Julia Lyskova

Sprid kärleken
Julia Lyskova
Julia Lyskova

Julia Lyskova – De framförde en livepodcast på Way Out West för Nojesguiden Stockholmspris, och den 26 februari firar de sitt första år tillsammans med en konsert på Stockholms Scalateatern. En speciell presentation var planerad till den 27 februari. När jag första gången hör Julia Lyskovas rosa morgonhälsning är det i lägenheten Mariatorget hon delar med sin pojkvän och en vän i Stockholm. Detta är en avskärmad egendom där du bor. Efter ett år börjar tiden rinna ut.

Han slappnade av i soffan med slutna ögon medan benen sträckte ut sig framför honom. Hon beskriver sitt eget tal med adjektiv som “opåverkad”, “snäll” och “självreflekterande”. I podcasten Daddy Issues beskriver hon sin upplevelse på ett sådant sätt att lyssnaren känner sig fångad i en svår situation, som om de fastnat i en feltolkning.

Malin Hansson på Expressen har tagit hjälp av Julia Lyskova för att diskutera hur man blir vuxen, hur man tar ansvar för sina handlingar och hur man blir känd, samtidigt som man tänker på att alla vill leva sina liv fullt ut. om möjligt, bekymmersfri och full av glädje.

För att kunna ta emot assistans tog jag honom till Danderyds sjukhus varje dag medan min make arbetade outtröttligt.FLÄKT! En ung kvinna i Stermalm, Stockholm, går längs Sturegatan medan hon lyssnar på sina egna tankar högt. Kvinnan bär på en kort svart kjol. Den långa, grå februarihimlen väcks till liv av den skarpa, kalla luften i februari.

Oavsett om du är inne på en intervju för ett nytt jobb eller sitter mittemot din bästa vän, blir det inte mycket verkligare än så. Vad andra tycker om mig spelar ingen roll för mig eftersom jag tror att jag är precis som alla andra.Alla som väntar på tågstationen tänker något i stil med “Tack om jag kunde hoppa!” eller “Tack om jag kunde tafsa det här stngen!” när de ser en bebis. Min terapeut säger att alla ska ha glada tankar kring det.

Jag har inte funderat så mycket på tanken på att undersöka övergivna barn inom en snar framtid, men jag tror att de alla är ganska coola och hänsynsfulla på sina egna sätt, även om de inte delar den kunskapen med någon. Jag tänker i alla fall fortsätta diskutera det.

Depression och ångest med tårar är vanliga innan menstruationen börjar. I avsnitt 39 av Daddy Problems diskuterar Julia Lyskova de svårigheter hon möter att slippa ta ansvar för allt som får henne att känna sig väldigt hemma. I det här utdraget är hon rättfram och rättfram om de svårigheter hon möter. En vindpust stör vår ömsesidiga slummer.

Att veta vem jag är och de människor jag möter sätter mig i en betydande nackdel. Men nu när jag har börjat träffa en psykolog som jag tror mycket på, är jag optimistisk att saker och ting kommer att förbättras. Några av de texter jag skickade innan vår intervju med Julia Lyskova blev obesvarade i dagar i sträck.

När jag sa till dig den dagen att jag inte skulle lämna dig, visste jag att din mamma skulle dö om hon fick reda på det. Det tar inte lång tid innan saker händer; det kan vara så att jag sätter mig i sittande läge, förbereder en handling ett visst antal gånger och börjar känna mig mer upprörd efteråt. Jag insåg att jag behövde svara på 14 separata sms efter att ha fått ännu ett meddelande från Alex Schulman.

Jag är dock rädd att jag inte kommer att kunna erbjuda någon hjälp med den här frågan. Efter att Julia Lyskovas mamma blivit romantiskt inblandad i ett Stockholmsmord, flyttade hon och hennes familj från Eskilstuna till Taby kyrkby, som Julia uppfattade som en äldre, mindre känd .

Julia Lyskova

Efter att hon gått ut gymnasiet började hon uppleva förhöjda nivåer av melankoli och ångest, som nådde en topp under hennes graviditet. När jag först började jobba med tv-produktion var det ett dagligt krav att gå utan mat.När Julias föräldrar frågade om de fick delta i podden igen var det första avsnittet av Daddy Issues redan inspelat.

Sedan dess har de skrivit 54 uppsatser som lär människor att återknyta kontakten med varandra, argumentera och tänka filosofiskt om de saker som betyder mest i livet, såsom döden, mental hälsa och karma.Det är dags att börja värma vattnet i vattenkokaren.

När vi kom till jobbet för att leka i veckans slut av podden blev Julia Lyskovas blonda förlängningar synliga under hennes halsduk och hon anmärkte: “På ett flöte måste man sitta ner tillsammans med sina medpassagerare.”

Medan hon åkte buss tänkte hon för sig själv: “Jag undrar om jag har tandkräm som tappar nerför min ben.” Strax hade nyligen fått en större vit fläck på sina svarta byxor när hon konfronterades med en ännu större vit fläck. Ingen av dem har delat säng tillsammans, enligt 27-åriga Julia Lyskova.

Trots detta ställer över 70 000 lyssnare in varje vecka för att höra Daddy Issues-podcastvärdarna Julia Frandfors och Jenna Johnson dela med sig av sina unika perspektiv på en lång rad ämnen. I januari 2019 träffades Julia Frandfors och Julia Lyskova för första gången på ett event arrangerat av Perfect Day Media. Vi har turen att ha Julia Frandfors i personal här på Perfect Day Media.

När medlemmarna i Perfect Day fick reda på att deras band delade ett namn med en annan grupp, fick Hannah Widell och Amanda Schulman den briljanta idén att arrangera en konsert för resten av bandet.

Julia Lyskova
Julia Lyskova

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!