Kendrick Lamar Längd

Sprid kärleken
Kendrick Lamar Längd
Kendrick Lamar Längd

Kendrick Lamar Längd – En sökning på Google efter “Usain Bolt height” avslöjar att Bolt har en höjd på 6 fot, 5 tum. En av bara sex återstående banreportrar i världen, vår egen Chris Chavez har stått bredvid Bolt vid ett flertal tillfällen och haft detta att säga:

Chavez hävdar att höjdskillnaden mellan honom och Bolt inte var så extrem som den var mellan honom och Kendrick, trots att han bedömde sin egen längd vara mellan 5’10” och 5’11”. På Yeezus-turnén var jag på första raden och såg Kendrick Lamar uppträda, men jag var för uppslukad av bangers för att märka hans längd.

Om vi ​​fick gissa… K. Dot är 5 fot 6 tum lång. Det är också möjligt att hans far är den olympiska sprintern Usain Bolt. Väntan är över; Kendrick Lamars tid är här. Rapparen Mr. Morale & The Big Steppers femte album, som har väntats sedan 2010, släpps nu på fredag, och rapparen började marknadsföra albumet med släppet av en ny låt och video till “The Heart Part 5” på söndag.

Videon inleds med en enkel bild av Lamar som rappar mot en rödbrun bakgrund, med blicken en aning bort från kameran. “När jag har blivit äldre har jag lärt mig att perspektiv är allt i livet.” Vid 1:45-strecket, när Lamar vänder sig mot kameran, förvandlas hans ansikte till… O.J. Simpsons, uttalandet som dyker upp före filmen, som lyder “I am all of us”, får ny betydelse.

Under resten av videon fortsätter han att imitera kändisar som nyligen har varit i nyheterna för dåligt beteende, som Kanye West, Jussie Smollett och Will Smith. Man kan sluta sig till ett samband mellan förvandlingarna och texterna; till exempel O.J. dyker upp när Lamar interpolerar en klassisk Jay-Z-rad (Jay-Z gjorde “The Story of O.J.”), bipolär sjukdom nämns när Ye dyker upp och “på platsen där sårade människor skadar fler människor” kommer när Smith gör det.

I låtens sista strof rimmar Lamar om två av Los Angeles dödade ikoner: Kobe Bryant och Nipsey Hussle. Den tredje versen verkar vara skriven helt och hållet från Nipsys synvinkel, med rader som “Skulle jag känna mig förbittrad förstod jag inte min fulla potential”, “i paradiset” och .

Kendrick Lamar Längd

Över ett smidigt prov av Marvin Gayes “I Want You”, tar Lamar sig an “kulturens” fel, hyckleri och dualiteter, och fungerar som ett State of the Union-tal och rensar leken innan albumet. (Vilka låtar specifikt, med tanke på majoriteten av “The Heart”-låtarna kommer före en ny release.)

Från utseendet på bilden som Lamar delade förra veckan kommer hans kommande projekt att bli ett dubbelalbum.Under 2018–2019 har hans förmögenhet ökat dramatiskt. Majoriteten av Kendrick Lamars rikedom kommer från hans karriär som rappare.

Han föddes i Amerika. Vi har beräknat vad vi tror att Kendrick Lamars pengar, lön, inkomst och tillgångar är just nu. Kendrick Lamar och Dave Free har tillkännagett lanseringen av ett nytt tjänsteföretag som heter pgLang den 5 mars 2020. Dave Free sa: “Detta företag är varken ett skivbolag, filmstudio eller förlag.”

Jag har inte sett något liknande förut. Idag, mitt i så mycket stimulans, koncentrerar vi oss på att utveckla genuina uttryck genom lokala samarbeten. En fyra minuter lång kortfilm med Lamar, Baby Keem, Jorja Smith och Yara Shahidi fungerade som det “visuella uppdraget” för tillkännagivandet.

År 2020 sa Esquire UK-redaktören Olivia Ovended om Lamars karriär, “även om du inte är så bekant med Lamars bakkatalog, finns hans inflytande inom musik överallt, från västkustens hiphop som nu bildas av Anderson Paak. till fälla av Guwop.

New Yorkerns Carrie Battan kallade honom “Kaliforniens största hiphop-artist sedan nittiotalet”, och de var båda överens om att “han är – och vi kommer inte att tvista här – den största rapparen som gör musik nu.” Som History.com uttryckte det, symboliserades “legitimiteten av hiphop som ett genuint konstnärligt medium” av den amerikanska kultureliten av Lamars Pulitzerpris för musik.

Han utsågs till en av “10 musiker som förändrade musiken det här decenniet” av CNN Entertainment och “10 artister som definierade 2010-talet” av NME. Lamar, observerad av NPR:s Marcus J. Moore, för med sig jazz till en ny generation “som kanske bara vet det genom sina föräldrars gamla skivsamlingar” med sin rap-jazz-estetik, “han är i spetsen för denna rörelse, vilket bevisar att han också är en regelbrytare, precis som Miles, Herbie, Coltrane, Glasper och Hargove.”

Matt Miller skrev 2017 för Esquire US och berömde Lamars filmskapande och sa att med låtar som “Alright” och “humble” återupplivade Lamar musikvideon som “en potent form” av samhällskritik. Att pimpa en fjäril trotsade alla normer i boken, och som ett resultat stannade han stadigt på toppen av albumlistorna i veckor.

Man skulle kunna tro att det skulle lära vissa etiketter en läxa. Däremot använder de en okänd individ och hävdar, “Det är vad folk vill ha.” Falskt, det finns bara en veckas efterfrågan. Du kan inte alltid lyssna på samma låt.

Kendrick Lamar Längd
Kendrick Lamar Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!