Khaddi Sagnia Familj

Sprid kärleken
Khaddi Sagnia Familj
Khaddi Sagnia Familj

Khaddi Sagnia Familj – Fjol i Idrottssverige såg VM-sjua och årets genombrott. Så sent som den här gången förra året övervägdes idén att sätta livet på is och besatta av OS-medaljer. Sportbladet har fått en exklusiv titt bakom kulisserna på löparen Khaddi Sagnias kamp mot hajar, ålar och pirayor under hennes OS-kval. Men vi diskuterade också religion, tarotkort och livet efter detta med några av Sveriges duktigaste dansare.

Jag är så stolt över mig själv för att jag har kommit hit, säger hon.Att accelerera de första 30 metrarna för att få maximal fart på längdhoppsplankan och sedan omvandla all den farten till ett långt hopp, framåt och uppåt, förbereder kroppen för extraordinära påfrestningar.

Studier visar att den negativa bromskraften ökar från noll till sjuhundra när en fot placeras på däcket på en långbåt. Det är en fråga om millisekunder innan en ensam klättrars förmåga att ta sig upp i en byggnads exteriör äventyras, och det kan finnas viss flexibilitet i kroppens svar på påfrestningen som påverkar en klättrars vertikala stigning.

Katrin Klaup har stor kunskap i detta ämne.Den 62-årige tränaren i Estland har tränat VM-sjuan Khaddi Sagnia i många år. Hon väntar just nu vid ett bord i Globens annex på sin lärling för att förbereda media för Globengalan den 15 februari därpå. I den här scenen sätter sig Medan Khaddi ner med TV4:s reportrar och tar över intervjun på egen hand, vilket för Katrin i spetsen för att förklara de senaste dagarnas händelser.

Khaddi har oroat sig, nästan varit deprimerad. Hon beskrev nyligen sig själv som att hon agerade mer som en präst än en tränare. Visst låter det ofarligt nog. När man tittar på Khaddi Sagnia, när hon smidigt hanterar media med journalist efter journalist, är det lätt att tro att Katrin Klaup spelar mig för en dåre. Men Katrin vet väl att Khaddi är långt ifrån i jämvikt.

Katrin menar att en av Sveriges största friidrottsstjärnors “panik” delvis beror på en läskig förkylning efter en läger i Sydafrika, men ännu viktigare på en “nerkänsla i magen” när hon äntligen bestämmer sig för att gå bort från sporten.

Hon är vanligtvis snabb och explosiv hemma, men hon har varit lite rostig den senaste tiden, och det har varit lite jobbigt på den ekonomiska fronten. Det hände nyligen i Nordenkamp, ​​men det var inte alls farligt – bara irriterande. Men Khaddi fick genast panik och sa: “Nu händer allt på en gång”, som Katrin uttryckte det:

Jag sa: “Khaddi, det här är samma sak som när du var ung och trodde att du hade blivit sönder efter att ha ätit mjölksyra. Katrin Klaup sprattlar “Herregud”, som Khaddi brukar säga. Några timmar senare kom vi fram. på det livliga hotellet i Kungens Kurva söder om Stockholm.Khaddi slappar just nu i en av lobbysofforna.

Hon fick nyligen en massage i ett försök att slappna av sina snäva inlärningsmuskler och underlätta den “panikartade” Khaddis uppfattning om utrymmet mellan hjulen och bromsarna. Det är en så stor uppgift när man når plankan och befinner sig så långt framme. Det är svårt att inte tänka, “aaahh, det gör en sådan jävla ont” när man hör det.

Sedan, när man avancerar och vägrar att bli stämplad, blir de alltmer irriterade. Hon utbrister: “Det är en stor grej!” och avslöjar att hon är på jakt efter den svårfångade och till synes tillfälliga “hoppandan” (på svenska).

Khaddi Sagnia Familj

Jag har fortfarande inte hittat den där platsen där jag kan hoppa upp ur sängen och få den överväldigande känslan att jag håller på att sväva. Det stör mig lite; det irriterar sig själv lite, generellt sett. Det var inte just nu som bygget skulle börja på hennes viktigaste idrottsr. Det senaste året har varit avslöjande på så många sätt.

Klivet klättrade utan problem till toppen av världsrankingen, och efter att ha satt ett nytt personbästa (6,78) och fått en topp-tio-placering på VM i Peking började många i Sveriges spirande e-sport se den regionens utveckling kurva med en touch av avund. Att skjuta upp den första decimalen till nästa år kändes som en naturlig utveckling, och tankarna på att vinna en medalj i Rio blev snabbt en realistisk möjlighet.

Redan i september släppte SOK Ullevihopperskan som en del av OS-laget och hon debuterade på Idrottsgalan som årets nykomling i svensk dans. Men hennes upphetsning försvann snabbt och hon ersattes så småningom av osäkerhet.

Om jag upplever en känsla och håller hårt fast i den försvinner den inte. Hon säger att om du drar dig upp i dina bootstraps kommer du att inse att allt är ett fullständigt skämt. Så här kommer det faktiskt att bli, ja.

När allt du vill göra är att koppla av hemma, att veta att allt som är fel kommer att fixas av mig, att veta att det inte är dags att göra det nu kan vara en utmaning. Svaren är raka och ärliga; Khaddi tvivlar på sina förmågor som längdhoppare och sin kropp som redskap.

Khaddi Sagnia Familj
Khaddi Sagnia Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!