlig yttre skada. Icke beroendeframkallande ämnen som alkoholhaltiga drycker och sömntabletter har inte hittats i patientens blod eller urin.

Man har upptäckt att en gen relaterad till hjärtmuskelsjukdom, som kan leda till plötslig död, innehåller en mutation (slumpmässig, ärftlig förändring). Ivan Turinas plötsliga hjärtdöd kan ha orsakats av ett hjärtrytmproblem, enligt resultaten av studien. Enligt rättsmedicinska bevis var Turinas död oavsiktlig.

Sju år har gått sedan vår kamrat och kompis Ivan Turina gick bort den 2 maj 2010. När hashtaggen IvanTurina användes på Instagram och Twitter byggde AIK Fotboll upp en minnessida där vi visar upp de minnen (bilder och filmer) som bidragit med av fans. Ivan Turina, AIK:s kroatiske målvakt, dog i sömnen den 2 maj 2013.

Men hans minne kommer att leva för alltid hos AIK Fotboll och klubbens följare. NK Dinamo Zagreb, där Ivan Turina började sin proffskarriär 1998 som en tioårig ungdomsspelare, är där Ivan Turina föddes den 3 oktober 1980 i Zagreb. När han återvände till klubben 2003 hade han tillbringat två år på lån hos NK.

Kamen Ingrad och NK Osijek i Kroatiens högsta liga. KKS Lech Pozna blev hans nästa destination efter att ha lämnat moderklubben Skoda Xanthi FC i Greklands högsta division 2007. Säsongen 2009/10 började i september 2009, då han återvände till NK Dinamo Zagreb och skrev på ett kontrakt an vann den.

Kroatiska ligan (2006, 2007, 2010), den kroatiska cupen (2004, 2007) och den polska cupen (2009, 2010) med Ivan Turina. Han röstades fram till Kroatiens bästa målvakt 2007. Medan han spelade med Dinamo Zagreb dök han upp i ett antal Champions League- och UEFA-cupmatcher, samt flera juniorlandskamper och en alandskamp mot.

Hong Kong (4-0) i februari 1, 2006. När Ivan Turina åkte till Karlberg i maj 2010 för AIK-träning imponerade han stort. Målvakten och klubben nådde en överenskommelse om en kontraktsförlängning den 26 maj 2010, som varade i 3,5 år. Den 16 juni 2010, på ett träningsläger tjeckien gjorde han sin proffsdebut mot.

FK Baumit Jablonec (0-2). Den 5 juli 2010 tog AIK emot ngelholms FF i Svenska Cupens åttondelsfinal med 21-21 vinst i förlängning. Efter den allsvenska säsongens första 14 matcher hade AIK bara 12 poäng, vilket gjorde att man kvalificerade sig till slutspelet med lika många poäng som bottenlaget i tabellen.

Så länge de hade Ivan Turina i nätmaskorna kunde AIK ta sig upp i ställningen och slutade på elfte plats, bara sex poäng efter slutspelet. Det är fem poäng som skiljer tvåan AIK och serievinnande Helsingborgs IF efter att Ivan spelat 24 matcher för AIK förra säsongen. Andraplatsen i serien innebar att.

AIK kvalificerade sig till Uefa Europa Leagues gruppspel och i den andra och sista slutspelsmatchen borta mot PFC CSKA Moskva stod Ivan Turina för en av sina absolut bästa AIK-matcher då han behöll en nollan trots en otrolig offensiv insats av hemmalaget. Ivan Turina, AIK:s 27:e spelare, dog abrupt den 2 maj 2013.

Och hans familjs och vänners framtid förändrades för alltid. AIK spelade 89 tävlingsmatcher, och han höll nollan i 35 av dessa matcher. Ivan Turina, tack för allt du har gjort för mig. När hashtaggen IvanTurina användes på Instagram och Twitter byggde AIK Fotboll en minnessida där vi visar upp de minnen (bilder och filmer) som bidragit med av fansen.

När ambulanspersonalen kom till Ivan Turinas lägenhet vid 07:00-tiden på torsdagen var han redan död. På en presskonferens i Karlberg avslöjade AIK-målvaktens läkare Karol Zyta att målvakten troligen dog under natten. När hans fru vaknade vid tvåtiden på morgonenNär hon klagade över att han hade svårt att andas antog hon att han snarkade mer än vanligt. Som är brukligt i familjer sövde hon honom igen.

