Kammis Pojkvän

Sprid kärleken
Kammis Pojkvän
Kammis Pojkvän

Kammis Pojkvän – Kammis YouTube-närvaro sträcker sig över fem år. Som hennes namn antyder föddes hon i Danmark. Den här kanalen är bra för bakgrunden, eftersom den är låg på dramatik och full av kyliga vibbar. Hon har precis anammat livsstilsvalet att förvandla en skåpbil eller buss till ett hem. Ett uppbrott med ex-pojkvännen Nicholai inträffade runt det nya kalenderåret 2021. Den senaste historien visar att hon försvarar sin nya pojkvän, som har anklagats för många våldtäkter.

Misstankarna har svävat omkring och du kan läsa allt om dem i kommentarsfältet på den aktuella videon som laddats upp av den svenska YouTubern. (Undvik OT genom att söka på “Kammi” istället). Trots detta verkar det som att hon följer honom på Instagram (inte svårt att hitta eftersom hon inte följer för många människor), men hon har inte avslöjat hans identitet. Hans profil är dock privat. Hur sanna är ryktena?

Ett liknande antal personer följer Kammi Husum Rosenskjold på Instagram som prenumererar på hennes YouTube-kanal. Allt du ville veta om den populära YouTubern Kammi finns här. Ens närvaro på videodelningswebbplatsen Åldern på Kammi Husum Rosenskjold, aka “Roskjold”, är 20. Hon föddes den 4 augusti 1997 i Danmark, och hon är för närvarande bosatt i Landvetter, som är en förort till Göteborg. Kammis pappa och två bröder är fortfarande baserade i Danmark efter att hon tillbringat två år där.

Vid 12 års ålder började Kammi sin första blogg, och när hon var 16 hade hon redan skapat en framgångsrik YouTube-kanal. Kammi har samlat över 193 000 prenumeranter på YouTube och 192 000 följare på Instagram under handtaget @danskhelvetet. Kammis Instagram har ett brett utbud av innehåll, inklusive bilder på hennes poledanceövningar, selfies och semestrar.

I ett samtal med Göteborgsposten avslöjade Kammi vad hon tror har varit hemligheten bakom hennes framgång. När det gäller mig är jag helt rättfram, uppriktig och ärlig. Kammi sa också att många tittare tycker att min redigering är överlägsen, och sa att de blir missnöjda om videorna inte faller i smaken. Som 18-åring fick Kammi YouTube-loggan tatuerad på armen och hon blev snabbt en YouTube-sensation med sina personliga och roliga videos.

Kammi, som är täckt av tatueringar, är dock säker på att hon inte kommer att ångra smärtan. Nivån av tillfredsställelse jag känner är hög. Även om min åsikt förändras i framtiden är Youtube redan en betydande del av min tillvaro. Kammi säger till Härryda-Posten, “Det har gett mig så mycket.” Nicholai “Nico” von Benzon Hollesen, artist, är 22 år och Kammis dejt. De delade nyligen en Alla hjärtans dag tillsammans. Efter det gick vi till en italiensk restaurang i Alingss och åt oxfilépasta.

I november månad 2017 började Kammi och Nico dejta. Hon hade tidigare dejtat en Dennis. Anja, Kammis 46-åriga mamma, är också YouTuber. I sina filmer, som har närmare 110 000 tittare, skapar Anja en mängd olika innehåll, från recept till praktiska skämt. Exempel: först nyligen övertygade hon Kammi om att någon hade stulit Kammis helt nya BMW.

Kammis Pojkvän

I andra videobloggar har Anja tagit upp tyngre frågor. Videon, där hon bland annat diskuterade sin barndomsupplevelse av sexuella övergrepp, fick enorm uppmärksamhet. Anja berättade i en intervju för Allas att hon fått över 2 000 kommentarer och mejl. Var och en var positiv. Möjligheten finns att jag var till hjälp för någon. Om jag lärde mig något av mitt eget liv så är det att det går att trivas trots en traumatisk uppväxt. Anja försäkrade Allas, “Du kan bryta mönstret.”

Kammis vlogg, annonser och reklamfilmer är hur hon tjänar pengar, enligt hennes intervju med Härryda-Posten. Vilken av Kammis videor har flest visningar på YouTube? Kammi gjorde ett garderobsbyte med Therese Lindgren och filmade förra sommaren (2016).

Nästan 420 tusen människor har sett den videon på YouTube. På fredag ​​kommer Kammi Rosenskjold med oss. Vi pratar om motivationen som framkom efter domen för partnern, jaktskandalen, och varför Kammi tackade nej till en inbjudan till Förlåt podcastmixer på Avichii Arena till förmån för att medverka i Gott Snack-podden.

Pressen ligger på Tora att tillhandahålla evenemangsrykten och ett hett Tjejnytt. Tollstoy fördjupar sig djupt i sina egna traumatiska barndomsupplevelser, och August planerar att se över hela sjukvårdssystemet. Kammis pojkvän är personen vi chattar med efteråt.

Det enda lyssningsbara morgonradioprogrammet i Sverige har Fredrik Söderholm och hans familj och vänner som diskuterar den moderna perioden. Överväg att göra en donation till http://supporter.acast.com/gott-snack-with-fredrik-soderholm så att vikan fortsätta ge dig detta underhållande program. Showen är en Acast. För ytterligare information, kolla in acast.com/privacy.

YouTube-kanalsidan Kammi Husum Rosenskjold, alias “Roskjold”, är 20 år gammal. Hon föddes den 4 augusti 1997 i Danmark och är för närvarande bosatt i Landvetter, en förort till Göteborg. Hon och Kammis bröder och pappa tillbringade en tid i Danmark. Kammi började använda YouTube vid 16 års ålder och hon började skriva när hon var 12 år. Hennes kanals antal prenumeranter har ökat med hundratusentals sedan dess.

Kammi umgås med 22-åriga artisten Nicholai “Nico” von Benzon Hollesen. Nyligen delade paret alla hjärtans dag tillsammans. Vi åt sedan på en italiensk restaurang i Alingss, där jag åt pasta med oxfilé. Kammi och Nico började gå ut i november månad 2017. Innan dess dejtade hon någon som hette Dennis. Kammis mamma, Anja, är 46 år och har även en vlogg på videodelningswebbplatsen. Anjas över 110 000 prenumeranter kan hitta ett brett utbud av innehåll, från matlagningstips till komiska sketcher, i hennes videor. Senast ljög hon för Kammi om stölden av hennes splitternya BMW.

Anjas videobloggar har ofta innehållit mer seriösa ämnen. Hon berättade i detalj om sina erfarenheter av sexuella övergrepp från sina förövares händer när hon var en liten flicka. Många tittade på den videon. I en intervju nämnde Anja för Allas att hon fått över 2 000 kommentarer och mejl. De var alla utmärkta.

Kammis Pojkvän
Kammis Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!