Jonna Sundling Sjuk

Sprid kärleken
Jonna Sundling Sjuk
Jonna Sundling Sjuk

Jonna Sundling Sjuk – Fråga bara om Anton Olofsson, Jonna Sundlings nära vän som tvingades flyga ut eftersom skidoo-föraren förberedde sig för stor behärskning. För att en kärleksfull relation ska trivas måste båda parter vara villiga att ge och acceptera. Att upprätthålla tillgivenhet under hela sin livstid kan kräva en och annan knuff från ovan.

Det är ett helt annat bollspel när man bor tillsammans med en professionell idrottare. Anton Olofsson är expert på detta område. Han är god vän med Jonna Sundling, svensk mästare i sprint. För att förbereda inför den kommande säsongen har Hänt tidigare skrivit om svenska språket, en av landets stora styrkor. Hans träningsfilmer har blivit virala på sociala medier för hans förmåga att skrämma sina norska konkurrenter.

Den 27-årige Sundling är född i Ume, Västerbotten, men är sedan några år bosatt i Jämtlands stersund. Detta är ett populärt resmål för många andra backhoppare. Jag känner mig väldigt hemma här, och jag börjar tro att det skulle vara ett bra ställe att slå sig ner även efter att jag avslutat min skidracingkarriär. Men vi får vänta och se, säger hon i en intervju med VK. Hennes hushåll inkluderar hennes man Anton och deras Jack Russell terrier, DJ. Men hon är inte alltid hemma eftersom hon reser mycket och tävlar i atletiska evenemang över hela världen.

Det är lite ovanligt, antar jag; det börjar kännas som ett distansförhållande, speciellt vid de tillfällen då jag är som längst bort. Ändå är vi ganska över det vid det här laget, säger Jonna Sundling; trots allt hade de två varit tillsammans i fem år. Jonna Sundling älskar att vara ute, speciellt att göra smutsiga bakverk. Annars är det mest kvalitetstid när DJ hunden låser sig.

Faktum är att Anton föredrar att vara i sin lägenhet hela tiden. Allt handlar om den klassiska skid-kar-radsla… och att bli slagen. Hon avslöjar att deras husägarförening har ställt till honom förfogande en hyrd lägenhet som förberedelse för vinter-OS 2021 i Oberstdorf och 2008 sommar-OS i Peking. Insatsen har också gett frukt.

Emma Ribom, en olympisk sprinter, var påtagligt känslosam efter sitt första världscuplopp i Ruka. “Det finns många känslor en dag som denna”, sa hon. I sitt vinnande tacktal säger Emma Ribom “Jag har lätt för känslorna” och beskriver mellanvägen mellan sin landsbygdsuppväxt och sin urbana framgång.

Gå in på samma väg som Emma Ribom och OS/VM-guldmedaljören Jonna Sundling tog samtidigt. De har genomfört en egen lägerplan som bland annat innehåller fler höghöjdsläger och fler barmarksläger över hela Europa, förutom landslagslägren.

Jonna Sundling Sjuk

Enligt Emma Ribom är detta en stor anledning till att hon kunde ta seger vid den senaste världscupfinalen i Ruka. På markdriftssidan gör vi det vi personligen värdesätter. Med samma tränare (Magnus Ingesson och Stefan Thomson) kan jag och Jonna Sundling lägga ner mycket tid tillsammans på gymmet. Det har vi varit väldigt noga med, säger hon. Damtränaren Stefan Thomson hävdar att detta är ett alternativ för kvinnor som inte vill anpassa sig till hemmafruarnas traditionella roller.

Detta visar att det är möjligt att utföra båda uppgifterna. Det finns en utgång om man har en tillräckligt bra strategi för att utföra den mellan stolarna. Dessa två önskar att de kunde ha fler lediga dagar och vara i toppen. Detta verkade slå hem mer för dem. Emma Ribom har tränat hårdare än vanligt mot Sundling under vintern, ett faktum som betyder oerhört mycket för henne när hon förbereder sig för att ta det sista steget och bli en vinnare.

Jag och min kompis Jonna har kommit jättebra överens och har det bra och skojar med varandra. Emma Ribom säger “jag saknar henne just nu” när hon står på en snöig och isig skidstadion i Ruka. Jonna Sundling vilar hemma med en stukad fotled efter att ha fått ett telefonsamtal från turneringens segrare.

Efter att ha kämpat mot körtelfeber, som gjorde övergången till seniortävlingar mer utmanande, trodde många att hon skulle få sin major genombrott innan hon fyllde femton. Å andra sidan var hon sjuk fyra gånger under den föregående vintern.

Stefan Thomson sa: “Vi har en plan för henne, och hon kommer att tävla som vanligt i Davos veckan före jul.” Efter det står Emma Ribom över Tour de Ski och klockar en extra träningsperiod samtidigt som hon fokuserar på VM. Tidigare Arsenal-tränaren Arsène Wenger visste varför lag som Belgien, Danmark och Tyskland misslyckades med att avancera vid fotbolls-VM i Qatar. Wenger tycker att det har ägnats för mycket uppmärksamhet åt politiska arrangemang.

Qatars status som en stat i världen har varit kontroversiell på grund av landets strikta tolkning av mänskliga rättigheter. Homosexualitet är lagligt i Qatar som ett exempel. Ett av de bästa karriärresultaten i världscupens historia uppnåddes av William Poromaa. Trots att den är kortare. Därefter riktade han kritik mot den svenska ledningen.

När knapparna inte är där du förväntar dig att de ska vara innan du startar motorn kan det vara frustrerande. Det kommer att bli något oroande. Vill man etablera en världscup kan man inte ha grejerna där, sa Poromaa till Viaplay efter att ha slutat femma i det klassiska 20-kilometersloppet.

Med undantag för en tredjeplats på 15 kilometer i Lahtis förra säsongen har William Poromaa aldrig slutat högre än femma i ett individuellt världsmästerskap. Man skulle kunna tro att han skulle vara nöjd efter att ha slutat femma i masstarten på söndagen i Lillehammer, men.

21-åringen var en del av en stor klunga som sprang över segern, men han kunde upptäcka de dödade norrmännen. Till slut triumferade Pl Golberg över Sjur Rthe och Martin Lwstrm Nyenget, med Didrik Tnseth som kom in på en avlägsen femma. Även i torsdagens 10-kilometerslopp sopades alla Norges landningsbanor rena av norrmännen.

Han skyller förändringarna för att det blev annorlunda. Poromaa märkte precis innan loppet startade att hans hästar saknades. En ledare hade tagit dem, och nu fick Poromaa rusa till början med en annan, kortare stavpar i händerna.

Jonna Sundling Sjuk
Jonna Sundling Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!