Turins ungdomslag, AIK, stod värd för en välgörenhetsmatch till hans ära den 13 maj 2013 mot Dinamo Zagreb, Turins seniorlag, där han spelade professionellt fram till 2007 och igen våren 2010. Turinas familj fick alla intäkter från spel.

Eftersom 27 är Turinas AIK-tröjanummer var varje halvlek 27 minuter lång. Krister Nordin och Neboja Novakovi, två tidigare AIK-spelare, deltog också i välgörenhetsspelet som Dinamo Zagreb vann med 1–0 inför 8 058 åskådare. På grund av välgörenhetsevenemanget kunde familjen Turina ta emot 170 000 USD.

Turinas namn skanderas i den 27:e minuten av varje AIK herrfotbollsmatch sedan hans död. Varje match sedan Turinas död har denna tradition upprätthållits.

Ivan Turina Död

Enligt polisen rör det sig om en medicinsk nödsituation.AIK:s ordförande Johan Segui och lagläkaren Karol Zyto bekräftade båda att Ivan Turina tidigare hade ett hjärtfel. Vid en obduktion kan dödsorsaken upptäckas.

När Turinas familj vaknade var Segui där för att hjälpa dem.AIK har ett kristeam i Karlberg för att bistå klubbens spelare och även familjen Turinas Solnahem har ett kristeam. Daniel Majstorovic finns också med på listan.

Johan Segui hävdar att hans egen helvetesmorgon bleknar i jämförelse med familjen Turinas helvetesmorgon.Den unge kroaten vann snabbt AIK-fansens hjärtan med sitt skräckinjagande målvaktsspel, och han har varit klubbens förstahandsval i mål under hela sin tid där.

Kombinationen av hans längd och balans tillät honom att utstråla en känsla av lugn, men han utmärkte sig också i att göra blixtsnabba reflexräddningar.Sedan ankomsten till AIK har han setts allmänt som en av Allsvenskans bästa målvakter och han dök upp i varje match den här säsongen tills han blev skadad mot Gefle.

En ärftlig hjärtsjukdom gjorde att AIK:s målvakt Ivan Turina dog i sömnen i våras. Det är vad obduktionen bevisade. Efter en noggrann utredning fastställdes orsaken till AIK-målvakten Ivan Turinas död vara naturliga orsaker. Det finns bevis för detta i den avgörande obduktionsrapporten.

Turina dog i sömnen den 2 maj och den första obduktionen kunde inte ge svar på varför han dog De senaste månaderna har rättsgenetiska och kemiska analyser genomförts i Linköping. Det visade att Turina led av en genetisk förändring i en gen.

En sjukdom i hjärtmuskeln som orsakar hjärtarytmi och potentiellt dödlig arytmi var kopplad till detta. Det är skrivet så på AIK:s hemsida av klubbläkaren Karol Zyto. När AIK-målvakten Ivan Turina gick bort den 2 maj 2013 hittades han död i sin säng.

Polismyndigheten har beordrat en så kallad rättsmedicinsk obduktion på grund av att en tydlig dödsorsak saknas. Detta genomfördes på Rättsmedicinska avdelningen, Karolinska sjukhuset i Solna.Obduktionen kunde inte ge något svar på dödsorsaken.

Detta fick Rättsmedicinska avdelningen i Linköping att göra ytterligare en utredning i form av en rättsgenetisk och rättskemisk analys. Enligt resultatet av obduktionen dog Ivan Turina av plötsligt hjärtstopp, som kan orsakas av saker som oregelbundna hjärtslag.

Turinas död bedöms ur rättsmedicinsk synpunkt som naturlig.Ivan Turina avslutade plötsligt och plötsligt sitt liv under hela natten.En chockerad Sportchef i AIK och officiell källa till nyheten var Björn Wesström, som pratade med SportExpressen.se. Natten höll fortfarande Ivans hjärta. Tyvärr kunde läkarna bara inte få igång den igen, som Wesström uttrycker det. Det är bara så hemskt.

