Jacob De Geer Föräldrar

Sprid kärleken
Jacob De Geer Föräldrar
Jacob De Geer Föräldrar

Jacob De Geer Föräldrar – Familj till Jacob de Geer; Dagens blogginlägg kommer att fokusera på den välkände svenska entreprenören Jacob de Geers liv och karriär. Eftersom vi förlitar oss på Internet för att få information, kan det finnas vissa objekt som utelämnas på grund av människors önskemål om att skydda sekretessen för vissa uppgifter.

Tänk på det när du läser artikeln. Detaljer om Jacob de Geers familj, föräldrar, barn, inkomst, yrke, bakgrund, historia, syskon, dejtingliv, engagerade relationer, partnerstatus och mer kommer att offentliggöras när han inte längre är minderårig. Som ett resultat, vänligen fortsätt läsa, och om du har några förslag, vänligen lämna en kommentar nedan.

Den framtidsinriktade svenske entreprenören Jacob Louis de Geer föddes i augusti 1975. En av hans mest anmärkningsvärda prestationer var att vara med och grunda det finansiella teknikföretaget Zettle och under en tid fungerade som företagets operativa direktör.

Tidig barndom och skolans börjanNär han var ung tillbringade De Geer mycket tid i Stora Wasby slott i Upplands Vasby, Sverige. Hans mor, Christina, var skolkurator, medan hans far, Carl de Geer, var bankman. Båda hans föräldrar prioriterade sina barns utbildning.

1999 avslutade De Geer abrupt sina studier på Handelshögskolan i Stockholm och tog sin civilekonomexamen från skolan.När Martin Lorentzon grundade TradeDoubler 1999 var de Geer företagets första anställning. TradeDoubler är ett digitalt marknadsföringsföretag. Geer erbjöd en tjänst på TradeDoubler i detta sammanhang och vi sa ja till erbjudandet.

Efter att ha lämnat TradeDoubler 2007, lanserade Geers medieföretaget Tre Kronor och videodelningswebbplatsen Ameibo. En vändpunkt inträffade 2010 när han officiellt gick samman med båda företagen. En av personerna som hjälpte till att lansera finansteknikföretaget Zettle 2010 var en man som hette de Geer.

Zettle utvecklar mikrochipläsare för mobila enheter och mjukvara. Zettles inspiration kom efter att han såg sin före detta fru, en importör av solenergiutrustning, förlora affärer på en mässa eftersom hon inte kunde acceptera betalningar gjorda av kunder som använder kreditkort. Innan denna ändring kunde Hans inte behandla betalningar gjorda av kunder med kreditkort.

För Zettles förvärv från de Geers 2018 spenderade PayPal en stor summa på 2,2 miljoner dollar. De Geer fortsätter att fungera som Zettles operativa direktör i företagets svenska huvudkontor i Stockholm.

Jacob De Geer Föräldrar

Här är några tips om hur du kan övervinna hinder, från Jacob de Geer. Åtminstone har han tidigare haft erfarenhet av att komma på mindre än lysande koncept. Han sa till sin fru att han inte kunde ta sig igenom det, och det är den enda vettiga utmaningen han har.

Det här är det enda som står i vägen för honom. När han får sina egna idéer blir han en helt annan person. Att du ständigt är upptagen med dina tankar och arbete gör att du aldrig stannar hemma. Efter den tidpunkten är det troligt att inga ytterligare möjligheter kommer att dyka upp för idéer.

Trots detta befinner sig Jacob just nu på en för honom bekant adress i Stockholm, och han är på väg att träffa en man som han aldrig träffat tidigare.För, trots allt, vad hindrar honom från att diskutera det med någon som delar hans åsikt Låt oss ha lite kul genom att kvävas och dregla över en tanke mellan två framgångsrika affärsmän i framtiden.

Jacob fick veta om mannen som heter Magnus Nilsson av sin mamma, som nyligen hade ätit lunch med honom och hörde honom säga att han inte har mycket att se fram emot just nu. Som berättat av sin mor fick Jacob veta mannens identitet. Jakobs mamma var den första som berättade för någon om sin son. Hans verksamhet såldes framgångsrikt och han sitter nu i styrelsen för flera andra företag.

En medelålders man som ser ut att vara i femtioårsåldern öppnar dörren till sin lägenhet efter att ha presenterat sig som Magnus Nilsson och bjudit in sin gäst på sitt kontor. Han visar besökarna runt på sitt kontor också. Innan Jacob fick tillfälle att berätta för den andra personen om vad som hade hänt ur hans perspektiv, sa den andra personen:

Jacob svarar, “Du behöver inte oroa dig, jag gifte mig med min fru också,” och fortsätter till nästa steg i att utveckla idén som snart kommer att förvandlas till Izettle.Intressant nog var Jacobs hängivna fru, som arbetade självständigt, en stor inspirationskälla för idén, och det var hon som först tänkte ut konceptet.

Det var vad hon sa efter att ha nämnt att hon kunde ha garanterat höjningen om hon hade kunnat acceptera betalningar i form av kreditkort på konferensen. Å andra sidan hindrade den höga kostnaden för att köpa ditt eget personliga korttidskort dig från att göra det.

Jakob resonerade att någon redan måste ha snubblat över svaret på gåtan. Jag hoppas innerligt att du hört talas om Peter. Följ människor på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om deras senaste nyheter och få en känsla av deras individuella preferenser. Jag hoppas att du gillar mitt blogginlägg; det skulle betyda mycket för mig om du delade det via e-post, sociala medier eller någon annan metod. Jag hoppas att få se dig igen i mina framtida skrifter.

Jacob De Geer Föräldrar
Jacob De Geer Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!