Johanna Sällströms Dotter Död

Sprid kärleken
Johanna Sällströms Dotter Död
Johanna Sällströms Dotter Död

Johanna Sällströms Dotter Död – En gång i tiden var jag ansvarig för alla hennes gubbar, så jag är väl bekant med din syster. Hon var förmodligen ett tjugotal år vid den tiden. Det gick inte att välja favoriter, men det skadade inte. I ärlighetens namn var hon min favorit. Jag tittade på henne och ett rött fönster öppnades. Det händer varje gång jag börjar tänka på hur mitt liv ser ut för andra. Jag lever två liv samtidigt. För att uttrycka det enkelt, Ett medan Py fanns. En plats där hon inte längre kan hittas.

Min storasyster heter Maria-Sophia, men vi har aldrig kallat henne något annat än “Py”. Den 5 oktober 1994, när hon var tjugo år gammal, gick hon till knä i sina studier vid bo Akademis kemi- och tekniska fakultet.

Jag har varit skild från henne i tjugofyra år. för evigt och ett halvt, mitt liv. Efter avslutad utbildning gick jag genast ut på arbetsmarknaden. Jag har blivit befordrad till posten som korrespondent. Som nyligen är jag stolt förälder till två små barn. Mitt barn får aldrig en hund eller en katt eller någon form av kusine på sin mammas sida.

I ärlighetens namn bryr vi oss inte om det. Vissa män har förlorat varje medlem i sin familj. Föräldrar som saknar alla sina barn. Men varje människa är ett helt universum i sig själv. Varje man lämnar efter sig ett tomrum där botten och tak ska vara.

Oavsett hur mycket du försöker fylla den eller trycka undan den, kommer du aldrig att kunna; den enda lösningen är att stå ut med det. I bakgrunden öppnas dörren till källaren, och en person böjer sig för att överväga möjligheten att hon en gång funnits men nu inte gör det och aldrig kommer att göra det igen.

Johanna Sällströms Dotter Död : 23 november 2014, Södermalm, Stockholm

Man saknade henne för vad hon betydde för honom när han var yngre. När man åldras inser de att deras första intryck av förlustens storlek var felaktigt. Vetskapen om att min dotter aldrig kommer att se henne igen räcker för att få mig att känna mig irrationell redan nu. Jag tar Jobs plats och dödar drakar som jag inte känner igen.

Efter det ska jag skala och hacka potatis till middag.
På nätterna kryper jag och mamma gärna ihop oss i sängen och läser “Farlig midsommar” av Tove Jansson. Snusmumriken, som föraktar bestämmelser, har installerat en hattifnattfrön i parken. Parkdjuren löper amok.

Johanna Sällströms Dotter Död

Uppblsta människorna gjorde henne så full av skratt att hon knappt kunde prata. En person i tjugofyra eller femtiofyra år kan resa. Jag har fortfarande en bra uppfattning om vilken typ av saker hon skulle försöka sabotera i mitt nuvarande liv.

Om du var tvungen att beskriva en älskad mans längtan, skulle du beskriva denna känsla av närhet och närhet. Efter att det har gått en lång tid efter någons bortgång är det naturligt att börja trösta sig med tanken att hon helt enkelt har åkt på en lång resa. Att hon finns någonstans; hon står på bergstoppen i solskenet som Edith Södergran.

Enligt ordspråket “den gudarna älskar dör ung” ska vi alltid leta efter den större innebörden när unga män dör. När det kommer till unga mäns död finner jag inget romantiskt eller upplyftande, och det gör inte gudarna heller. Endast en fruktlöst värdefull orättvisa finns, och det är aldrig acceptabelt att acceptera eller busa med det.

Jag klottrade: “Gud är en idiot!” på bönekortet vi brukade kommunicera med efter min systers död. När det gäller att hjälpa behövande är en person som inte säger något och inte vidtar någon hjälp alls, och ett utbrott mot större makter vars existens inte kan bevisas är ingen hjälp alls. Men det är till hjälp i timmar i alla fall.

Mitt i min oro insåg jag vid hotellobbyn i Samarkand att den här kvinnan fortfarande kom för att se mig som min syster. Jag har tänkt på henne konstant sedan jag såg henne ligga under ett bord på centralsjukhuset vid bo universitet den oktobermorgonen. Jag mindes när Py kom tillbaka från en språkkurs i franska. Som familj väntade vi på flygplatsen. Hon gick självsäkert ut i ett par knallgröna, högklackade skor.

Avsiktligt våld. Hon var i tjugoårsåldern, hade lärt sig franska och bar gröna kjolar. Idag förväntade jag mig att få en chock när jag loggade in på Aftonbladets hemsida som vanligt. Tydligen har Johanna Sällström, som spelade Linda i Wallander-filmerna, gått bort. Jag har sett alla Wallander-filmer och tyckte Johanna var fantastisk som skatertjej, men jag kan inte fatta att någon så ung som hon (hon var 32) skulle behöva dö. Dessutom var hon mamma till en 5-årig dotter.

Eftersom jag redan har skrivit om Johanna Sällströms bortgång tycker jag att det är dags att följa upp historien nu när den återigen tas upp i kvällstidningen. När Johanna Sällström tog sitt liv gjorde hon det med psykiatriska samfundets välsignelse; när det psykiatriska sjukhuset insåg att hon var ett offer för sina egna handlingar släppte det henne efter tillstånd. Och det här är naturligtvis inte första gången någon tar sitt liv för att de insåg att världen inte var värd att leva i.

Vid sin död var Johanna Sällström bara 32 år gammal. Hon har varit psykiskt sjuk under de senaste åren, delvis på grund av utmattning från hennes jobb och tankar på den förödande tsunamin som drabbade Thailand. Hon kollapsade på scenen i Ystad i november och sökte efteråt gratis vård på Malmös psykiatriska sjukhus. (referat i Aftonbladet)

Johanna Sällströms Dotter Död
Johanna Sällströms Dotter Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!