Jureskog Familj

Sprid kärleken
Jureskog Familj
Jureskog Familj

Jureskog Familj – När Johan Jureskog byggde sitt land hem uppfyllde han en livslång önskan. I stället för en traditionell timmerbostad konstruerade kocken ett elegant bergstopp i bergstoppet. Helårs, han och hans familj-fru och lilla dotter Greta-besöker ön som arkitekten skapade för dem. Sanningen ska sägas, jag är den stolta ägaren till inte ett utan två bostäder i Stockholm -området och den omgivande skärgården.

Min fru kommer från Saltsjöbaden, men jag är en arbetarklass från närliggande Sumpan. Hon valde att bosätta sig i Stermalm för att vara nära sin syster och pappa. Idén att äga ett landshem har alltid vädjat till mig. Paulina och jag gick på en sökning i hela skärgården efter att vi förlovade oss. Vi lokaliserade ett Lakeside -parti som lutade försiktigt ner till en stenbrygga. Stockholms skärgård har ön mellan det svenska fastlandet och Ljusterö.

Under de kallare månaderna använder vi Vaxholms båt och resten av året använder vi vår egen. All nybyggnation i regionen fördubblas som säsongsbostäder, och invånarna får sitt vatten från staden. Kort sagt, jag prenumererar inte på Mulletto -romantik. Thomas Sandell, arkitekten, skapade planerna för hemmet. Dess trendiga yttre av Larch Wood -lameller smälter fint med sina naturliga omgivningar.

Stora fönster står inför SaxarfJärden från alla tre hästskoformade strukturer. Dessutom finns det en takplats för vår användning. Det är den typen av plats där att tända en eld och smutta lite rött vin är lika roligt när som helst på året. Född 1975 är Johan Jurseskog ägare till restaurangen på New Street och far-to-be förväntar sig. Paulina Jureskog, hans fru och deras nyfödda dotter Greta.

När september 2020 rullar runt kan du förvänta dig att träffa parets andra barn. Bostad: En modern villa på en ö i Stockholm -skärgården, nära SaxarfJärden. Stermalmgolvet. Koka, öppna en restaurang, starta ett företag. Äger och driver flera företag, inklusive Rolf’s Kitchen, AG, AG Meat Trade på NK och JureSkogs. Kedjans första utomhus matställe öppnades i Mjölby i januari 2020, och dess andra utomhus matställe öppnade i Värnamo i början av juli samma år.

Vi tillbringade lite tid på att leta efter Crimson Homes med vita knutar, men vi kunde inte hitta någonting. Jag kontaktade entreprenören omedelbart efter att detta kom upp, hade planerna i uppdrag och vi fick rätt att arbeta. Huskonstruktion är något jag bara kommer att göra en gång. Det har varit en hel del täckning om detta. Så oattraktivt som det kan verka är jag en kontrollfreak.

När min mentala att göra-lista är full kan jag inte koppla av. Min största kvalitet är att jag aldrig ger upp förrän jobbet är klart. För bättre eller sämre, som min fru uttrycker det. Hemmet har en mycket modern look och känsla. Inuti hittar du massor av trä, läder och mässing, bland andra jordnära accenter. Ett Jonas Bohlin -ljus som hänger på Luzette vid Stockholms centralstation;

Jureskog Familj

Vårt är en miniatyrversion av den. Den har femtio lampor och är en ljus hallonrosa. Skitbot! NK -dekoratören, Michel Bussien, skapade en trapptäcke och ett riktigt bonkers ljus med en grengjutning i plast. Newport -väggarna är lutade brädor och golvet är ojämnt. Leva! Det är omöjligt att förutsäga när det kommer att sluta. När det gäller vin, var inte billig. Placera en propp i dem. Om du väntar på ett speciellt evenemang får du det aldrig. Då börjar kulan på allvar.

Kan du rekommendera ett bra köp? Under en lång tid var det på min lista över must-haves att få en Liljewalch-soffa. Just nu är jag den stolta ägaren till en gjord av grovt linne som är avsiktligt slu. För mig finns det få saker så avkopplande som att slappa på soffan. Vi kan ha en trevlig, mysig natt där inne. Jag undrade om du använde dig av ett externt kök. Jag tycker om att laga mat i mitt betydande utomhuskök.

En huggtavla är valfritt; Braising är det enda andra steget. Hur viktigt är en viss aspekt av din bostad för dig? Jag kan nu koppla av eftersom det är så bekvämt och ljust här. Thomas Sandell designade hemmet, som beskrivs som “modernt” och “med lameller av lärk trä på utsidan, vilket får huset att försvinna i naturen.” Bengt Johan Jureskog föddes den 5 juli 1975 i Stockholm och är kock och restaurangägare. Han arbetade på Rolfs Kök innan han blev en av två medägare 2003.

I åtta år var Johan Jureskog medlem i det svenska nationella kocklaget, vilket han hjälpte till att leda till seger vid OS 2004. Du kan fånga honom som gästkock på TV4: s Förkvälle hösten 2009 och våren 2010, eller kolla in hans helgmenyer på Nyhetsmorgon. Johan Bengt Fox Jureskog och hans bror Ludvig öppnade en hamburgare i Stockholms Stermalm -kvarter 2018.

Restaurangen tar sin menyinspiration från shower som världens bästa hamburgare. Det är en restaurang för alla, men köttet är det vi är mest stolta över. Scan levererar det största portterhouse, clubsteak, entrecôte, etc. i hela Sverige till AG, och vi hänger murbruk our själva att hålla den i perfekt ordning i det enorma kylen vid ytterdörren.

Eftersom AG är den kemiska symbolen för silver och utrymmet var tidigare Hallbergs Silversmiths verkstad, var namnet en no-brainer. Interiören designades av Jonas Bohlin med massor av plattor, smland -fixturer, läder från Tärnsjö och specifikt gjorda stolar.

AG är den typ av restaurang som Johan Jureskog och Klas Ljungquist skulle vilja äta på. Det är en plats att umgås med vänner, ha det bra och njuta av utsökt mat tillverkad med högkvalitativa ingredienser som inte kräver mycket tid eller pengar, utan förlitar sig istället på kockarnas omfattande erfarenhet och expertis.

Jureskog Familj
Jureskog Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!