Sean Banan Barn

Sprid kärleken
Sean Banan Barn
Sean Banan Barn

Sean Banan Barn – När Sean Banan uppträdde på stadsfirandet på fredagskvällen stod det klart att han är en stor hit bland Gävle-ungarna. Ändå, bland folkhavet, var det lika många vuxna som reste sig och dansade i takt. Exakt runt 19:00 gled Sean Banan in på scenen. Människor i olika åldrar var på plats och dansade entusiastiskt till tonerna.

Under söndagen spelade Sean Banan på Barnäventyret på Arena Skövde där han hänförde den unga publiken. Tusen ungar och deras föräldrar tillbringade flera timmar inne i Arena Skövde, trots att det var en av de största vårdagarna hittills. Detta berodde på att evenemanget var det första i sitt slag. Drygt 2 500 personer var på plats i Arenan för dagens evenemang.

Både barn och vuxna kunde prova sig fram på de många aktiviteterna, som inkluderade hoppborgar, en klätterpyramid, en trampbilsbana, bumper ball, bowling och ett antal andra videospel. Du kan till och med få ditt ansikte målat av en konstnär eller skräddarsy ett bakverk. Från scenen kan gästerna också njuta av teaterföreställningar med välkända karaktärer som Pippi Långstrump, Nalle och Babblarna.

Sedan är det dagens huvudattraktion, Sean Banans föreställning. På utsatt tid intog idolen scenen och uppträdde i en halvtimme, under vilken hon sjöng flera av sina populäraste låtar. Publiken kunde helt klart de flesta av Seans låtar, vilket framgår av den entusiastiska responsen och många händer i luften. Samtidigt som han gjorde det inkluderade han också några hjärtliga meddelanden till sina fans.

Det är bra att dina föräldrar tog med dig hit idag och lät dig vara dig själv, men föräldrar måste så småningom låta sina barn vara sig själva också. Min far var alltid på min sak och frågade när jag skulle gå på college för att studera ingenjör. Sean Banan utbrast, “Idag är min dag, och resten av alla dagar i mitt liv är min dag, eller hur?!.” Han ville leva sina drömmar genom mig, men jag tänkte inte låta honom.

Och, föga överraskande, möttes han av en rungande kör av “ja!” På söndag kommer Konferens och event Skaraborg, Arena Skövde och Next Skövde att samarbeta för att arrangera ett event. Camilla Rickstrand, från Konferens och event Skaraborg, stod bredvid scenen efter föreställningen och strålade av glädje och höll tillbaka några överraskningspip.

En timme innan vi öppnade började folk ställa sig i kö och när vi släppte in dem var kön för att komma in 200 meter lång. Camilla hävdar att det alltid har funnits en ansenlig befolkning i det här området. Det föreföll mig som att Skövde saknades i detta avseende. Den ursprungliga planen krävde att det skulle hållas följande helg, vilket skulle ha sammanfallit med Barnens dag, men det slutade med att arenan var bokad, så vi flyttade upp den en vecka.

Sean Banan Barn

Det var dock irrelevant. På grund av premiärens överväldigande framgång har Camilla och Andreas Karlsson, eventansvarig på Arena Skövde, redan förbundit sig att köra igen 2019. Vi tyckte det var ett lysande genomförande av idén som helhet. Sedan kommer vi, som Camilla Rickstrand förklarar, att utöka utrymmet och bjuda in olika grupper att visa upp sitt arbete.

Den 4 juli står Norrvallakvarteret värd för ett framträdande av den svenske musikern Sean Banan som en del av Vördagsvekkan. Vd för Folkhälsan Utbildning Ab, Anna Bertills, menar att konserten är en investering i barn och deras familjer. Efter förra årets lyckade barnkalas med Arne Alligator siktade vi på att toppa oss med ett ännu mer spännande event för årets firande.

Under våra preliminära sommarförberedelser föreslog någon i personalen Sean Banan. Under sitt framträdande av “Copacabanana” på den svenska musikfestivalen, presenterade Sean Banan en fantastisk hitshow med många kostymbyten. Akten använde en tråd som användes för att höja artisten i luften. Bertills har inte modet att garantera att Norrvalla kommer att ha en likadan spjutspetsproduktion.

Vi är ute på konstgräsplanen i Norrvalla där det inte finns så många regler. Vi kommer dock att göra vårt bästa för att tillhandahålla så många verktyg som du behöver. Årets barnkalas väntas dra över fyra gånger så många gäster som förra årets, som totalt uppgick till 600. På fFolkhälsans hemsida kommer ytterligare information om köp av biljetter inom några veckor.

Exakt vad innehåller mysterielådan? Stråkkvartetten Sixteen Strings och deras publik är fria att låta sina kreativa safter flöda med hjälp av föremålen i mysterielådan. När Sixton Strings väljer en pojke slumpmässigt från en låda, uppmuntras ungdomarna att tänka och skapa kopplingar genom att använda musik, allt från Mozart till barnsånger till popmusik och film.

I den här världen kan du hitta både bedårande och skrämmande varelser. Att sätta små fåglar på instrumenten får till exempel Vivaldis vår att ebba ut och allt gult kan utlösa Sean Banans Copacabana. Alla tillbehör för ett utsökt picknickpålägg får plats på en rutig duk. Medan “Small Cat” är bra för småbarn, “Whatt Säger räven? En akt som inkluderar sång och kanske till och med dans.

Barn överallt ska ha tillgång till stimulerande miljöer som främjar deras tillväxt och utveckling, och detta behöver inte behöva en stor budget eller en massa kvadratmeter. Här kan både barn och deras föräldrar hitta idéer och visuella stimuli för att väcka deras kreativitet. Även som vuxna önskar vi ibland att vi kunde glida ner för trappan eller sova i en koja. Vi frågade Sean Banan, ett mönster av obotlig barndom, vilka lärdomar vuxna kan dra av barns sätt att leka hemma.

Vi undrade alla, “Vad gjorde vi när vi var barn?” Vi låtsades att det låg lava på golvet, gjorde fort av soffkuddar och lekte kurragömma. För att förvandla hemmet till en vacker lekplats råder Sean Banan, som överraskade Mns Möller och hans son Viggo med ett nytt allrum i tv-serien Room for you, alla föräldrar som gör om barnrummen att tänka som barn.

Sean Banan Barn
Sean Banan Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!