Wesström rapporterar att AIK:s skötselinsatser efter Turinas oväntade avgång nu är i full gång. Vidare upprätthåller AIK ständig kommunikation med Turinas gravida fru. Vi ska ta ett snack med spelarna på förmiddagen, säger han. AIK-tränaren, Andreas Alm, har besökt Ivans hem och träffat hans familj. Kombinationen av Hans sambo och hans tvillingar.

Enligt AIK:s kommunikationsdirektör Gabriella Blombäck är dödsorsaken inte helt klar än. Någon som bodde i närheten av honom tog kontakt med oss. Det var hans fru som vaknade tidigt den morgonen. Det är vad vi vet, säger hon och syftar på Hans abrupta avgång i sömnen.

Han har aldrig upplevt några hjärtproblem. Vi gjorde liknande experiment under sommaren. AIK:s ledare Johan Segui har dock en annan bild av Turins sjukdomshistoria.Vi vet att han hade en dold hjärtfel, men nu är han klar. Han var helt utvilad om du tog honom från hans senaste lärande.

Enligt tävlingens regler anser jag att vi är skyldiga att göra det. Vi planerade inte så långt i förväg. Patrik Nuss, hårt arbetande stationsbefäl på Västerortspolisen, bekräftar att polisen inte felaktigt tillskriver Turinas fall fel.

För närvarande behandlar vi det som en naturlig död. Det, säger han, skulle kunna bekräftas av både polisen på plats och läkarna. Det har gått en vecka sedan Turina skadades i en match för AIK mot Gefle. Det var i samband med Gefles kvittering i den 84:e minuten som kroaterna försökte återta Alexander Faltsetas frisparksterritorium, men de slutade med ett luddfyllt smutskastningsjobb istället. Han tvingades överge matchen och lämna en out för AIK:s tidigare i veckans tävling mot Halmstad.

Turina startade sin proffskarriär med det kroatiska kraftpaketet Dynamo Zagreb. Efter det tillbringade han tid på lån hos många kroatiska klubbar, den polska klubben Lech Poznan, och hans hemstadsklubb Dynamo innan han fick ett erbjudande om att prova på AIK i maj 2010. Då skrev AIK på ett kontrakt med joggaren, som mätte 197 centimeter i strumpspetsen.

De kroatiska ungdomsligorna var också bekant territorium för Turina. I februari 2006 spelade han sin enda match för det kroatiska A-laget, en 4-0 förlust mot Hong Kong i Carlsberg Cup. Den italienska konstsimstjärnan tog hem hela åtta medaljer – sexsilver och två brons – under hemma-EM I Rom.

Linda Cerruti, 28, lade omedelbart upp en Instagram-bild på sig själv stående på pallen med sina medaljer draperade runt vristerna efter den minst sagt framtidslovande mästartävlingen.En vecka senare tittar jag på mina medaljer med ohämmad glädje. Stora överraskningar ligger bortom dessa, skrev hon i bildtexten. Även om bilden har gillats av över 100 000 personer, hävdar Cerruti att hon också har fått tusentals sexistiska och vidriga kommentarer.

Efter över 20 år med träning och stora uppoffringar tycker jag, milt uttryck, att det är skamligt och hjärtskärande att läsa alla dessa människor som skämtar och sexualiserar min kropp”. Linda Cerruti ser denna händelse som en påminnelse om det ytliga samhälle vi lever i.

Efter att AIK-läkaren Karol Zyta sett den halvmedvetna AIK-patienten Ivan Turina visste han att Turina varit död i tre till fyra timmar innan ambulansen kom. När ambulansen kom till Ivan Turinas lägenhet på torsdagsmorgonen var han redan död. Enligt klubbläkaren Karol Zytas rapport under en presskonferens på Karlberg försvann AIK-mjölkkannan mystiskt över en natt.

Det som hände var att, eftersom han hade problem med att gå, blev hans fru orolig runt midnatt och, eftersom du vet hur det är i familjer, stoppade hon in honom i sängen och gick och la sig med honom. När hon föder barn dör han. Följaktligen har han dött någonstans mellan två och trettio års ålder, enligt sjukhusets läkare Karol Zyta.

Det fanns tecken på att han varit död i tre eller fyra timmar när jag såg honom vid halv nio. Hans personlighet var stabil och sympatisk. Han ska ha gått bort mellan två och tre och ett halvt års ålder. Orsaken till AIK mlvakt Ivan Turinas plötsliga död är fortfarande ett mysterium, och allt någon kan göra är att hoppas att en obduktion kan kasta ljus över mysteriet om hur en frisk 32-årig man kunde dö i sömnen. Ingen vet när det händer.

