Jovan Radomir Familj

Sprid kärleken
Jovan Radomir Familj
Jovan Radomir Familj

Jovan Radomir Familj – Medlemmar av Jovans familj reste till landet årligen under somrarna, men med militär hjälp kunde han förlänga sin vistelse och tillbringa mer tid med sina nära och kära, vilket gjorde att han kunde uppleva landet på en helt ny nivå än vid sina tidigare besök . Det var en helt oväntad användning. Det var inget fel i någonting; allt var korrekt och passande. Det fanns en liten ram med ett familjeporträtt på insidan av dörren.

Efter att först ha arbetat som lärare i Katrineholm bestämde sig Jovan för att staden var för liten för honom och reste istället till Stockholm, där han fick arbetslivserfarenhet på ett café och på ett rederi (där han stannade mycket längre än i Katrineholm).

Radomir har främst varit värd för program med musiktema sedan han gick med i SVT, inklusive Voxpop, Folktoppen, Megadrom, One Night with Elvis, Hrdrocknatten och 80’s natten. Han har också varit användbar för ett stort antal andra duschar. Under sin tid i Sverige kunde han göra intervjuer med medlemmar i U2 samtidigt som han arbetade som intervjuare för Voxpop, det enda svenska mediet inom rimligt köravstånd vid den tiden.

Han var även showrunner för SVT:s samtidigt sända musikprogram, Musikbyrn.Dessutom var han en värdefull bidragsgivare till 2005 års SVT-listshow Folktoppen, som spelade Shirley Clamp och David Bexelius och mottogs positivt.Samarbetet med Sveriges Radios programchef Hkan Persson resulterade i en samtidig sändning i både SVT och Sveriges Radio av Iron Maidens konsert 2005 på Ullevi.

2007 blev han regelbunden insändare i sportpanelen på Sportsnack på Sveriges Radio.Den svenska välgörenhetsorganisationen Världens Barn har skickat honom till Afrika och Sydamerika för att skriva om sitt arbete. Han har också rapporterat om den svenska välgörenhetsorganisationen Världens Barns arbete i Afrika och Sydamerika, och han har gjort intervjuer med artister som Eminem, Metallica, Celine Dion, Destiny’s Child, Motörhead och U2.

Vi håller fast vid namnet och sätter ihop allt. Eftersom jag har Balkan-routrar och Johanna bor på höglandet vill vi gärna att det gäller överallt. Det enda vi vet säkert är att vi kommer att förlora båda våra mammor i den yttre planetariska regionen, som förklaras av det nyfödda barnet i videon nedan.

Projektet tog 12 dagar att slutföra och “flöt p bra under omständigheterna”, som Johan uttryckte det.Jag vill uttrycka mina djupaste kondoleanser till alla kvinnor som har ödelagts av tragedi. Att vara optimistisk och motiverande skulle hjälpa mig att föra män närmare det de vill ha mest i livet.

Påven har planerat ett möte till den kommande sommaren.Jovan säger att nu återstår bara att vi två stannar kvar på samma ställe utanför Katrineholm och får njuta av lite god far-dotter-tid.Jag ska äta lunch med Jovan Radomir, den 52-årige programledaren och programledaren. Även om han förbereder sig för ett annorlunda kök, blir måltiden sushi.

Jovan Radomir Familj

Jag föddes i det som numera kallas “Fd Jugoslavien” och bodde där tills jag var två år. 1965 åkte vi till Katrineholm och kom det året. Jag gick i grundskolan och gymnasiet där. Jag gick på en lärarhögskola i Göteborg för att jag ville bli översättare, men det var en rigorös utbildning och jag blev snart desillusionerad.

Jag fick ett samtal från Jugoslavien och ringde verkligen dit; det var svårt, men jag ville stanna hos serberna.Militärtjänsten gav Jovan möjlighet att följa årstiderna och tillbringa mer tid i hemlandet än han hade under sina årliga sommarbesök med familjen.

Det var något av ett test. Platsen var helt på punkt och inte alls tråkig; ingen gick hem på helgerna. Inuti mannens lilla låda låg en bild på hans familj. När Jovan återvände till Katrineholm började han arbeta som lärare, men staden blev snart för liten; han önskade mer, så han flyttade till Stockholm, där han arbetade som servitör på ett café och som skidlärare på en skidklubb där han stannade en tid.

Han har alltid varit entusiastisk över musik och har varit i kontakt med SVT när det har varit nödvändigt att säkra publicitet för musiker. De behövde en reporter för musikprogrammet “Voxpop” i Växjö och jag fick intervjua alla de stora stjärnorna. Jag minns hur vi smög in för att se Destiny’s Child i en liten skrubb i Fryshuset, tänkte att det skulle bli en bra intervju och fick den enda svenska pressintervjun med U2 i Sverige.

Celine Dion var också väldigt söt och empatisk. Jovan gjorde ett talarstolsprov, blev vida känd och bestämde sig så småningom för att utbilda sig till programvärd. Han fortsatte sedan att arbeta som reporter samtidigt som han lade en del av sina inkomster på att göra sina egna dokumentärer.

Bortsett från det fick han chansen att åka med organisationen “Världens barn” till platser som Togo, Benin och Guatemala för att se olika projekt, som djupt påverkade honom. Det har varit ett privilegium att få tjäna i denna egenskap. Han beskriver att träffa män som aldrig sett en kamera, dela ut kondomer, träffa AIDS-patienter och besöka en judoskola.

Jonies syster föddes för ungefär fem år sedan. Johanna Reimer är en 42-årig mamma och ekonom. De träffades första gången i Bstad för många år sedan, men återuppväckte vänskapen under en utställning i Gustavsberg två decennier senare. När Johanna närmade sig frågade hon: “Känner du mig igen?” Att få barn senare i livet har bara hållit mig ung; Jag har alltid haft barnlängtan, och den här situationen är makalös. Betydelsen av ens karriär var förr mycket högre än den är idag.

Jovan Radomir Familj
Jovan Radomir Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!