Jacob Lundqvist Föräldrar

Sprid kärleken
Jacob Lundqvist Föräldrar
Jacob Lundqvist Föräldrar

Jacob Lundqvist Föräldrar – SVT sände det första avsnittet av “Bonusfamiljen” 2017. Under inspelningen av serien har vi sett barnen till flera av huvudkaraktärerna mogna. Dessa är äntligen här! I fyra år har tittare av SVT-programmet Bonusfamiljen fått ta del av glädje och sorg under familjens resa genom livet.

Skaparna Felix Herngren, Moa Herngren, Clara Herngren och Calle Marthin har arbetat med serien. Författarna bygger på sina personliga erfarenheter som medlemmar av moderna bonusfamiljer, där en eller båda partnerna också uppfostrar barn från tidigare relationer.Vi ska kolla in de unga skådespelarna från succéserien nu för att se hur de mår.

Lisa Johansson (Vera Vitali) och hennes man Patrik Ahlin (Erik Johansson) har en extra karaktär som heter Eddie Johansson, som är Lisas son från ett tidigare förhållande. Patrik har händerna fulla med Eddie sedan han behandlar William Ahlin, sin bonusbror, hårt (Jacob Lundqvist).

Frank Dorsin, som spelar Eddie, var bara 10 år när Bonusfamiljen började, men är nu 16 år gammal. Har du hört detta namn förut? Skådespelarna Henrik Dorsin och Hanna Dorsin är hans riktiga föräldrar. När Frank rollades i The Bonus Family, gav frukten några goda råd:

En och annan råd har kommit från dem. För att parafrasera, du borde inte känna dig överlägsen alla andra på grund av din TV-berömmelse och ekonomiska framgång. Frank har sagt till Aftonbladet i en intervju att du bara är en vanlig Joe.

Franks skådespelarkarriär har inte mattats av sedan The Bonus Family debuterade. Han har medverkat i filmerna Brorsor Forever och Legendarerna, samt tv-programmen Brorsor Forever och LasseMajas Detektivbyrå och Berts dagbok. Nyligen sa han till Aftonbladet att det känns kul men också lite konstigt att vara ett välkänt namn.

Det är fantastiskt att ha ett namn och jag tycker om att använda det. När främlingar uppträder vänligt mot dig är det väldigt roligt. Däremot har det funnits andra tillfällen då ett gäng tonåringar har stått och stirrat ner mig. Sedan påminns jag om ett djurpark.

Jacob Lundqvist Föräldrar

Frank är för närvarande senior och kommer snart att ses i premiären av 2022 års film Länge leve Bonusfamiljen.Det är underbart att ha ett namn, och jag trivs med det. Det är mycket roligt när främlingar kommer fram till dig och erbjuder dig att hjälpa till. Men vid mer än ett tillfälle har jag funnit mig omgiven av en grupp unga individer som verkar vara inställda på att stirra ner mig. Så då känner jag mig som ett djurpark som buras in.

Frank, gymnasist, kommer att spela i filmpremiären av Länge leve Bonusfamiljen 2022.I det här avsnittet av sin podcast förklarar Jacob hur och varför han började med skådespeleri. Jag ansåg mig aldrig vara “sportmannen”. Jag tycker om golf ibland, men min stora hobby är att gå på teater. Vem vet, jag kanske kommer att kunna försörja mig som skådespelare någon gång. Det verkar fungera nu.

Jacob, senior i gymnasiet, är VD för ett UF-företag som tillverkar armband av skräp som finns på stränderna.Amanda Lindh, som spelar Amanda, är 21 år. Hon är Bianca Johansson, dotter till Lisa (Vera Vitali) och Martin (Fredrik Hallgren) Johansson. Amandas musikaliska utbildning kom från Stockholms privata Danshögskola.

Medan hon gick i skolan uppträdde hon i bakgrunden vid evenemang som Junior Eurovision (2014), Melodifestivalen (2015) och Melodifestivalen (2017), och hon fyllde till och med som dansare för 2016 års Eurovision Song Contest.

Amanda berättar om sin kärlek till dans och teater i en intervju med Expressen 2020.Jag har aldrig haft någon större passion för skolan. Istället för att fokusera på mina akademiker har jag alltid gett mer tid åt det som verkligen intresserar mig.

Jag antar att man kan säga att jag hade ett ganska extraordinärt liv. Amandas skådespelarkarriär har fortsatt efter fem år hos familjen Bonus med roller i Lyckaviken och Zebrarummet. I en intervju med Aftonbladet diskuterar hon sin roll i Zebrarummet samt en känd övergreppsscen:

Det var utmanande eftersom det i slutändan fortfarande är jag i köttet som står där, oavsett vilken person du anger. Du gick och spelade den här scenen om och om igen i ditt huvud, hur den skulle bli, sa hon förra året, trots att den hanterades bra och vi spelade in den i slutet av produktionen för att göra den så säker som möjligt för mig. Ensambarn. En orolig historia med sina egna föräldrar.

När Katja är orolig för vad hon förväntar sig ska hända lägger hela familjen i “Bonusfamiljen” korten på bordet. Seriens författare, Clara Herngren, Moa Herngren och Ditta Bongenhielm, förklarar att detta har förstärkt deras känsla av att det är hon och William som står inför världen efter incidenten med Patrik.

“Bonusfamiljen”-serien är nästan över. Nu när det åttonde avsnittet av seriens fjärde säsong har gått i SVT återstår bara två avsnitt till. Sedan. Verkligen en sedan. Det avslutar “Bonus Family” som vi känner den idag, och den slutar på ett sätt som liknar originalseriens slutsats.

Jacob Lundqvist Föräldrar
Jacob Lundqvist Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!