Camilla Läckberg Längd

Sprid kärleken
Camilla Läckberg Längd
Camilla Läckberg Längd

Camilla Läckberg Längd – Camilla Läckberg, nuvarande Sveriges drottning, är upprörd över sällskapets fixering vid kroppen. Och nu delar hon ett hjärtligt inlägg om hennes många år av fasta och bantning på Instagram: I mina drömmar kommer jag att kunna passa in i mina jeans i storlek 25. För mig är jag SKMS.

Nu avslöjar Camilla Läckberg i ett Instagram-inlägg att hon har definierats som den ideala kvinnan sedan hon var tonåring. “Lång och smal ansågs vara attraktiv. Det framgår tydligt av hennes författarskap att hon aldrig böjde sig till den nivån av formalitet.

Hon berättar att hon hade fastat i många år av sitt liv och provat alla dieter som finns. Trots sin styrka har hon upplevt tider av jämvikt, varav den längsta varade i nästan tio år. Men när hon gnuggar balansen precis rätt kan hon välta allt.

Trots att hon vet bättre säger Camilla att hon har slutat bry sig om sig själv. Hon skriver, “Jag LSKAR kvinnliga former och kurvor. Å andra sidan. Titta inte på mig så. Jag fantiserar själv om att passa in i mina jeans i storlek 25. Åh, och jag SKMS totalt. Det kan jag inte hantera situationer som kräver mer styrka.

Hennes största hinder i livet är bilden av sig själv som hon fortfarande inte kan lossa från sitt självvärde: “Jag ser det som min största olycka. Att hur mycket jag än försöker kan jag bara inte förmå mig att ha en positiv självuppfattning.

Kommentarsfältet har snabbt fyllts med positiv och uppmuntrande feedback, och många är överens om att Camillas bidrag är både betydelsefullt och förtjusande. Och det är säkert att Camilla kommer att fortsätta kämpa för att omfamna sin kropp.

Hon skriver: “Jag har ett ansvar gentemot mina barn att alltid vara stolt över den jag är.” Och att känna likadant för mig själv överallt, oavsett skala, som jag gör på den här bilden. Efter födelsen av sitt femte barn, Polly, ville Camilla Läckberg, 42, komma tillbaka i form med minsta möjliga ansträngning.

Hans sambo, Simon Sköld, en 29-årig professionell MMA-fighter och personlig tränare, var den som hjälpte Camilla att göra övergången från mask till kropp. Simons bok “Treatment for Latter-Day Saints” kommer att ge oss de resultat vi letar efter.

I familjen Läckberg-Skölds vidsträckta Enskede-villa söder om Stockholm en vintrig söndag hittar du två vuxna och fyra barn i åldern noll till fjorton år omgivna av ett hav av kläder. Sedan säger du hej till mamman eller pappan i huset som eldar brasan och så träffar du Camilla Läckberg, 42, på löpbandet inför det obligatoriska måltidsprogrammet. I den här scenen ses 29-årige Simon Sköld ta tag i en hejarop från en soffkudde.

På sommaren tittar jag och Camilla på hela säsongen av MasterChef Australia (60 avsnitt). Situationen var idealisk. Samtidigt skrek Simon “Bra!” från soffan. Om han hade sagt, “Skärp gräv!” Jag kanske inte var så glad. Hon skriker åt mig att snt inte funkar på mig.

Vi träffades en dag i december för att diskutera vårt projekt för att få Camilla, en helt genomsnittlig, lätt överviktig kvinna i fyrtioårsåldern och uppåt, att börja träna regelbundet. Hon har ett stillasittande arbete som kräver att hon sitter länge. Hon planerar att skriva klart “Hexan”, hennes hittills längsta bok, i slutet av sommaren.

Det innebär att sitta vid ett skrivbord framför en dator i timmar i sträck.Simon använder sin egen kropp som redskap i sitt yrke. För de som vet är han en välkänd professionell MMA-fighter. Som dess förkortning antyder är MMA en stridssport som kombinerar inslag av flera olika slags slagsmål.

Camilla Läckberg Längd

En sport som innebär stor styrka, smidighet och fokus. Detta skulle inkludera träningspass var som helst från tolv till tjugo gånger i veckan för allt från en till två timmar varje gång. På baksidan är han utbildad personlig tränare och håller föredrag om träning.

Varannan dag tränar jag hemma, och varannan dag går jag till min klubb, säger han. Även jag, professionell idrottare, anser att träning ska komplettera, snarare än dominera, vardagen. Övningarna rampas upp precis innan en match. Så det är upp till totalt fem träningspass per vecka, inklusive en dietplan, för att hålla honom tävlande på högsta möjliga nivå.

Den 1 april 2016 välkomnade paret sin identiska dotter, Polly. Hon är Simons första biologiska barn och Camillas femte. Jag önskar att jag kunde få tillbaka mina gamla krafter, säger Camilla. Med minsta möjliga ansträngning. Så jag tänkte att om jag nu levde med en PT så kunde han hjälpa mig ganska bra, sa hon. Efter lite uppmaning antog Simon utmaningen. Ungefär åtta veckor efter att skilsmässan var klar började de träffas regelbundet.

All träning är bra träning, och träningen som sliter är bäst, som Simon uttrycker det. Vi satte upp ett schema utifrån antagandet att Camilla skulle springa tre gånger i veckan. När hon bestämt sig själv.Camillas kropp har inte gjort det lätt för henne.

Hon har provat otaliga dieter och träningsregimer för att nå sin målvikt. Bland annat ett dagligt sex-ägg och ett-glas-vin-ägg- och vindiet. Det blev ingen framgång med det. Inte ens kelpen i huset kunde maskera lukten.

Camilla Läckberg Längd
Camilla Läckberg Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!