Josefin Dahlberg Pojkvän

Sprid kärleken
Josefin Dahlberg Pojkvän
Josefin Dahlberg Pojkvän

Josefin Dahlberg Pojkvän – Josefin Dahlberg gjorde ett karriärbyte – hon gifte sig med Josef Fares och fick dottern Mio.Josefin Dahlberg tog ledigt från sitt fysiskt krävande men psykiskt påfrestande jobb för att dagligen utöva yoga och meditation.

Det är dags för henne att berätta allt om hennes livsresa, inklusive tiden som nybliven mamma och den steniga vägen hon har varit på med sin relation med sin kusin Josef Fares.Vi är båda egenföretagare, så vi kan hjälpa till med det här, säger Josefin Dahlberg.

När Josefin Dahlberg uppstod visste hon precis vad hon ville göra – hon ville jobba inom mode, och hennes mål var att vara med på New York Fashion Week. Men så fort hon kunde göra det och bli chefredaktör för Modette insåg hon snabbt att det inte var vad hon ville.

– I slutet av året insåg jag att jag inte kunde höra något annat i universum. Jag ville bo på hotellet istället för att gå på modevisningen. Dessutom började jag blogga om avslappning och meditation och sa att “det här är precis vad jag vill ha.” Parallellt.Det var kostnadsfritt för Josefin att gå upp och gå från jobbet.

När Josefin tog trappan och ställde sig upp gjorde hon det utan en plånbok full av slösade pengar eftersom hon visste att det skulle bli en hektisk dag. Efter en stressig karriär märkte hon dock att hon var arbetslös.

Det var ett mycket bättre liv för mig, och jag kunde hålla reda på min tid, vidareutbilda mig och dela den med mina kamrater. Det är en del av mitt jobb att utöva yoga eller meditera när jag gör det.Boken, Soul work, har precis släppts, och författaren hoppas att den ska inspirera andra att skapa liknande konstverk.

Jag skulle vilja skriva en bok med mycket information för att hjälpa läsarna att få jobbet gjort och få kontakt med andra, för att uppnå sina personliga mål i form av arbete, pengar och avancemang. Folk på Instagram frågade mig om hur man “stämmer in” på sig själv så att man kan göra ett bättre arbete.

Coronan har Josefin, precis som resten av de andra, arbetat hemifrn och gjort samma sambon som Josef Fares också gör. Partiellt samarbete dem emellan har aldrig orsakat några problem; tvärtom, det har ofta varit en källa till styrka. I oktober födde Josefin parets första barn, Mio, och hon tror att det var en välsignelse att vara gravid under kaoset.

Vi hade en fantastisk tid att bara umgås hemma, och det var skönt att kunna ta en paus.Sedan 2019 har Josefin Dahlberg och Josef Fares arbetat tillsammans.Trots att Josefin är hennes första barn har hennes andliga sida hjälpt henne både i hennes sorgeprocess och i hennes roll som mamma.

Det är fantastiskt att hon är i min bärsele just nu. Jag gillar att vara nära henne eftersom hon är så mystifierande. Även om du aldrig har gjort det förut så vet du precis vad du ska göra, säger berättaren.

Josefin Dahlberg Pojkvän

På grund av att både hon och sambon Josef Fares driver sina egna företag lägger de inte upp samma nivå av föräldraansvar som många andra. För att få ut det bästa av sina familjesituationer och för att vara det bästa de kan vara i sin relation har de gjort det genom att separera sig från varandra.

Eftersom både jag och Josef är delägare i företaget kan vi hjälpa dig. Eftersom han har Mio på morgnarna är jag fri att göra mitt själsarbete. Vi vet båda att vi blir glada om vi kan göra vår egen grejer, och att vi blir ännu gladare om vi gör det. Detta är ett utmärkt tillägg.

Så fort Josefin ser framtiden vill hon fortsätta med allt hon gör nu i det förflutna, men hon behöver också bromsa själv för att inte starta ett nytt projekt när hon blir vuxen. Jag älskar att jobba och göra min egen grejer, så jag ska tillbaka till mitt gamla jobb nu. Jag håller just nu på att avsluta mina onlinekurser.

Förnuftigt, jag förväntar mig att spendera mycket tid med min familj och ta semester efter Corona. Lite kul med dagen. Efter det var kontakten sporadisk, och Dahlberg parades ihop med en annan mördare. Men efter att ha skrivit en lista över vad hon letade efter i ett förhållande, gissade hon att Josef Fares hade höjt nivån på sin lista.

Jag var helt medveten om vad jag ville och vad jag ville för framtiden. När vi diskuterade relationer och vad det innebär att leva ett fullt liv, kom vi fram till att vi skulle ha samma åsikt.Kärlekskänslan växte framför mig, men jag fick lämna om två veckor.

Dessutom sa han bara, “Män, det kommer inte att fungera”. Så fort han sa vad jag trodde att han skulle göra hade vi en hel termin. Fram till dess hade vi inte gjort någonting, och vi kanske lät som en kisse. Trots att vi bara var där en kort tid är vi nu tillbaka, säger Josefin Dahlberg i podden.

Josefin Dahlberg Pojkvän
Josefin Dahlberg Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!