Kante Längd

Sprid kärleken
Kante Längd
Kante Längd

Kante Längd – Premier League-klubben Chelsea och Frankrikes landslagsspelare N’Golo Kanté föddes den 29 mars 1991 i Paris, Frankrike. Han spelar centralt mittfält för båda lagen. Kantés arbetsmoral och defensiva skicklighet har gett honom titeln som en av de bästa mittfältarna i världen.

Han gjorde sin professionella debut med Boulogne 2012, gjorde ett avbytande framträdande i Ligue 2, och tillbringade hela säsongen 2013 i tredje divisionen. Efteråt gick han med Caen från Ligue 2 på en fri transfer och vann uppflyttning till Ligue 1 genom att sluta trea. Han förblev medlem i laget i ytterligare ett år. Leicester City betalade Kanté 5,6 miljoner pund 2015 för att gå med i deras lag.

Kanté var en viktig kugge i Leicester Citys 2016 Premier League-mästerskapslag, vilket var en fullständig överraskning. Året därpå flyttade han till Chelsea för en avgift på 32 miljoner pund och vann ligan igen, vilket gjorde honom till den första utespelaren sedan Eric Cantona 1992 och 1993 som vann raka engelska ligatitlar med två olika klubbar.

Det har varit fyra stora mästerskap under hans tid i Chelsea: FA-cupen; UEFA Europa League; UEFA Champions League; och Uefa Super Cup. Kante har tilldelats PFA Players’ Player of the Year, FWA Footballer of the Year och UEFA Men’s Middlefielder of the Year på årsbasis som individ.

Under EM 2016 gjorde Kanté sin internationella seniordebut för Frankrike och var medlem i laget som slutade på andra plats. För första gången på sju år utsågs en Premier League-spelare till årets franska spelare, och han var en nyckelmedlem i Frankrikes 2018 FIFA World Cup-vinnande lag.

Son till maliska invandrare, Kanté föddes och växte upp i Paris västra förorter. Han började sin yrkeskarriär vid åtta års ålder på JS Suresnes och arbetade där i ett decennium.På grund av sin lilla kroppsbyggnad och osjälviska spelstil blev Kanté förbisedd av stora ligalag, enligt assisterande manager Pierre Ville.

Hans ansökan till Clairefontaine Academy avslogs vid denna tidpunkt.En nära vän till Arsenal-tränaren Arsène Wenger chaufferade personligen Suresnes president Jean-Pierre Suresnes till olika klubbar 2010 efter att den sistnämnde tackade nej till ett erbjudande att värva Kanté.

I den sista matchen av Ligue 2-säsongen gjorde han sin professionella debut för sitt redan nedflyttade lag, Boulogne, i en 1–2 hemmaförlust mot Monaco. Under de sista 11 minuterna tog han platsen för Virgile Reset.

Kante Längd: 1,68 m

Han spelade i tredje nivån Championnat National under säsongen 2012–13 och missade endast en ligamatch. Han gjorde sitt första seniormål mot Luzenac den 10 augusti på Stade de la Libération, och han fortsatte med att göra ytterligare två under säsongen.

Caen, som slutade trea i Ligue 2 föregående säsong, befordrade honom till Ligue 2013 efter att han skrivit på för dem från Ligue 2.På Laval den 9 augusti kvitterade han med en 2–1-seger för sitt första mål för säsongen, och den 11 april 2014 kvitterade han återigen i en 3–2-seger över Istres.

Eftersom Caen stannade kvar i toppklassen följande säsong, spelade Kanté 37 matcher och saknade endast en på grund av avstängning för sitt röda kort i en 0–1 hemmaförlust mot Rennes den 30 augusti.I en 3–0-seger över Evian tre veckor tidigare gjorde han lagets första mål för säsongen.Fler gånger än någon annan europeisk spelare den här säsongen tog han tillbaka bollen.

Kante Längd

Steve Walsh, mannen bakom de framgångsrika byten av Jamie Vardy och Riyad Mahrez till Leicester City, hade scoutat Kanté för klubben.Esteban Cambiassos efterträdare, sades det, skulle bli han.För en ej avslöjad avgift på 8 miljoner euro (5,6 miljoner pund) skrev han på ett fyraårigt avtal med Leicester den 3 augusti 2015.

I en 4–2-seger över Sunderland kom han in som ersättare för Vardy i de sista åtta minuter av matchen. Hans första Premier League-mål kom i en 2–1 hemmaseger över Watford den 7 november.Den här säsongen vann Leicester Premier League med ett imponerande stort antal tacklingar, och han ansågs allmänt vara en nyckelspelare i deras framgång, tack vare hans konsekvent höga antal avlyssningar och tacklingar.

En av fyra Leicester-spelare utsågs till PFA Team of the Year i april i år.Totalt 157 interceptions och 175 tacklingar (31 fler än någon annan spelare) var Kantés defensiva statistik i slutet av Premier League-säsongen 2015–16.

När Kanté skrev på ett femårskontrakt med Chelsea den 16 juli 2016 betalade klubben enligt uppgift 32 miljoner pund i övergångssummor. Det påstås att Arsenal drog sig ur affären på grund av de höga agentavgifterna som var involverade, och föredrar att värva Granit Xhaka.

Kante Längd
Kante Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!