Katia Mosally

Sprid kärleken
Katia Mosally
Katia Mosally

Katia Mosally – Katia Mosally har tillbringat sina somrar med att slappa på balkongen och simma i poolen i sin tjusiga lägenhet i hjärtat av Los Angeles. Vinterns slut är nära. Den 22 augusti kommer hon tillbaka som medlem i “Idol”-juryn. Mysigt! Just nu är jag ute på balkongen och dricker mitt morgonkaffe. Jag kopplar av med fötterna uppe på två stora, runda kuddar på mina helt nya balkongmöbler, stirrar upp mot himlen och läser en bok.

Lägenheten ligger i ett centralt lägenhetskomplex i LA. Det finns en saltvattenpool, bubbelpool och bastu på plats. Det bor många svenska studenter i det här området, så det känns lite som en oas. Jag har bott i det här området i nära fem år och måste snart bestämma mig om jag ska stanna eller inte. Vilken väg går vi nu om vi vill köpa hus. Det är inte veterinären.

Även om jag skulle vilja besöka New York, är min favoritstad på jorden London. Magkänslan säger halva tiden i London och hälften i Los Angeles. Jag njuter verkligen av solen här. Jag hade glömt min vinterblues när jag gjorde “Idol” för första gången. Det var två huvudfaktorer som drog mig till Los Angeles: vädret och sysselsättningsmöjligheterna.

Det är 74 grader Celsius. Det är uppenbart att det här är en musiklokal. Ovanför den öppna hyllan håller jag ett Capital Records-bord och en liten ukulele. Det finns ett MTV-pris och ett ton skivor utställda där.

Jag har också många bilder på avlägsna släktingar och vänner. Min yngre bror kommer på besök om två månader. Vi går långa promenader och intensiva träningspass, äter hälsosamt och går långa löpturer. Färgerna är väldigt trevliga. Beige fluffig kuddar, fluffig matta och en vit duk med blå bordstabletter.

Jag har ett soffbord i fyra olika trätoner – vit, beige, ljusbrun och mörkbrun på min soffa. Jag satte upp en annons och köpte den av någon som skulle flyga till centrum. När jag flyttar säljer jag allt utom min fina kaffebryggare.

Jag har nu ett stort antal böcker. Precis som Kishti är jag ett stort Harry Potter-fan och jag har också tre katter. När jag läser i hängmattan eller vid poolen känner jag mig som om jag har förflyttats till en annan värld. Under mina tjugo år av arbete och sömn på jobbet har jag klarat mig själv. Kompetens från min sida är resultatet av att jag har arbetat hårt. Det enda andra jag har på mitt “soffbord” är mina enorma, fluffiga myskuddar. Jag har tvättat dem så många gånger att de inte är lika fluffiga längre.

Jag är väldigt noggrann och tycker om när det är i ordning. Det kan inte hända för många saker. Jag växte upp i ett syriskt hem där nödvändiga föremål försiktigt förvaras. Hemma håller jag en välsorterad laie med allt från batterier och överflödigt ljus till säkerhetsnålar och mobilskydd. Medicin är också mycket viktigt. Jag är en lättsam kille med lite ångest, så när saker och ting blir spända runt omkring mig tenderar jag att flippa ut. Att ha pengar som kommer in är ABC:s för mig att göra bra.

Katia Mosally

Efter att ha flyttat till flera olika kvarter bosatte hon sig äntligen i sitt alldeles egna roséklädda radhus i hjärtat av Stockholm.Extremt tankeväckande och reflekterande, ofta okonventionellt och helt underbart. Ett hem med karaktär och historia som ska delas. Vid sekelskiftet fungerade denna plats som ett centrum för rehabilitering av militär personal.

Två män hänger ut genom fönstret genom objektivets bländare och spottar på ett fotografi som föreställer en kviga och en gris som har sexuella relationer. Vårt kök fungerade som ett medicinskt behandlingsområde, medan vårt dagliga boende var en sovsal.

I källaren har det varit lite dystert den senaste tiden.Allt beror på ens mätmetod. Det finns en uppsjö av snedtak, vinklar, Det står 140 kvadrat i kontraktet, men jag är inte särskilt pålitlig.Vi gjorde mycket grejer. Vi bodde i ett fantastiskt halvhus på Skeppsholmen, komplett med trädgård och en kort stig mellan huset och vattnet.

Han brukade vara pianist, men han fick en mild vräkning från vårt nuvarande hem. Vi behövde något större, och han behövde kunna spela, så byten var perfekt. Jag gillar att blanda gammalt och nytt, som en slaggbräda från 1800-talet med en modern armatur som har flera lampor fästa på sig.

Min vän Sofi Arhholm har Sofine designinredning. Om jag är tveksam ringer jag henne när jag går ut på cykeln. När det inte finns något enskilt mått som motsvarar en universell standard har hon hjälpt oss att föra in det praktiska i det dagliga livet.

Vi jobbar hårt och alla ställer in på varje boll. Jag har varit känd för att smyga in i dotterns sovrum, källarkontoret eller själva sovrummet för att inte störa henne medan hon jobbar. Någonstans kan man plantera en dörr och chatta i 45 minuter utan att någon blir uttråkad. Varje karaktär i “Heder” växte upp i min familjs och mina vänners hem.

Jag kan också ligga i badkaret medan jag lyssnar på mina hörlurar. Otroligt förtjusande! När barnen var yngre var det den lugna platsen där alla kunde njuta av en stunds lugn. När min styvfar gick bort tog jag hand om hans bostad. På somrarna bor jag i lägenheten på nedre våningen.

Dina drömmars gamla trevåningsarbetsbänk måste återställas till sin forna glans till varje pris, liksom dess handmålade originalfasanspaneler och snidade träfonter.Fascinerande som alltid, mycket uppskattning för att ha lagt grunden.

Katia Mosally
Katia Mosally

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!