Katia Mosally Pojkvän

Sprid kärleken
Katia Mosally Pojkvän
Katia Mosally Pojkvän

Katia Mosally Pojkvän – Katia Caroline Mosally föddes den 26 april 1987 i Stockholmsförorten Alvik. Det finns ingenting på nätet om hennes familj. är en svensk-syrian som arbetar som global marknadsförare för Capitol Records i Los Angeles. Förutom att studera juridik vid prestigefyllda institutioner som Harvard och Glasgow, utbildade hon sig också till domare.

Katia Mosally började sin karriär med att arbeta för Sony Music och Universal Music i sitt hemland sverige. Senare flyttade hon till USA och började arbeta för Capitol Records. Hon har samarbetat med många välkända artister, inklusive Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Kendrick Lamar och Katy Perry. Hon var också medlem i teamet som bildade bandet The Fooo, senare omdöpt till R&D.

Mosally Nikki Amini tog över som programledare för TV-programmet Idol i sin sjuttonde säsong. Sedan år 2010 har hon bott i både Sverige och Los Angeles. Nu kommer Anders Bagge, Alexander Kronlund och Kishti Tomita att ha en ny backupsångare för resten av säsongen i stället för Nikki Amini.

Katia Mosally, en skidbutiksägare, har samarbetat med ett antal internationellt kända artister och tror att hon kommer att kunna bidra med en internationell synvinkel.Eftersom jag arbetar i Los Angeles och internationellt kan jag komma in och få en känsla av vad som behövs där ute i världen; det är där jag tror att jag kommer att passa in, sa hon till Expressen.

Idol, en TV4-talangtävling, är bland de mest sedda programmen i Sverige. I musikprogrammet tävlar sångare som aldrig har synts i tv om att bli nästa svenska idol. De tävlande måste gå igenom en serie auditions innan de tar sig till finalen på torsdag, då tittarna röstar om huruvida de ska vinna eller inte.

Men juryn måste komma till ett beslut innan tittarna på programmet kan säga något. Genom åren har medlemmarna varit Anders Bagge, Alexander Kronlund, Kishti Tomita och Nikki Amini. Men Nikki berättade för alla förra året att det var hennes sista säsong och att hon skulle testa nya saker. Var ska Nikki lägga sina grejer? Visst, Katia Mosally. Men vem fan representerar hon egentligen? Katia började sin karriär som advokat, men nu är hon chef för internationell marknadsföring på Capitol Records i Los Angeles.

Katias karriär har stor potential för tillväxt runt om i världen. Hon samarbetar med stora artister som Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan, Kendrick Lamar, Liam Payne, Niall Horan och Katy Perry för att marknadsföra sin musik. Katia Mosally lämnade ett meddelande till Daut Ajvaz på torsdagens “Idol”-final och berättade för honom att han skulle ta emot juryns livboj. När hon sa detta såg hennes lyssnare stjärnor i hennes ögon.

Katia Mosally Pojkvän

Hon kommenterade programmet “Du har varit på en sådan fantastisk resa. På svenska: “Du är fantastisk och du har berört mitt hjärta.” I ett samtal med Expressen en vecka senare avslöjar hon att Ajvaz påverkade fler än bara själv.

Vi hade alla turbaner. Efter showen, när kamerorna stängdes av, hade det stått klart att de flesta är bra karaktärsdomare, säger hon. Alla skådespelare satte sig bakom scenen efter föreställningen och såg väldigt bekymrade ut. Ja, Anis, Par Lernström var oerhört dum. Liksom de andra Idolerna och männen i kontrollrummet satte han sig ner och glödde. I fredags firade vi och kan man få folk att heja så är det bättre med en liveboj.

Katias intresse för musik går tillbaka så långt hon kan minnas. Hennes barndomsvänner, Spice Girls, påverkade hennes utveckling till en frisk vuxen. När jag växte upp hade jag turen att ha förebilder som lärde mig viktiga livsläxor, som vikten av att vara en självständig kvinna. Musik har också varit en integrerad del av min vardag. Katia hävdar att det alltid finns en låt som spelas i bakgrunden av hennes minnen, antingen som en påminnelse om en specifik händelse eller som inspiration för själva minnet.

Hon har jobbat i Los Angeles ett tag nu. Hon reste fram och tillbaka mellan Sverige och USA i början. Men sedan lite över tre år tillbaka har hon bosatt sig permanent i USA, där hon också har en pojkvän.Katia Mosally, 34, är en internationell skidåkare och den nyaste medlemmen i Idol-juryn. Här hittar du allt du behöver veta om henne som person, från hennes uppväxt och familjehistoria till hennes romantiska partnerskap och professionella strävanden.

Det kommer en ny trio för den här säsongen av Idol, bestående av Anders Bagge, Alexander Kronlund och Kishti Tomita, för att ersätta Nikki Amini. Katia Mosally, en kvinnlig skidbutiksägare, har samarbetat med ett brett utbud av internationellt kända artister. Hon hoppas att hennes internationella erfarenhet gör att hon kan bidra med värdefulla nya perspektiv.

Katia, som är 34 år, är uppvuxen i Alvik i Stockholm och kommer från en syrisk familj. Hennes svenska pojkvän är också hennes rumskamrat i Los Angeles. Hon lämnar dock inte med honom oavsett vem han är. Han måste göra sina egna misstag.

Han är bra på allt han gör i det avseendet. Men när han vill göra det tar han en offentlig ställning. Katia har sagt till Hänt: “Jag kan inte prata för mycket om honom, så det gör jag inte.” Idag är Katia International Marketing Director för Capitol Records i Los Angeles. Hon har främjat en mängd olika artister, inklusive Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan, Kendrick Lamar, Liam Payne, Niall Horan och Katy Perry. Innan dess arbetade hon som praktiserande advokat och gick både på Harvard och Glasgow.

Katia Mosally Pojkvän
Katia Mosally Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!