Jimmy Död

Sprid kärleken
Jimmy Död
Jimmy Död

Jimmy Död – Det blir ingen mer Jimmy Hayes. Den tidigare NHL-spelaren var 31 år och spelade totalt sex säsonger med fyra olika lag. Hayes valdes ut av Toronto Maple Leafs i den andra omgången (som den sextioförsta spelaren totalt) i 2008 års NHL-draft, men han byttes till Chicago Blackhawks den 25 juni 2010.

Inför den här säsongen hade Hayes hjälpt Boston College att vinna sin andra raka NCAA-titel och spelade in 35 poäng (13+22) på 42 matcher som junior, inklusive en assist i lagets 5-0-seger över Wisconsin i mästerskapsmatchen. Hans lagkamrater i år inkluderar New York Rangers forward Chris Kreider, Philadelphia Flyers forward Cam Atkinson och Pittsburgh Penguins försvarare Brian Dumoulin.

Hayes började sin professionella karriär efter att ha avslutat sitt fjärde år på Boston College, med 109 poäng (54+55) över 334 ordinarie säsongsmatcher i National Hockey League för Chicago Blackhawks, Florida Panthers, Boston Bruins och New Jersey Devils. Dessutom spelade han i två matcher under Stanley Cup-finalerna.

Efter säsongen 2017–18 avslutade Hayes sin NHL-karriär med Devils, efter att ha spelat in totalt nio poäng (tre mål och sex assist) på totalt trettiotre matcher. Hans sista säsong som proffs tillbringades med Pittsburgh Penguins American Hockey League-medlem i Wilkes-Barre/Scranton.Kevin Hayes, den äldre brodern, är center för Philadelphia Flyers.

Vi har officiellt gått in i NHL-säsongen 2022–23. Innan finalspelet drar igång i vår tidszon kommer 82 grundserieomgggar att behöva avverkas. Det blir mycket action i dessa matcher. Övertid är på väg att börja och spelarna kommer att göra mål i massor. Seger- eller förlustsviter kommer att stiga med tidvattnet, och milstolpar kommer att ryckas upp av de surrande vågorna. Säsongen 2022–23 National Hockey League börjar.

Nu har 30 år gått och NHL.com/sv tar dig tillbaka till säsongen 1992–93. Med Mats Sundin som din ciceron kan du läsa om en av de mest unika NHL-säsongerna i totalt sex artiklar, inklusive denna som fungerar som en introduktion. Från och med den 30 oktober släpps avsnittet den sista söndagen i varje månad. I National Hockey League har free agency traditionellt börjat i februari efter varje säsongs slut, med undantag för säsongen 2021-22.

Jimmy Död: 23 augusti 2021

Det har förekommit ett antal högprofilerade affärer som involverat många välkända enheter, och även under free agent-perioden bytte många spelare lag. Säsongen 2022-23 har börjat, och jakten på Stanley Cup kan nu officiellt börja. För laget som i slutändan kommer att lyfta trofén kommer 82 matcher i grundserien och 16 slutspelsmatcher att behöva spelas.

Jimmy Död

En gång i veckan tittar vi på vilka fem lag som är hetast i ligan och vilka fem lag som ligger mest under radarn baserat på deras senaste formkurvor. I den här första titten tar vi en titt inte bara på NHL-slutspelet i Tjeckien, där Nashville Predators och San Jose Sharks möts under veckan, utan också på lagens prestationer i träningsmatcher, fansens förväntningar och klubbens offseason ansträngningar.

I en serie videor som lagts upp på lagets Twitter-konto provade en Toronto Maple Leafs-spelare att arbeta på en Tim Hortons drive-thru i några timmar.Europa vs. Nordamerika (NHL)-spel drar enorma publik och skapar ett ökat intresse för världens främsta ishockeyliga.

Cirka 34 000 människor packade in på O2 Arena i Prag för att se två rutinmässiga matcher mellan Nashville Predators och San Jose Sharks. Sextiofyra tusen personer såg alla fyra matcherna live (inklusive Sharks träningsmatch mot Eisbären Berlin i Berlin och Predators träningsmatch mot SC Bern i Bern).

Och miljontals tittare i många länder, inklusive Sverige, ställer in sig för att se matcherna.San Jose Sharks fick inte den typ av säsongsinledning som många förväntade sig. Återvänder från Global Series i Prag har ishallen två rakande förluster mot Nashville Predators. Även om tabellen var i bättre form på torsdagens möte, slutade de ändå med att se öga mot öga med ställningen 2-3.

Nashville Predators vann NHL-säsongsöppningen på fredagen i Prag, Tjeckiens huvudstad. San Jose Sharks besegrade Nashville Predators med 4-1 inför 16 648 fans på O2 Arena i den första grundserien som spelades utanför Nordamerika sedan 2019. Svensk tid, från fredag ​​kväll till lördag morgon, med sorg i slutet av NHL säsong.

Nashville Predators och San Jose Sharks avslutade den andra halvan av NHL Global Series på hög nivå och spelade till 3-2 i en match där Predators återigen tog det längsta skottet. Båda lagen spelade totalt 20 minuter i sina säsongsavslutande tävlingar.

Nu pratar hans familj om hur fentanyl och kokain upptäcktes i hans blod under en obduktion. Jag blev kvävd, säger han. Skyldigheten inträffade två dagar efter Jimmy Hayes död, men hans familj fick inte reda på fynden förrän i torsdags, när de var på väg till New Jersey för en match mellan New Jersey Devils och Chicago Blackhawks. Hayes var planerad att göra ett framträdande som en speciell gäst.

Änkan I en intervju med Boston Globe beskriver Kristen hur hon blev helt överväldigad efter att ha blivit ombedd att lämna en fest. Jag var säker på att det inte pågick någon drogaktivitet på den här platsen. Jag misstänkte först att han hade dött av en hjärtinfarkt eller något annat som inte var relaterat till droger. Han såg inga tecken på stöld eller felaktig användning av bostaden.

Hon säger “det här är väldigt svårt att ta in.” Dagen före sin död firade Jimmy Hayes sin sons andra födelsedag med sin familj i Milton, Massachusetts. Han laddade upp flera foton och videor till Instagram. Fem personer kände igen att han hade skapat ett missbruk. Kevin fick dock sista ordet och skyddade sin son.

Jimmy Död
Jimmy Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!