Julia Dufvenius Föräldrar

Sprid kärleken
Julia Dufvenius Föräldrar
Julia Dufvenius Föräldrar

Julia Dufvenius Föräldrar – De blev ett skridskopar 2005 och har haft det jättebra tillsammans sedan dess. Tilde Wollter (vänster) och Vide Wollter (höger) är två personer som arbetar tillsammans. Deras första barn, Tilde, föddes den 31 mars 2000. Nu är hon 21 år gammal. Även om hon fortfarande bor hemma med sina föräldrar, besöker hon inte längre så ofta som hon gjorde en gång.

Inom några år välkomnade Vide Wollter sitt yngre syskon. Hon föddes den 11 juli 2006, vilket gör henne 14 år gammal nu. Barn har suttit på röda mattan med sina föräldrar inför stora evenemang ända sedan de var mycket små. Folk visste om Willow långt innan han föddes.

Han var fortfarande hemma med sin mamma i maj 2006 när Julia och hennes dotter Tilde deltog i boklanseringen av Olycksfgeln av Camilla Läckberg på Café Opera. Tilde och Vide är inte bebisar längre; de är nu i tjugoårsåldern och växer snabbt upp. Christopher och Julia är inte alltid i närheten, vilket kan vara obekvämt ibland.

Vår syster är i ett förhållande och kommer att tillbringa tid hemifrån under hela året. Jag trodde att det skulle vara lätt att släppa kontrollen först, och jag hade fel när jag antog att det skulle vara enkelt att göra det. Men det är tydligt att hon inte har återvänt hem än, så uppbrottet är inte plötsligt.

Det kommer att göra en enda röra, men det ser ut som att du får det just nu. Hon har ett vänligare uppträdande. Personalmatsalen ligger på översta våningen i Dramatiska Operahuset. Hon ser ut över stermalms byggnader. Idag har vi till lunch med Mamas besättning Ingmar Bergman, Julia Dufvenius, hennes 6-åriga dotter Tilde och en bebis som heter Vide. De har varit där i tre månader vid det här laget (även om vi återvänder till namnet).

Deras hund, Christopher, och deras två små barn, Tilde (6,5 år) och Vide (3 månader), är också med på bilden.Både hennes hem och hennes skolgång finns i Stockholm.Det verkar som att alla Julia möter älskar henne. Eftersom alla gratulerar henne till födelsen av hennes nya barn har hennes mamma inte kunnat äta mer än några tuggor på hela dagen. Elin Klinga ses äta lunch med en riktigt udda snubbe i bakgrunden.

Så Julia är den yngsta mamman i hela dramat. Hon är också bland de få sällsynta som inte är det. – Jag tror att det beror på ödets osäkerhet; du vet aldrig när dina vildaste drömmar går i uppfyllelse. Du är rädd för att bli bortglömd, för att gå miste om möjligheter. Det är något som kan röra till med barn.

Julia Dufvenius Föräldrar: Lena Dufvenius

Några veckor efter att vi träffades första gången, när hon satt i Julias lägenhet och tittade ut genom ett halvmånadsformat fönster med utsikt över Saltsjön, berättar Julia att det inte är lätt att gå upp 20 kilo.När jag gick till läkaren för första gången kände jag mig mer tillfreds med förändringarna i min kropp. Nu när Vide slocknade var allt tillbaka till det normala. Christopher Wollter och jag träffades på en fest som jag var på.

Julia Dufvenius Föräldrar

Nyheten om Julias graviditet kom som en chock. När hon gick på skådespelarskolan i Göteborg träffade hon Stoffe, en man som var två år äldre än henne. Han var ganska trevlig att ha när hon var närvarande. Efter några år bjöd Katarina Cohen, som spelade Josefin i “Glappet”, Julia till en fest i Stockholm. Det var en semester i den svenska huvudstaden på den tiden och Stoffe hängde runt efter en lång dag på jobbet.

Det var ett “klick” på den platsen. Vi började utveckla djupa känslor för varandra. Vill ni stanna ihop för alltid? När vi åkte till Göteborg kom han för att bo hos mig.Den nya mannen i Julias liv är 34-årige Stoffe Wollter och de två är lokalbor i Göteborg.

När det gäller Julia är hon son till Stoffes farmor, medan hans äldre bror, Stoffe, är son till Stoffes farfars faster. De områden där Julia och Stoffe båda är sysselsatta är nära besläktade. Du kan fånga Stoffe i de kommande filmerna “När mörkret faller” och “Brel” på Vasan i Stockholm, bland sådana som Petra Nielsen.

Jag är en stor musikälskare. Om jag ser honom göra något gillar jag honom direkt mer. Julia är frustrerad för att hon inte kan sjunga.Två månader innan Sweet Tilde började få riktigt god smak i munnen tog Julia en tenta från teaterskolan. När han blev gravid hade han varit med henne i ungefär ett halvår.

Det var väldigt roligt att läsa! Det är ett oerhört viktigt arbetsår och alla är nyfikna på hur bra de nyexaminerade eleverna klarar sig. Du är nyckeln till att de goda nyheterna sprids. Efter cirka två år kyls ekonomin ner och möjligheten att bli arbetslös ökar.


Det är olyckligt, men jag är lättad över att saker och ting fungerade på det här sättet. Om inte för det skulle jag inte ha barn! Och eftersom vi var så hänförda känner man sig lite mätt. Under de första åtta veckorna av min graviditet berättade jag för ingen att jag väntade. Sedan, i vecka åtta, insåg jag att jag var gravid.

Det är svårt att förstå hur någon kunde ha missat en så enkel sak nu. Hur gick graviditeten för dig.Lycka till allihopa! Min optimistiska mentala bild fick mig att tro att det skulle vara sött, men tyvärr var det inte så. Jag var knasig som en död fågel. Min vän Stoffe, min mamma och alla mina andra vänner försökte hjälpa mig att laga alla mina trasiga relationer. Det var alltid bara jag i grått. Detta gav intrycket av att du var ständigt hungrig och deprimerad.

Julia Dufvenius Föräldrar
Julia Dufvenius Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!