Keyyo Familj

Sprid kärleken
Keyyo Familj
Keyyo Familj

Keyyo Familj – Hon har medverkat i ett flertal tv-program, radiosändningar, programgalor och talangtävlingar. Norr om Kazakstan, i staden Omsk och dess eponymous oblast, är där Petrushina föddes. Hennes virala berömmelse började med hennes kvicka videobloggande på YouTube. Hon gick på Sigrid Rudebecks samhällsvetenskapliga gymnasieskola i Göteborg innan hon flyttade till Stockholm.

Keyyo blev först känd som YouTuber innan han expanderade till andra former av media. Hon började göra videor vid 10 års ålder och började dela dem online när hon var 13. I hennes videobloggar diskuterar hon sitt dagliga liv och spelar korta skisser som karaktärer som ryskan “Natalia”, den rike mannens dotter “Fredrica” ​​och nörden “Per-Erik”, och diskuterar frågor som är relevanta för dagens ungdom.

Hennes komediserie SVT Play, med titeln Keyyo & co., hade premiär våren 2014. Sissela Benn, som är både regissören och komikern, var med och skrev programmets manus. Det var vid Guldtubens YouTube-utdelning 2014 när hon utsågs till årets största stjärna. Tillsammans med William Spetz, Clara Henry och resten av I Just Want to Be Cool-teamet deltog Keyyo i SVT Humorprogrammet Valfeber inför valet 2014.

För den andra säsongen av sin onlineserie SVT Play, med titeln Ombytta roles med Keyyo, om att han hittade ett sommarjobb, återvände Keyyo hösten 2015. Hon var den första kvinnan som nominerades och vann priset för komedikanalen på år vid 2016 års Guldtuben-ceremonin, där hon också korades till Sveriges roligaste YouTuber och vann priser för bästa samarbete med Clara Henry och för att understödja ceremonin tillsammans med Kodjo Akolor.

SVT:s M underbart med Tiffany Persson (2016) spelade Anders Jansson i huvudrollen, medan Keyyo spelade Irina, en annan bifigur. Petrushina var värd för 2016 års Barncancergala tillsammans med Carina Berg, där de delade ut Svenska Humorpriset. 2016 medverkade hon även i TV4:s Fngarna p fortet.

När Pär Lernström och Kristina Talang drev TV4 i Sverige 2017 och 2018 blev landet världsledande. Det var i augusti 2017 som Petrushina och hennes medarbetare Hampus Hedström lanserade sin komedipodcast, med titeln Frgar ät en kompis. De pratar om känsliga teman som brukar maskeras av fraser som “Jag letar helt enkelt efter en kompis” i podden.

Frågan “Är bröstmjölk vegan?” har blivit en stapelvara i podden. Hon kom med i P3-teamet på åtta Morgonpasset-värdar hösten 2017. Johan Rheborg och Petrushina åkte våren 2019 på researchturné i Ryssland för SVT-programmet Keyyo med Rheborg i Ryssland. I den 16:e säsongen av TV4-danstävlingen Let’s Dance kom Petrushina på tredje plats.

Hugo Gustafsson var hennes danspartner i showen. Det var hösten 2021 som hon var ordförande för galan Svenska hjältar. Medlem i den svenska hjältejuryn 2021 och 2022. Det svenska TV3-dramat “Power Women” från 2021, där Petrushina spelade, fokuserade på inflytelserika kvinnor i det landet. Scen Kristina Petrushinas egenskrivna show Ryssen kommer!, i regi av Anna Vnuk, hade svensk premiär våren 2018.

Keyyo Familj

Föreställningen fortsatte in på hösten 2018. Några av Kristina “Keyyo” Petrushinas släktingar är fortfarande baserade i Ryssland. Hon har börjat beklaga frånvaron av en identifierad älskad. Tydligen är det en stor grej för henne. Kristina “Keyyo” Petrushina, en rysk komiker, föddes i staden Omsk.

Hon och hennes mamma flyttade till Sverige när hon var åtta år gammal, och när hon var nio år hade de bestämt sig för att bosätta sig i Smedjebacken i Dalarna. Vi bosatte oss i en Dalarnas stad med cirka 5 000 personer. “Jaså, din matbutik har stängt klockan fyra på vardagar”, konstaterade Keyyo i en intervju med Aftonbladet.

Framtiden för Keyyos karriär, som diskuterades i sommaren 2021 När hon började få uppmärksamhet var det för hennes roliga videobloggar på YouTube. Hon var programledare för succéprogrammet Talang i TV4 tillsammans med Pär Lernström våren 2017. Under det årets höstsäsong var hon värd för ett radioprogram i P3:s Morgonpasset. Dessutom hade hon våren 2018 en egen show, Russen Kommer!, som hon skapade manuset till.

Bandet mellan Keyyo och hans mormor I sin första sommarföreläsning någonsin, som släpptes i somras, avslöjade hon personliga detaljer om sin uppväxt, mamma och prestationsångest. Hennes mormor, som fortfarande är i Ryssland och är en mycket del av hennes liv, är en annan viktig figur. Keyyo uttrycker sin besvikelse över att inte kunna besöka Renée under pandemin i deras gemensamma bro.

Det har verkligen varit ett försök att inte kunna besöka henne medan hon fortfarande är där. Men Keyyo pratar alltid med sin mormor i telefon och sms:ar henne. På daglig basis didiskutera allt. Jag känner att jag inte har borstat tänderna om jag inte har skickat ett godmorgonmeddelande till farmor. Putins graviditet, ryska humor och upplevelsen av en rysk invandrare i en by med 5 000 invånare i Sverige.

Vi hör bara en liten del av vad Keyyo har att erbjuda på sin show. Varning: Ryska inkräktare på väg. På engelska uttalas bokstaven K som uttalsnyckeln, och namnet Kristina börjar också med ett K. Ta detta och lägg till rapordet för “yo” (som är “yo”), så har du [keyyo]. På lördagskvällen uppträder YouTube-stjärnan och influencern Kristina Petrushina (alias Keyyo) på Flygeln.

Lokalen är långt ifrån full, men det hindrar inte Keyyo från att uppträda. De flesta där är förmodligen under 18 år och deras föräldrar tog dem för att se Keyyo eftersom de är följare av honom från Youtube. Keyyo engagerar framgångsrikt hela publiken, oavsett ålder. För det första delar de ut varor som publiken kan ge henne på scenen om hon någonsin tar slut.

När den ikoniska sekvensen från Dirty Dancing with Baby och Johnnys intimdans presenteras på scenens tält kan de äldre publikmedlemmarna utbrista “Åh, han är söt”, medan de yngre publikmedlemmarna kan säga “Blää”. När Keyyo och en kompis från Smedjebacken skulle se filmen tillsammans sa Keyyo alltid “Blää” när deras kompis kommenterade hur bedårande Johnny var.

Keyyo Familj
Keyyo Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!