Pernilla Wahlgren Sjuk

Sprid kärleken
Pernilla Wahlgren Sjuk
Pernilla Wahlgren Sjuk

Pernilla Wahlgren Sjuk – Tv-profilen 54 år gammal har Pernilla Wahlgren haft en fullfjädrad hybris där hon lounger runt med sin egen personliga omarrangering. Men nu håller turnén på att avslutas och de gör sig redo för julen, och deras sista framträdande blev en dundersuccé över hela landet.

I podden Wahlgren och Wistam delar Pernilla med sig av en nyhet om en kollega, Linus Wahlgren, 46, som nyligen varit sjuk. Linus blev ganska sjuk. Vi red imorse från Helsingborg till rebro på fem timmar och Linus blev sjuk under resan, illamående och magsvag. Så han sitter just nu i något rum här och suckar och gråter. Förhoppningsvis blir han bättre, säger Pernilla och fortsätter berätta hur hon också mår hemskt.

Jag känner mig lite tight runt halsen, och det är inte särskilt trevligt. Det skulle vara svårt att få panik med endast fyra tillgängliga konfigurationer. Tidigare sjuk, Hanna mår nu mycket bättre. Nu när vi har kommit så långt, säger Pernilla i podden, är det bara att hoppas. För ett tag sedan publicerade Hanna ett Instagram-inlägg där hon uttryckte oro för att turneringen snart skulle ta slut.

Ni kommer inte att tro att det bara har gått fem veckor sedan hybristurnen!! Hanna skrev på Instagram, “Kommer att sakna dinglandet så mycket, väldigt mycket. Pernilla Wahlgren meddelade på Instagram att hon och hennes man hade nått sin slutdestination – en hybrid – under den senaste veckan.

“Och där spelade vi vår sista show på vår tre år långa (med Pandemi-avbrott) Hybris-turné över hela Sverige. Vi har ställt in över 200 evenemang! Vad händer, rebro! Ni är fantastiska! Nu avslutar vi upp med ett plask vid sista duschen på Cirkus i Stockholm, och sedan blir det en fyllig nyans för min älskade Hybrisgang och en touch av mysig semesterhej, som Pernilla skriver på Instagram.

Det är planerat att familjen ska samlas i Pernillas nya villa på Lidingö för att fira jul. Det är dock fortfarande oklart om alla kommer att kunna anpassa sig till det nya kvarteret. Det har nu kommit fram att Christina Schollin ramlade ner i en fälla i Spanien och skadade sig så illa att hon bröt foten. Det är osäkert om Pernillas mamma, Christina, klarar av att ta sig ur rullstolen och gå uppför backen till sitt nya hem i återvändsgränden där hon ska bo.

Men båten har inte bara väntat på Christina. Theo Wahlgren, äldste sonen, är krökt och har tuffa fötter, så semestern på skidresan som familjen hade planerat att ta blir inte särskilt rolig för honom. Några år senare fick Pernilla Wahlgren veta att hon hade fått Kristallsjukan. Nu har sjukdomen kommit tillbaka, och det var minst väntat vid ett så olyckligt tillfälle.

Christian Bauer, 56, och Pernilla Wahlgren, 54, har varit ett par i ungefär ett år. Sanningen är att det hade gått långt över ett år sedan deras första dejt tillsammans. Paret knöt ihop säcken på Stockholmshotellet Diplomat för ett år sedan, och de har bestämt sig för att återvända till samma lokal för att fira sin minnesvärda första bröllopsdag.

Paret firade med lunch och hotellvistelse, men sedan började allt gå fel för Pernilla och det återstod bara att säga “tack” och “god natt”. Jag har aldrig varit en riktig dynamo, men jag får intrycket att det är samma sak. Vissa människor kan helt enkelt inte röra sig eftersom de är uppstoppade till gälarna. Jag känner precis likadant. För tidningen rapporterade hon att inget annat än snarkning pågår.

I det ögonblicket sa Pernilla att hon hade varit med om fall tidigare, men att de två incidenterna var de värsta i hennes liv. Det brukade vara så att jag hade det i några dagar, men nu har det gått veckor. Det är mycket kraftfullare än tidigare; det börjar bli lite skrämmande. Hon sa till slut: “Jag tror att det är stressrelaterat.” Nu har sjukdomen kommit tillbaka. När Pernilla väl vaknade från sin romantiska hotellnatt med Christian insåg hon vad som hade hänt medan hon låg och sov.

Pernilla Wahlgren Sjuk

Så fort jag sa: “Så, vad sa jag igår?” surret i mitt huvud började. Pernilla från podden Wahlgren & Wistam säger, “Då hade jag fått tillbaka ett liknande kristallsjuk-anfall.” Vi har kristaller i våra öron, och de kastar bort vår jämvikt; vad som händer i kristallslask är detsamma som att kristaller bryter sig loss från sina behållare. Sedan måste du skriva “skaka tillbaka dem” för att skicka tillbaka dem till rätt plats. För grejen snurrar och snurrar bara och saken snurrar även när man blunderar, vilket är riktigt irriterande.

Sedan ska du lägga dig med huvudet fritt utanför sängkanten, där det kan hänga ner bakom dig; sedan bör du snabbt vrida den från vänster till höger och tillbaka igen. Så det är helt rimligt, och alla växer som ett resultat. Det är så känslomässigt sammankopplat att det är läskigt. Det är bara naturligt att känna oro efter att ha fått kristallklar juice; trots allt, vi pratar om något som orsakar ångest när vi tippar balansen.

På TV4:s Maskerad sångare uppträder vanliga kändisar förklädda i utarbetade masker, och Pernilla Wahlgren har nyligen rönt stora framgångar i programmet. Panelen, där även Felix Herngren, Mans Zelmerlöw och Nour El Refai ingår, ska sedan rösta om vem de tror gömmer sig bakom masken.

Programmet verkar ha en snäll programledare i Wahlgren, men bakom kultklassikerna är det väldigt vardagligt. Den kristallklara jukeboxen är i fokus för det folkvänliga tv-programmets profil. I ett avsnitt av sin podcast med Sofia Wistam, “Wahlgren och Wistam”, avslöjar hon denna information om sig själv.

Enligt Vrdguiden är en vanlig form av yrsel kristallsjuka, som uppstår när små kalkkristaller i innerörat lossnar. Du känner dig riktigt gammal, som om din karusell har ökat, när du vrider toppen på vissa sätt. Kristalliserad stress sprider sig inte och går vanligtvis över av sig själv, även om det ibland krävs professionell hjälp.

Pernilla Wahlgren Sjuk
Pernilla Wahlgren Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!