Janice Kavander Gravid

Sprid kärleken
Janice Kavander Gravid
Janice Kavander Gravid

Janice Kavander Gravid – Förespråkare för “Suicide zero” Janice Kavander har nyligen anslutit sig till laget.Artisterna har släppt en kortfilm med sin pappas välsignelse för att öka vikten av att diskutera självmord.Även om det gör ont i hjärtat att prata om det så vet jag att det är oerhört viktigt, säger Janice Kavander.

Artisten Janice Kavander, 24, flammade genom 2016 med singeln “Don’t need to”, som snabbt blev ett toppval på Sveriges populäraste radiostation, P3. Sedan dess har du kanske hört sångaren i program som “Allsong på skansen”, “Lotta på Liseberg” och som musikalisk gäst på “P spret” eller sett honom uppträtt på “Bingolottos” uppesittarkväll 2018 också.

Nu är Janice en förespråkare för gruppen “Suicide zero”, en tankesmedja som arbetar för att minska antalet självmord, och hon har släppt kortfilmen “Ode to Andrew” med gruppen för att belysa vikten av att diskutera mental hälsa och självmord. Något ämne som ligger Janice särskilt varmt om hjärtat. Songbird berättar historien om sin bortgångne far, som dog 2011.

Svårigheten jag hade att behålla min ton var precis när jag började på gymmet. Janice förklarar att det från början var svårt att bara vara ledsen, men att det nu är acceptabelt att känna sig ledsen, och att när hon är glad igen är det acceptabelt att vara glad.

Hon beskriver hur familjen såg till varandra i kristider och stöttade varandra när ingen orkade göra det på egen hand, men det var svårt att prata om vem som ägde vad.När något sådant inträffar, kommer en hel del oro, stress och smärta också under resan. Att veta var man ska börja sina egna omsorgsinsatser är extremt utmanande. Hon beskriver traumat som ett resultat av hennes oförmåga att få ihop några ledtrådar om huruvida någon kunde ha gjort någonting eller inte.

Janice förklarar att familjen har hjälpt varandra att undvika att fastna i de tankarna genom att påminna varandra om att det inte är deras fel. Hans far var mycket bekymrad över att inte vara en börda för andra, så han valde att inte prata om sin egen dödlighet. Detta är något som Janice anser måste förändras.

Janice Kavander Gravid

Eftersom detta är en fråga som vårt samhälle historiskt har brottats med är det avgörande att vi för en öppen dialog om det för att bryta ner det tillhörande stigmat och tabu.Med hjälp av “Suicide zero” har Janice släppt kortfilmen “Ode to Andrew” för att öka medvetenheten och diskutera betydelsen av att lyfta detta känslomässiga ämne.

En film gjord för honom av hans far och fortsättningen på låten “Answer”, som singer-songwritern skrev om saknad och längtan. Janice berättar om sin pappa, hennes sorg efter att han gick bort och hur musiken blev hennes tröst i filmen.

Jag kämpade för att sätta ord på det, så jag vände mig till musik istället. När jag kände mig nere, arg eller frustrerad lyssnade jag på musik som satte ord på dessa känslor, som Janice uttrycker det. Hon hävdar att hon alltid har känt att hon kunde ha gjort mer med sina livserfarenheter.

Janice hoppas kunna sprida medvetenhet och visa vikten av att lyfta och prata om psykisk ohälsa och självmord med den här kortfilmen. Hon hävdar att de senaste åren har sett betydande framsteg på detta område, men att ämnet fortfarande ses som tabu att diskutera, och att hon hoppas kunna öka medvetenheten om detta faktum genom sitt samarbete med “Suicide zero” och kortfilmen “Ode to Andrew.”

Till en början bokaktigt lärde sig Helena Ekholm så småningom att uppskatta sitt tv-arbete.Jag har haft en mindre livskris.En fråga som exploderade som en bomb.Jag var inte helt nöjd med min investering. Jag tyckte att det var utmanande att prata om idrottare som jag hade tävlat med och mot i bara två år. Det var svårt att hålla ett säkert avstånd från den, så jag lovade att aldrig mer titta på tv igen.

För några år sedan ringde SVT upp.Nu förbereder den 38-årige experten sig för sin femte säsong i rad på public service flaggskepp “Vinterstudion.”Det ska bli otroligt spännande. När säsongen närmar sig känner jag inget annat än optimism.

Ekholm hävdar att sannolikheten att Sverige ställer in en totalskytt i VM aldrig tidigare har verkat så stor. Skakningarna finns fortfarande kvar på vissa sätt, men idag är hon nöjd med sin roll.

Jag känner för att gråta just nu. Vad folk förväntar sig av mig, vad jag borde göra. Jag är inte speciellt nervös i den situationen. När man skickar iväg ett paket är det uppenbart att en person har pirr i magen. Det ska man ha.

Men jag var en total slacker i början; man ska inte vara så. Det var ett tag sedan, men erbjudandet kom äntligen och jag tänkte: “Eftersom vi ska göra tv kan vi lika gärna göra “Vinterstudion”, som är svenska för “vinterstudio”. Det är något speciellt. Man vet ju att det är miljonpublik och började tänka på det blev det skakigt I benen.

Janice Kavander Gravid
Janice Kavander Gravid

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!