Truls Möregårdh Föräldrar

Sprid kärleken
Truls Möregårdh Föräldrar
Truls Möregårdh Föräldrar

Truls Möregårdh Föräldrar – Tyvärr för Truls Möregrdh kom han inte med i OS-truppen. Sedan vann det unga underbarnet, bara 19 år gammal, sin första internationella titel på seniornivå.
De säger att det gick ganska bra till slut. Bordtennisspelaren sa till SportExpressen Föreningsliv, “Jag opererades, och alla i landslaget har det otroligt bra.”

Truls Möregrdh, 15 år gammal, skrev historia när han blev den första svensken att tävla i och gå vidare till finalen i junior-VM. Objektet brukade vara silver. Trots detta fortsatte han att satsa, slutade skolan och spelade i sitt första världscup som 17-åring. Hovmantorps enastående talang från de småländska skogarna är bara 19 år, men han har redan upplevt mycket.

Det fanns ingen tvekan om att jag skulle satsa på detta. En person som jag vill lägga allt de har på en investering. Spelar du bordtennis måste du bland annat missa lektionen. Mycket ansträngning och konkurrenskraft ligger in i detta.

Du kan helt enkelt inte ge lika uppmärksamhet åt båda. Du gjorde rätt val genom att ge upp något, men det kostade dig något. Enligt Truls Möregrdh har hans föräldrar alltid funnits där för honom. Den har dock inte stigit linjärt.

Truls Möregrdh har drabbats av knäproblem som har krävt två operationer de senaste åren, vilket allvarligt påverkat hans spelförmåga. Den senaste kom i oktober förra året, och han återvände till handling drygt fem månader senare.

Det verkar som otur att jag skadade mitt knä. Det är en defekt i mina gener. Min nuvarande instruktör, min bror Malte, lider av samma tillstånd. Du måste få de två operationerna ur vägen medan du fortfarande är ung och frisk.

Det kan ta mycket lång tid om du är en äldre person. Det var svårt under veckorna och månaderna efter operationen, men jag har nyligen börjat spela fantastiskt bra igen. Det kan vara något värt att fortsätta med. Med ett gnäll, säger han.

Truls Möregrdh ville gå till OS lika gärna som vilken toppidrottare som helst, men han lämnades utanför Sveriges lagkapten av Jörgen Persson.I mitt huvud hade jag redan redogjort för utmaningen. Lyckligtvis gick operationen bra, och även resten av landslaget gör stora framsteg. Uppenbarligen är det svårt att komma in. Truls Möregrdh säger, “Jag vet inte om jag lyckades även om jag var totalt förberedd i alla delar av min kropp.”

Det var ett svårt val, men saker och ting ordnade sig till slut. Allt som krävdes var lite framåtplanering. Segern på världsturnén avslutade en anständig upplevelse. Tidpunkten för den händelsen kunde inte ha varit bättre. Jag lyckades vinna i alla fall. Eftersom OS inte blev av har Truls Möregrdh fortfarande något att glädja sig åt.

Genom att slå den 25-årige tysken Kilian Ort med 4-3 i avgörande set i slutet av augusti blev den enastående talangen bara 2000-talets tredje svenska världstourvinnare.Det kändes helt fantastiskt. Jag tror att antalet svenska vinnare under de senaste tjugo åren på världsturnén är ett tecken på hur tufft det är att uppnå en sådan titel. Det är en riktigt utmanande uppgift. Speciellt efter översynen av det globala turnéformatet. Matcherna är nu kortare men mycket tuffare. Det var otroligt att gå in där och gå ut som segrare.

Truls Möregårdh Föräldrar

Efter vinsten återvände Truls Möregrdh till Eslövs EAI BTK med förnyad kraft under resten av säsongen i höst. 19-åringen har siktet inställt på att nå storhet och vinna guld i mästerskap. Dessutom kanske han kommer att väcka en nyvunnen entusiasm för pingissporten i Sverige.

När man pratar med dem inser man snabbt att alla har spelat bordtennis någon gång i livet. Det är inte många i min ålder som inser nu när jag säger att jag investerar i det professionellt, att man verkligen kan göra det. När JO Waldner och Jörgen Persson var på topp exploderade scenen ut på den internationella scenen.

Truls Möregrdh har även spelat professionellt för det japanska topplaget TT Saitama, och han berättar att han har känt sig mer som en stjärna i Tokyo. Där spelas pingis i massiv skala. Det är mycket uppmärksamhet utanför Sverige för när du väl kommer fram är du en kändis i alla pingishallar och alla vet ditt namn. Vi har en hel del framgångar i landslaget, så det kanske kommer att fånga på delstaten också. Fotbollslagskaptenerna frågade ofta om när hon skulle ge upp bandyn. Men tonåringen höll på.

I efterhand tror Matilda Plan att hon skulle ha lämnat fotbollen bakom sig på gymnasiet om hon inte hade upptäckt bandyn.Hon är nu världsmästare i bandy och medlem i landslaget för unga vuxna (under 23).Många individer upplever att mångfacetterad idrott är fördelaktigt. Ändå finns det inga garantier för att varje sportchef kommer att förespråka detta.

Truls Möregårdh Föräldrar
Truls Möregårdh Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!