Marcus Samuelsson Längd

Sprid kärleken
Marcus Samuelsson Längd
Marcus Samuelsson Längd

Marcus Samuelsson Längd – Marcus Samuelsson har ett gediget rykte som krögare. Nu kan du fånga honom på P sp ret på SVT tillsammans med Jason “Timbuktu” Diakité. Marcus längd, och hans modellfru Maya Haile, är föremål för många spekulationer.

När SVT avslöjade alla deltagare som medverkade i På spåret 2021/2022 visade det sig att en av Sveriges populäraste artister Jason Timbuktu Diakité, 46, var en av dem. Som tävlar tillsammans med 50-årige kocken Marcus Samuelsson.

Du är redan i Jason och Marcus är i en monter på banan. Men många människors första reaktion när de står upp är deras egen längd. Från och med 2018 är Marcus Samuelssons 39-åriga fru, Gate Maya Haile Samuelsson, och han lyckligt gifta och fostrar en son. Maya är för närvarande gravid med parets andra barn, så de blir snart en familj på fyra. Paret har redan meddelat att de väntar en tjej och har bestämt sig för att kalla henne Grace Ethiopia.

Maya Haile, Marcus fru, är en supermodell som flyttade till New York 2006 för att göra en karriär i branschen på heltid. De knöt ihop säcken tre år senare.En sak som många modeller har gemensamt är uppfattningen att de är för långa.

Jag undrade hur lång Gate Maya Haile Samuelsson var. En snabb Google-sökning avslöjar att modellen är sex fot och en tum lång. Ändå har hon inte verifierat detta. Vad jag kunde se från en snabb Google-sökning är Marcus märkbart kortare än sin fru Maya.

Flera onlineresurser anger att restaurangägaren är 5 fot, 9 tum lång. Och tittar man på Marcus och Maya sida vid sida på bilden så ser man att de kanske har rätt! Marcus Samuelsson, vars förnamn är Kassahun Tsegie (amhariska: ), är en svensk-amerikansk kock och krögare som föddes den 25 januari 1971 i Addis Abeba, Etiopien.

Samuelsson är känd i New York City som delägare och köksmästare på restaurang Aquavit och ägare till restaurangen Red Rooster sedan 2010.Restauranghögskolan i Ume anställde 2005 Samuelsson till en anställning som biträdande fakultet. Han har skrivit flera kokböcker och medverkat i matprogram på tv i USA, Sverige och på andra håll. Samuelsson är dubbel medborgare i USA och Sverige.

När Samuelsson var tre år flyttade han och hans adoptivsyster till Sävedalen, Partille. I sin egen nation var han känd som Kassahun, och hans syster var känd som Fantaye. Deras ursprungliga mamma visste att barnen riskerade att dö av sjukdom, så hon följde dem till nästa stad.

Han hävdar att hans matintresse väcktes av sommarbesök i mormors kök i Smögen. Samuelsson och hennes två systrar var medlemmar i Maj-Britt Rönningbergs Scandinavium Ice Kids när de var yngre. Jag har isat det som Sammy Davis, Jr., bland andra kända figurer.

Hkan Swahn, ägare av Aquavit på Manhattan sedan 1987, är tidigare arbetsgivare och affärspartner till Samuelsson. Kocken Marcus Samuelsson blev framträdande efter att ha mottagit flera prestigefyllda priser, inklusive “Rising Star Chef” 1999 och “Bästa kock i New York City” 2003, båda från James Beard Foundation. Samuelsson gick med i företaget Aquavit som partner, som inkluderar kryssningsverksamheten samt New York-matställena Mercato 55, Riingo och Scandinavian House.

Marcus Samuelsson Längd

Efter att ha skilts från Swahn etablerade Samuelsson Samuelsson Group, som driver restauranger i New York, Chicago, Kalifornien, Sverige och Norge, importerar det svenska kryddmärket Santa Maria till USA och tillverkar sina egna köksredskap.

Av den anledningen tyckte jag att det här var helt fantastiskt. Ju mer erfarenhet och mognad jag får, desto mer kan jag acceptera. Jag antar att det är bra, om det är det som gör dig lycklig och allt, men det är ändå konstigt för mig att se heterosexuella par där damen är betydligt längre än hanen. Uppenbarligen har det att göra med att jag är 182 centimeter lång och har tillbringat en betydande del av mitt vuxna liv med att känna mig alldeles för enorm, otymplig och lång i praktiskt taget alla situationer.

När jag var yngre (jag hade uppnått min fulla längd när jag gick i mellanstadiet) tyckte jag att det var väldigt utmanande att interagera med pojkar, gå på fester och mingla i allmänhet. En person som var en decimeter KORTARE än jag fanns inte på någon karta, så hela konceptet att de kan vara intresserade av mig var osannolikt.

Det konstiga med att vara bredvid en man som är kortare än mig är en känsla som består även om den minskar lite för varje år som går (vilket de flesta är, tror jag, speciellt när jag staplar på några fina klackar).

Ändå är jag glad över att se Marcus Samuelsson och hans fantastiskt vackra fru Maya, som senast sett på bilder från prinsessans bröllop den gångna helgen, för jag skulle vilja vänja mig vid det och tycker att det är bra med par där de kvinnan är längre än killen.

Marcus Samuelsson Längd
Marcus Samuelsson Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!