Nooshi Dadgostar Gravid

Sprid kärleken
Nooshi Dadgostar Gravid
Nooshi Dadgostar Gravid

Nooshi Dadgostar Gravid – SAGES ET C. Svenska journalister har mycket att ta upp när det kommer till behandlingen av kvinnor i politiken. Men betyder detta att meddelandet som Expressen skickade till C-stabsledningen inte var viktigt? Det hela är helt begripligt. Jag har själv upplevt graviditet och förlossning. Ett halvt år efter att min andra dotter föddes, bestämde en ytligt bekant kvinna att det var lämpligt att fråga om jag hade en “bubbla i ugnen”.

Ett coronautbrott i riksdagen inträffar samma dag som QX ska träffa Nooshi Dadgostar, chef för Vänsterpartiet. Flera partiledare har testat positivt för covid-19, vilket fick intervjun och fotosessionen att flyttas till det säkrare mediet Zoom av hänsyn till folkhälsan och säkerheten. Efter dagens partiledardiskussioner är vinnaren en tillbakalutad vänsterman som förståeligt nog är utmattad. Innan vänsterledaren äntligen är i sikte brister utrustningen och det blir en del frustrerade skratt. Vid dessa tillfällen ger hon oss sin odelade uppmärksamhet.

Det är ingen hemlighet att vänstern och den större hbtq-rörelsen har varit oense om de kontroversiella ämnena om altruistiskt surrogatmödraskap och den svenska lagen om köp av sex under ganska lång tid. QX slösar inte bort någon tid på att komma till rätta med saken: Vänsterpartiet är emot alla former av surrogatmödraskap, även altruistiska.

Som sagt, jag förstår verkligen varför du vill bilda en liten familj. De extrema former av exploatering som surrogatmödraskap alltid ger upphov till, liksom den personliga uppoffring det innebär att agera som surrogat, är anledningen till att vi avvisar det. Majoriteten av dessa avkommor föds in i beroendeförhållanden.

Babyfabrikerna i Indien sysselsätter lokalbefolkningen och deras kundkrets är rika familjer i väst. Vad jag har hört är majoriteten av surrogatföräldrar heterosexuella, därför är detta inte alltid en HBTQ-fråga. Andra förslag, som att tillåta HBTQI-gemenskapen att ha fler vårdnadshavare, är mer lovande. Sedan finns det alltid möjlighet att adoptera ett barn.

Anhängare av surrogat, trots allt, lutar sig mot det osjälviska alternativet. Det här kan vara en berättelse om en vän som är ivrig att hjälpa sina barnkompisar. Politiker har, precis som alla andra, ett ansvar att gå in med skyddsbestämmelser när de observerar tydliga makt- och påtryckningsmissbruk. Till exempel, om en barndam vänder sig till sin syster med begäran, kan den senare hamna i en extremt prekär situation.

Nooshi Dadgostar Gravid

Det kan vara utmanande att säga nej till vissa påtryckningar. Det är därför det är nödvändigt för lagstiftare att utfärda absoluta förbud mot särskilda åtgärder. Att välja att bli gravid för någon annan är ett av de mest utmanande och kanske livsfarliga valen en person kan göra. Nu mer än någonsin måste vi använda alla genomförbara alternativ till denna problemlösningsstrategi.

Naturligtvis finns det komplexa juridiska frågor att ta upp när ett barn väl är fött. Och vi måste överväga inte bara vad vi kan förbättra, utan också hur vi kommer att behöva ta upp frågan igen. Det finns för närvarande en utredning som vi kommer att fatta beslut om.

Nu ska vi prata om sexförsäljningslagstiftningen. Vänsterpartiet och RFSL är oeniga i denna fråga. Samtidigt som du förespråkar ett system som liknar det svenska, hävdar RFSL att kriminalisering av sexhandel bara tjänar till att ytterligare stigmatisera inblandade individer.

Syftet med sexköpakten är att skämma ut dem som ägnar sig åt detta beteende. Utnyttjande av kvinnor eller män bör aldrig tolereras. Om en partner betalar för sexuella tjänster är det säkert att anta att den andra inte bidrar ekonomiskt. De som ägnar sig åt denna handel är ofta själva offer för människohandel. Jag köper inte det RFSL säljer eftersom det är tydligt att det finns en maktobalans. De brukade ha många människor som delade deras åsikt, men nu är de i princip ensamma.

Syftet med lagen är att skydda personer som är inblandade i försäljning, så du kan gå till myndigheter för att få hjälp utan rädsla för efterverkningar. Vissa människor gör det utan tvekan. Det är dock inget som ska ligga till grund för lagen. Vi är bekanta med normerna för sex-for-hire-gemenskapen. Människor som har genomgått sexuella övergrepp som barn har mest sannolikt en historia av akut trauma.

Hela samtyckesdebatten och samtyckesstadgan bygger på idén att sexuell aktivitet måste ske med samförstånd. Enligt min mening är detta en logisk förlängning av föregående punkt; om deltagande är påtvingat eller krävs utgör beteendet missbruk. Det är en helt acceptabel sak att säga, oavsett om personen som säljer sex gör det frivilligt eller inte. Som ett resultat kommer de att känna sig mer kopplade till andra människor som har blivit utsatta för brottslingar.

Historiskt sett har Vänsterpartiet varit ovilligt att ta upp ämnet HBTQ-personers utsatthet i situationer där en hederskultur dominerar av rädsla för att spela rasistiska grupper i händerna.Kakabaveh har bestämt sig för att lämna partiet idag eftersom hon känner att det har övergett de mest hjälplösa medlemmarna i samhället.

Sedan dess har dock partiets agenda tagit en mer kraftfull hållning i ämnet, och Dadgostar har gjort det till en prioritet att tala direkt till individer som kan vara sårbara. Det du går igenom är inte rätt, och det bryter faktiskt mot svensk lag. Jag antar att det kan finnas någon som är omedveten. Ens sexuella läggning ska inte vara ett hinder för att vara öppen med sig själv, och det är mycket lämpligt att så är fallet.

Nooshi Dadgostar Gravid
Nooshi Dadgostar Gravid

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!