Julia Kronlid Familj

Sprid kärleken
Julia Kronlid Familj
Julia Kronlid Familj

Julia Kronlid Familj – Sverigedemokraten har valt Julia Kronlid till ny vice talman i Sveriges riksdag. Den enhälliga M-, KD-, L- och SD-nomineringen har dock mötts av kritik. Sedan 2006 har Julia Kronlid varit aktivt engagerad i Sverigedemokraterna och 2010 var hon en av partiets 20 ledande företrädare i Sveriges riksdag.

Filmen ovan ger en snabb överblick av Kronlids politiska karriär.På söndagen nominerade mittenpartierna M, KD, L, och SD den sittande talmannen Andreas Norlén (M) att sitta kvar på sin nuvarande post. Det gjorde att SD-ledaren Julia Kronlid nominerades till en post på ett annat språk och Björn Söder såg sitt partis chans till ordförandeposten fördunsta.

Efter att ha misslyckats med att vinna majoritet i den första omröstningen (173 röster), lyckades Kronlind i den andra omröstningen. Det har lett till att SD-ledningen har gått vidare till andra vicetalmas i riksdagen denna vecka.

Det är en stor dag; – Det är en stor dag. Jag är ganska tacksam för stödet; det är mycket uppskattat, säger Kronlid till Aftonbladet. Jag undrade hur nära du följer Julia Kronlid och hennes politiska karriär, offentliga uttalanden och personliga liv. Det finns inget bättre ställe att hålla koll på allt som händer än med Nyheter24.

42-åriga Julia Kronlid och hennes man David har varit tillbaka i Täby de senaste två åren. Han är en erfaren SD-politiker vars snitt noterades av Nyheter24 2011.Enligt honom motiverades beslutet delvis av partiets hårda hållning till flygpolitiken.

Det är klart att jag föredrar en mildare invandringspolitik. David Kronlid har sagt till Nyheter24 att åsikterna går isär om hur radikal man ska vara i invandringspolitiken. “Jag växte upp inom klostret i Sverige, och den kristna tronen har alltid betytt mycket för mig”, skriver hon i ett debattinlägg 2016 för den kristna tidningen Dagen.

Många republikaner har kritiserat demokraternas val av vicepresidentkandidater, däribland Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar och klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S)Kritiker hävdar att Julia Kronlid under sin tid i den svenska riksdagen införde en rad abortkritiska motioner.

Hon har bland annat lämnat in en motion om att lagstifta medicinsk personals rätt till tystnadsplikt vid abort. Hon förutspådde i en annan motion att gränserna för fri abort skulle sänkas till vecka 12, och i en tredje att den praxis som gäller vid sena aborter borde vändas.

Julia Kronlid förhördes i måndags om sin syn på abortfrihetsfrågan inför Sveriges riksdags talsmansomröstning.Enligt Aftonbladet sa Kronlid “Jag stöder den svenska abortlagsreformen precis som hela partiet gör.”Det var fördelaktigt att vi omvärderade det tidigare resonemanget, även om syftena med att göra det i slutändan misslyckades. Det fanns också många missförstånd i den aktuella frågan.


Uttalanden som Julia Kronlid gjort om skapelseteorin har ftt ny spridning inför talmansomröstningen. Hon betonade behovet av att ge utrymme för ett brett spektrum av perspektiv i en intervju med Nyheter24 2014.

På frågan om vad hon själv trodde i fråga om evolutionen svarade hon så här: “Jag är religiös, och i den finns det inget utrymme för tro på Gud eller . Det är så enkelt som att observera hur en människa fungerar och hur ett barn utvecklas, säger hon.

Julia Kronlid Familj

För mig verkar det allt för fantastiskt för att ha uppstått slumpmässigt ur ansträngningarna från en enda obetydlig klump.Måndagen den 26 september kommer Julia Kronlid att ställa frågor om sin syn på evolutionsteorin och om hon anser att den bör läras ut i skolor eller inte.

Inte för att jag frågar, jag har inga bekymmer med huvudpoängen. Det tjänar inget syfte för mina politiska intressen.Talman-firandet på måndagseftermiddagen började vid 11-tiden. Läs mer om hur snabbt vi kan få en ny regering och statsråd efter att en ny talmud publicerats. Tidigare har Sverigedemokraterna skrivit motioner om lagändring, men det var SD:s avvikande linje, som Julia Kronlid hävdat. Hon tycker fortfarande att den samlade bedömningen stämde trots att partiet har förändrats sedan dess.

Kronlid lades fram till posten av Moderaterna, de kristna, liberalerna och svenskarna.Journalister har frågat henne om hon tycker att antalet aborter borde minska mot bakgrund av den senaste tidens talmansvalet i Sveriges riksdag.

Hon svarade: “Minskat arbete är alltid bra, men jag vill inte ändra abortlagen.”Hon fick också frågan om hon tyckte att den kristna skapelseteorin borde läras ut i skolor.Det finns ingen anledning att övertänka någonting; Jag har inga frågor om det.

Det ligger inte i mitt politiska intresse att göra det, säger hon. Kronlid hävdar att hon inte accepterar teorin om evolution via naturligt urval. Ledaren för SD har kritiserats för att han i en intervju 2014 sa att hon inte tror på evolutionsteorin eller att människan sprungit från apor. Jag tror att det är viktigt att uppmärksamma min politiska passion.

Kronlid har de senaste åren arbetat för en mer humaniserad sjukförsäkring, varit verksam i både utrikesutskottet och utrikesnämnden och har fem års erfarenhet i den svenska riksdagen. Att vara talesman är opolitiskt. Jag hyser den största respekt för det. Annika Hirvonen, talmannens suppleant, reagerar starkt på att Kronlid har ställts upp som kandidat.

Janine Alm Ericson har blivit nominerad att utmana henne av Miljöpartiet. Därför ställer Miljöpartiet en egen kandidat; “vi kan inte bara sitta här och passivt acceptera att rasism och abortmotstånd kommer att få plats i den svenska riksdagsmajoriteten med acklamation”, förklarar hon. Även Samuel Gonzalez Westling, medlem i Vänsterpartiets pantlag, hävdar att partiet kommer att slåss mot Kronlid. Stötta någon annan i stället för Alm Ericson.

Julia Kronlid Familj
Julia Kronlid Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!