Joel Alme Familj

Sprid kärleken
Joel Alme Familj
Joel Alme Familj

Joel Alme Familj – I sitt senaste verk försöker författaren Joel Alme något annat. Barndomens raserianfall avslutas, och nu börjar vuxen ålder. Nu känner jag behovet av att överge detta ämne och gå vidare. Det finns inget kvar att knåda till underkastelse. Vad det än är, det måste vara äkta och äkta; Jag har ingen aning om vad det kan vara.

Han promenerar lugnt längs leden in i den frodiga Rya Skog Natural Reserve i Hisingen, Göteborg, mellan Ryaverket och Skarvikshamnen. Tiden är nu runt den andra veckan i juni. Tillbaka 2016 efter att ha flyttat tillbaka till Göteborg från Stockholm om familjeföretag gick Joel Alme för en vandring i detta område.

Försök igen. Tyvärr var det inte effektivt. Enkelt uttryckt, vi ryckte ut våra liv för att vara med våra nära och kära. Eftersom min fru var tvungen att pendla till sitt jobb i Stockholm, fann jag att jag kände mig ännu mer ensam. Joel Alme komponerade musik som var tänkt att följa med 2015 Smash -hit Flyktligan.

Men han drog ut allt eftersom han tyckte att det var för tråkigt; Han hade gett upp sig själv och förtvivlan var ett faktum. Var jag än har kunnat koppla av och njuta av mig är vanligtvis där jag har lyssnat på musik, och det har alltid varit bra. Nu blev jag ombedd att göra mer, andra bad om mer och bubblan hade försvunnit. Musiken som alltid varit där för mig var borta.

Innan detta hade Kriminalvrden frågat Joel Alme om han ville göra samma sak i Sverige. De hade sett hans engagemang i Jills veranda där han sjöng för och spelade musik med fångar i ett amerikanskt fängelse. Nu sa han ja, och han började besöka kvinnors institutioner i Sagasen, Högsbo och Hinseberg. Som ett resultat tvingades jag ur mitt ensamma tillstånd.

Jag hade ingen aning om hur jag skulle stötta mig själv; Alla älskar musik, men många av mina praktikanter hade inte gett mig en chans att höra sina favoriter. Så vi sjöng låtar, läste böcker och spelade instrument. På flygningen tillbaka till Stockholm hängde han ut i restaurangens portal och bevittnade “Green Ledsna Snubbar drack Bärs.” Börjar tänka djupt, Joel Alme.

Vad är definitionen av en fängelsetid? De modiga männa – vad gjorde de av sina fantasier? Många av kvinnorna som satt i buskarna skulle göra allt för att bygga ett bättre liv för sig själva med de resurser de nu har till sitt förfogande. Och jag hade min självständighet, men jag var inte fri; Jag hade gett upp mina drömmar.

Resultatet var låten “Hinsan” från föregående års album Bort, Bort, Bort, som vissa kritiker hävdade hanterade “droger och död” och att “Joel växte upp med barndomen.” Svenska albumet 2019 kallades helt enkelt “2019”, och dess låtar beskrivs som “små, vackra berättelser.” Ämnen inkluderade barndom, växa upp och förlorade vänner. Lyssna på Bruce Springsteen på svenska med fokus på klassiskt perspektiv och arbetarklassrealism.

Joel Alme Familj

Joel Alme uppmärksammar emellertid etiketten. Han skulle föredra att inte bli strandad i ett så stort område. Det är så elegant att människor använder det ordet för att beskriva det. Men alkohol finns överallt; Dysfunktionella familjer är vanliga; Att vara ensam och sakna vänskap är oundvikliga; och så är isolering. Visst kommer alla att känna igen frasen.

Turné kickoff i Malmöss Babel den 24 januari 2020. Det är blåsigt och kyligt, och detta är en vardag före social isolering, handrensare och nyheter om mängden dödsfall orsakade av covid-19 blir dominerande delar av människors liv. Joel Alme, backstage, sträcker benen på en nedsänkt soffa när han känner nerverna och stressen byggs upp.

Han bryter plötsligt in i nästa rum, där det lokala bandet gör sig redo att uppträda, mitt i en mening där han beskriver sin rastlöshet och nervositet. Var hittar man mat? ” Du vet redan. För att inte tala om spriten? Jag menar, du måste förmodligen äta, så ta det bara. Joel Alme hoppas att hans nära och kära har en trevlig tid. Det är en del av mig. Som regel satte jag andras behov framför min egen. Och jag har lagt märke till att bland människor som kommer från riktigt kaotiska hushåll är du den som hamnar ansvarig.

Hur svarade dina nära och kära när de fick reda på att du hade börjat kroniska din barndom? Det hade bara inte mycket av en publik. Men jag har rätt att berätta min sida om historien och be om sympati. Nu ser jag att generationerna före mig gömde stigmatiserade, beroende och de dåliga levnadsförhållandena som ledde till rastlöshet och oro. De agerade istället som om ingenting var fel.

Limet som höll Alme -familjen tillsammans var Joels mamma. Hon förespråkade för Steady, blev mamma i en tidig ålder, hade fast tro och moral och var en facklig arbetare. En bräcklig mamma och hennes yngre bröder övergavs på ett barnhem. Något med det lämnade sitt avtryck på henne. Jag hoppas kunna inspirera en känsla av nationell stolthet bland min publik. Jag kommer inte att skämmas för att erkänna hur låg och obetydlig jag kände mig.

Jag tror att de flesta kan upptäcka sig i den här bilden. Att sätta pennan på papper på ett nytt språk, i detta fall svenska och skriva om sig självvar en uppfriskande start. Det var utmanande eftersom det är enkelt att tycka synd om sig själv och tilldela skylden. Mitt mål är att hitta både mörkret och ljuset. Tyvärr gjorde Joel Almes kusin Isak inte det.

Som åringar var de oskiljaktiga. Joel, det oroliga barnet som inledde en familjefejd genom att få sin mor att göra brott över att vara utesluten från sociala sammankomster. Den lugna Isak. Du kan lägga ner honom vid middagsbordet; Han skulle inte göra en titt.

När Isak skickades till en ungdomsomsorgsskola på grund av hans missbruk, kriminellt beteende, ångest och sorg, tog han sitt eget liv och han begravdes på den västra kyrkogården idag. Om så är fallet, hur mycket lämnar han dig saknad?

Joel Alme Familj
Joel Alme Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!