Det är inte Sverige jag känner igen här. Det har gått två veckor, det har gått två dagar, och vi vet fortfarande inte vad som har hänt. Karol Zyta säger: “Från min erfarenhet tar det några dagar.”Det har inte hänt på fotbollsplanen; om du har spelat utomlands beror det på att du hoppade över mycket och du förleds att tro att din framgång där är direkt relaterad till hur mycket press du är under.

Bara här sover han gott om nätterna. Enligt Karol Zyta är den vanliga förövaren av grymheterna i Turin någon som vi helt enkelt kan referera till som “plötslig död”; denna person kan trista även de unga och vältränade.

Dessutom rapporterade klubbveterinären att Turina hade lämnat ut information om hans adopterade hjärtfel till klubben 2010 men att alla nödvändiga tester hade utförts och att Turina var frisk. Det är ett misstag både du och jag kan göra. Det upptäcktes under tester, men patienten har aldrig upplevt några symtom.

Det har aldrig hänt att jag varit spänd, säger 35-åringen.Sebastian Larsson, 35, från Storbritannien lämnade sommaren 2018 för att avancera karriären i AIK. Mittfältarna skrev på ett avtal som skulle gälla till 31 december 2020, med ytterligare ett års förlängning tillgängligt vid behov.

Det är skönt att veta att allt är klart med ett år kvar i AIK, och det har aldrig varit några bråk från min sida, så vi kunde avsluta på några minuter. Det har alltid varit AIK för mig, och jag ser fram emot ett riktigt starkt och framgångsrikt nytt år. Vi ser alla fram emot att träffa våra fans igen så att vi kan arbeta tillsammans för att göra 2021 till ett fantastiskt år för AIK, som Sebastian Larsson kommenterade på klubbens hemsida.

Det verkar som en stor ära och en nödvändighet för AIK att värva Sebastian för ett helt år som klubb. Han har en betydande inverkan på detta område och fungerar som en inspirerande förebild för sina medspelare. Den svenske mittfältaren har hittills spelat 85 matcher för AIK och gjort 17 mål och 23 assist. Telefonen hemma hos Johan Seguis ringde klockan 06:00 morsetid; det var ett meddelande från en mormor till Ivan Turina.

När AIK:s överordnade gav ordern hölls hemkomsten.Jag svarade direkt; det var inte en vanlig telefontid, förklarar Segui.Polisen larmades till dödsfallet klockan 07.23 av morse efter att ha fått besked från SOS, och en patrullbil skickades till Ivan Turinas bostad, där en mormor förväntades dyka upp.

Patrik Nuss, den hårt arbetande stationsbefäl på Västerortspolisen, sa: “Jag kan bekräfta att Ivan Turina är död, det råder inga tvivel om fulspel.”Polisen säger att allt tyder på en medicinsk nödsituation.Ivan Turina har en historia av hjärtfel, det bekräftas av AIK:s huvudtränare Karol Zyto och lagkaptenen Johan Segui.

I händelse av förhinder kommer vad som än orsakade dödsfallet att fastställas.På morgonen var Segui där i lägenheten i Solna för att ge stöd till Turinas familj.Det finns ett krislag på AIK:s Karlbergsanläggning för att uppmuntra klubbens spelare, och det finns även ett krislag som bor hos familjen Turina i Solna. På plats är också spelaren känd som “Daniel Majstorovic”.


Att jämföra min bröllopsceremoni med familjen Turina är som att jämföra äpplen och apelsiner, som Johan Segui uttrycker det.Under tiden som Solna-klubben upplevde sin mlvaktskris och jagade efter en överenskommen förstemlvakt lämnade Turin in ett bidrag till AIK 2010.

Ivan Turina, som har varit engagerad i klubben i över tre och ett halvt år, gav lösningen på problemet. De kroatiska bjaisarna vann AIK-fansens hjärtan med sitt imponerande mlvaktsspel och har varit klubbens förstaval sedan dess.Hans längd och vikt gav honom ingen större slapphet, men han kunde också lysa med blixtsnabba reflexer.

Ivan Turina Död
Ivan Turina Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!