Jeffrey Dahmer Längd

Sprid kärleken
Jeffrey Dahmer Längd
Jeffrey Dahmer Längd

Jeffrey Dahmer Längd – Den amerikanske seriemördaren och sexualförbrytaren Jeffrey Lionel Dahmer (21 maj 1960 – 28 november 1994; alias Milwaukee Cannibal eller Milwaukee Monster) dödade och styckade sjutton män mellan 1978 och 1991. Nekrofili, kannibalism och kroppsdelar permanent (vanligtvis skelett) var vanliga teman i många av hans senare dödande.

Dahmer var fast besluten att vara juridiskt behörig att ställas inför rätta trots att han fått diagnosen borderline personlighetsstörning, schizotyp personlighetsstörning och en psykotisk störning. Den 17 februari 1992 befanns han skyldig till femton av de sexton morden han hade begått i Wisconsin och dömdes till femton på varandra följande livstidsstraff.

Senare, 1978, dömdes Dahmer för att ha dödat igen i Ohio och fick ett sextonde livstidsstraff. Den 28 november 1994 misshandlade Christopher Scarver, en medfånge vid Columbia Correctional Institution i Portage, Wisconsin, Dahmer till döds. Den 21 maj 1960 föddes Dahmer i Milwaukee, Wisconsin till Joyce Annette (född Flint), en teletypmaskininstruktör, och Lionel Herbert Dahmer, en kemistudent vid Marquette University och slutligen en forskningskemist.

Joyce Dahmer var av norsk och irländsk härkomst, medan hennes bror Lionel hade tyska och walesiska rötter . Som spädbarn kan Dahmer ha blivit försummad, enligt vissa konton. Trots hans mors rykte om spänning, girighet efter uppmärksamhet och medlidande, och argumenterande med sin man och grannar, hävdar vissa konton att hon älskade Dahmer som spädbarn och småbarn.

Lionel tillbringade mer och mer tid borta från familjen när Dahmer började i första klass på grund av sina studier vid universitetet. När han var hemma behövde hans fru, en hypokondriker med depression, hans odelade vård och tillbringade mer och mer tid i sängen. Det är känt att hon en gång försökte ta livet av sig genom att ta Equanil.

Som ett resultat tillbringade ingen av föräldrarna mycket tid med sin son, och han växte upp med att känna sig “osäker på familjens soliditet” på grund av de ständiga bråken och stressen i hans hem. Inför sin dubbla bråckoperation beskrevs Dahmer som en “energisk och glad pojke”, men efteråt blev han märkbart deprimerad. En av Dahmers lågstadielärare kom ihåg att han var blyg och tillbakadragen till en början, men att han så småningom visade tecken på övergivenhet på grund av sin mammas sjukdomar och sin pappas frånvaro.

Trots detta hade Dahmer några kompisar när han gick i grundskolan. Flytten till Doylestown, Ohio skedde hösten 1966. I december, när Joyce födde Jeffreys yngre bror, fick Jeffrey välja namnet. Han slog sig på David. Nästa år flyttade Lionel till Akron, Ohio för att börja arbeta som analytisk kemist. Dahmer visade nyfikenhet för döda djur så tidigt han kunde prata. Vid fyra års ålder kan han ha sett sin far gräva ut djurben under familjens hem, vilket kan ha väckt ett tidigt intresse för död och förfall hos honom.

Lionel hävdar att Dahmer blev besatt av djurben (som han först kallade sina “fiddlesticks”) efter att ha blivit “märkligt nöjd” av ljudet de gjorde. Då och då rotade han omkring under huset eller i kropparna på levande djur för att ta reda på var benen fanns. En flytt till Ohios Bath Township, Summit County, 1968 visade sig vara fruktbar för familjen. Dahmers nya bostad var deras sjätte olika plats som ett gift par och deras tredje på bara två år.

Jeffrey Dahmer Längd

Dahmer började samla enorma insekter som trollsländor och nattfjärilar och skelett av små varelser som jordekorrar och ekorrar från skogen som omgav hans hem, som täckte ett område på cirka 1,5 hektar. Inne i hyddan fanns ett antal formaldehydkonserverade burkar med människoben. Under en kycklingmiddag två år senare frågade Dahmer Lionel vad som skulle hända om han lade benen i blekmedel.

Lionel, imponerad över vad han såg som sin sons vetenskapliga entusiasm, visade honom hur man bleker och bevarar djurben utan att orsaka någon skada. Dahmer började samla inte bara ben utan även döda djur, särskilt roadkill, som han dissekerade och begravde nära sin hydda, ibland placerade skallarna ovanpå råa kors. Dahmer ska ha berättat för en vän att han ville veta hur djur “passar ihop”.

I skogsområdet bakom sitt hem 1975 hittades Dahmer med den huvudlösa kroppen av en hund, som han hade spikat fast i ett träd och vars skalle han spetsat på en pinne. Senare “spratt” han en kompis genom att visa honom utställningen och berätta för honom att han hittade skeletten medan han grävde efter något annat. Ungefär samtidigt som Lionel visade sin son hur man bevarar djurens ben, ökade Joyce sitt dagliga intag av Equanil, laxermedel och sömnmedel, vilket ytterligare minskade hennes fysiska kontakt med sin man och sina barn.

Dahmer hade ett rykte om sig att vara en ensamvarg ända sedan han först skrevs in på Revere High School. Vid 14 drack han redan öl och stark alkohol under dja, smyger ofta in den i skolan genom att gömma den i sin jacka. Den skotska han insupade på morgonen var “min medicin”, berättade han för en studiekamrat som frågade honom om det. Dahmers förstaårslärare såg honom som artig och högutbildad, men med genomsnittliga betyg på grund av hans bristande kommunikation.

Han uppträdde kort i high school-bandet och var en ivrig tennisspelare. Dahmer informerade inte sina föräldrar om att han var gay när han var tonåring. Han var kort förälskad i en annan pojke i hans ålder när han var i sina tidiga tonåringar, men de agerade aldrig på sin attraktion.

Enligt Dahmers senare bekännelser, började han ha fantasier i början till mitten av tonåren, där han dominerade och kontrollerade en helt lydig manlig partner, och hans onanifantasier flyttade så småningom till att fokusera på bålen och bröstet på männen i hans fantasier. Med tiden blev dissektion intrasslad med dessa fantasier.

Dahmer hade en fantasi när han fyllde 16 om att slå ut en löpare som han ansåg vara attraktiv och sedan ha sexuellt roligt med sin kropp. Dahmer gömde sig i buskarna med ett basebollträ och väntade på den här mannen en gång, men han dök aldrig upp. I efterhand erkände Dahmer att detta var hans första försök att fysiskt dominera en annan person.

Jeffrey Dahmer Längd
Jeffrey Dahmer Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!