Suzanne Reuters Son Lukas

Sprid kärleken
Suzanne Reuters Son Lukas
Suzanne Reuters Son Lukas

Suzanne Reuters Son Lukas – Titta hur mycket äldre Suzanne Reuters barn är nu! Suzanne Reuter har fött tre egna barn trots att hon har 27 i olika tv-program. Skådespelarens söner, Simon och Joakim, är på plats för att hedra sin mamma på Vilket liv! på TV4. Under din långa karriär har du åstadkommit så mycket, och vi är verkligen stolta över dig, säger Joakim i programmet.

Suzanne Reuter, en välkänd svensk skådespelare, kan göra anspråk på en karriär som saknar motstycke av de allra flesta av sina landsmän. Reuter blev framträdande efter att ha medverkat i landmärken som Lorry, Svensson Svensson, Vr tid er nu och Cleo. Nu hyllas hon i TV4-programmet Vilket liv!, som tidigare uppmärksammat kändisar som Björn Skifs och Lena Philipsson.

Programledaren Renée Nyberg avslöjar att Suzanne Reuter, som har spelat totalt 27 barn i flera tv-program, också har fått tre biologiska barn med sin sambo skådespelaren Tomas Pontén. Suzanne hävdar att hon njöt av att vara hemma med sina barn när de växte upp, men att hon kan ha missat lite av humorn om hon hade sett programmet istället.

” Hennes son Simon Pontén, som är närvarande för att hylla sin mamma, ringer sedan in för att stärka henne. Jocke, sonen, kunde inte vara närvarande under inspelningen av programmet men skickade ett videomeddelande med gratulationer. Medan din son Jocke är i Thailand sitter Simon i mängden. Han har dock skickat ett vykort, som Renée Nyberg påpekar i Vilket liv! Det finns en video på Jocke i vattnet med sitt nyfödda barn.

Hej mamma. Hur mår du? Hej mormor. Skulle ha uppskattat att vara närvarande för att uttrycka vår respekt personligen. Under hela din långa karriär har du åstadkommit och övervunnit så mycket; vi är otroligt stolta över dig. Just nu är det dags att ge dig själv den paus du så rikt förtjänar. Skickar pussar och kramar, tillägger han i videon. Renée Nyberg följer den vänliga hälsningen med en diskussion om allvarligare saker.

Suzanne Reuters Son Lukas

Ingenting om detta har varit enkelt. Hon tillägger att det var jobbigt när dina söner föddes eftersom två av dem föddes med livshotande sjukdomar. Suzanne Reuter beskriver den prövande tiden och hennes beslut att inte överge sina barn. Ja, och jag tillbringade en hel del tid på intensiven för två olika tillstånd. Kommer den här bebisen klara sig? Ingen visste.

Det obekväma med Jockes ankomst 1984 var att föräldrar inte var tillåtna. Men jag orkade inte, tillägger hon; Jag har burit den här bebisen i nio månader, och jag går inte härifrån. Läkarna som Suzanne besökte berättade för henne att det faktum att hon insisterade på att stanna hemma med sin bebis och sina sjuka barn hade hjälpt dem att återhämta sig snabbare.

Läkare sa senare till mig att “Jocke skulle aldrig ha klarat det om du inte hade betett dig så.” De gjorde ett besök på sjukhuset och kom för att träffa mig “Nu är det dags, Suzanne, så att föräldrarna kan delta. Av den enkla anledningen att vi har sett att det ger barnen nyvunnen entusiasm för att leva”. I tv-världen är Suzanne Reuter den kära mamman till 27 berömda avkommor.

I tv-programmet Vilket liv!, där hon hedras, berättar hon om sitt biologiska barns hälsoproblem. Den 70-åriga Suzanne Reuter har haft en karriär som inte liknar någon av Sveriges andra kända skådespelare. Hon har varit med i filmer och tv-program som Lorry och Svensson Svensson och annonserna för ICA som ICA-Stina. Suzanne är dock upptagen med mer än bara detta. Vid presspresentationen för Viaplay, där Hänt sprang på henne, berättade hon om sina senaste aktiviteter.

Den här berättelsen, om Karma och Jonar, är en utomordentligt vacker illustrerad saga om gott och ont, och den är avsedd för familjer och kanske framför allt barn mellan 7 och 9 år. Jag porträtterar en kvinna som heter Zelda Falköga i berättelsen. Att få möjligheten att berätta det här stycket har gjort hennes dag, säger hon till Hänt. Aktuellt TV4-program med Suzanne Reuter i huvudrollen:

Vilket liv! Nu kan Suzanne ses ofta i What life, ett TV4-program som leds av Renée Nyberg, 56. Fans av programmet har sett kändisar som Björn Skifs (75), Lena Philipsson (56) och Robert Gustafsson (57), bl.a. andra. Suzanne Reuters fantastiska arbete för barns hälsa lyfts fram i avsnittet, förutom hyllningen hon har fått för sina många filmroller.

Hon har varit medlem i Clowner utan gränser, en organisation som skänker glädje åt sjuka barns liv, under lång tid. När det kommer till svårigheterna med att ta hand om sjuka barn är Suzanne sympatisk. Hon fick ett antal barn med Tomas Pontén, däribland sonen Joakim Reuter, nu 38, och hans födelse var inte utan utmaningar. På grund av sin demens gick Tomas bort för sju år sedan.

Bara, det har inte varit en bädd av rosor hittills. Suzanne bekräftar vad Renée Nyberg säger i avsnittet, “Det var utmanande när dina pojkar föddes, eftersom två av dem var svårt sjuka från födseln”, av två olika anledningar. Suzanne förbjöds till en början att besöka Jocke på sjukhuset medan han vårdades.

Till slut kom du bara till den punkt där. Bebisens överlevnad var ett fullständigt mysterium för dig. När Jocke kom första gången 1984 var det utmanande eftersom man inte fick vara med som förälder. Men då kunde jag inte acceptera det; efter nio månaders bärande av det här barnet går jag inte härifrån, säger hon.

Suzanne Reuters Son Lukas
Suzanne Reuters Son Lukas

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!