Kim Sulocki Familj

Sprid kärleken
Kim Sulocki Familj
Kim Sulocki Familj

Kim Sulocki Familj – Sulocki scendebuterade på Oscarsteatern när han var bara 11 år gammal, med Siw Malmkvist och Ernst-Hugo Järegrd i musikalen Nine. När han dök upp i Grease på China Theatre 1992, vann han Guldmasken för sin prestation. Sedan dess har han uppträtt i Erik XIV och Hair på Parkteatern 2000, och turnerade med Riksteaterns uppsättning av West Side Story 1993.

Hans framträdande i komedin Girls night out på stgöteatern i Norrköping – Linköping togs så väl emot att han blev inbjuden att gästspela på Cirkus i Stockholm. 2003 vann han ännu en gyllene mask för sitt framträdande som huvudrollen i pjäsen How to Succeed in Business Without Burnout, som spelades 210 gånger på Stockholms Intiman.

Det var Grease igen 2005, då han spelade mot Nanne Grönvall i Sweet Charity 2006. Det var sommaren 2007 som han gjorde Fredriksdalsteatern (Helsingborg) debut som en av Bröderna Marx i Eva Rydbergs Den stora premiären. Förutom att uppträda i Nöjesteatern i Malmö, Oscarsteatern i Stockholm och Folketeateret i Oslo 2012 har Sulocki även spelat karaktären Patsy, kung Arthurs häst och tjänare, i musikalen Spamalot.

Han har gästspelat i program som “Emma klagare”, “Tre Kronor” och “Skanska mord”. Kim Sulocki har också tillhandahållit voiceover-arbete för många barn-tv-program och tecknade serier, som Svampbob Fyrkant, Brandy & Mr. Morris och Sharks as Shark. Jag antar att kärlek helt enkelt inte fungerade för Sulocki. Det här inlägget publicerades först den 6 november 2013 klockan 13:23. Varje dag sänder vi en livesändning som täcker dagens toppnyheter. Kim Sulocki diskuterar sitt kärleksliv och att vara ensam på Anna Hegestrands “Livets hjul”.

Någon som varit singel i fyra år måste göra något fel, enligt hans åsikt. Likaså är det vad skådespelaren Kim Sulocki har varit hela tiden. I ett avsnitt av podcasten “Wheel of Life” förklarar han: “Det är inte så att jag inte är intresserad av kärlek, det har bara inte passat in.” Du kan antingen lyssna på den i mp3-spelaren, ladda ner den, eller så är den 41-årige skådespelaren Kim Sulocki med i det senaste avsnittet av podcasten “Wheel of Life”.

Han fortsätter med att säga att han inte har varit kär på väldigt länge. Inte för att jag inte är intresserad av kärlek, men det har bara inte passat in, erkänner han och tillägger: “Det var länge sedan jag var kär också.” Inte en enda person jag har träffat har någonsin lämnat mig mållös. Även om Kim Sulocki säger att han inte aktivt letar efter en romantisk partner, skulle han inte missa chansen om den visade sig.

Behöver vi verkligen ha två av allt? Det kan vara nödvändigt om du vill bilda familj, även om det finns andra alternativ tillgängliga nu. För mig verkar det orättvist att anta att två personer ska vara på lika villkor. Kim Sulocki, i “Livsjhulet,” säger, “Jag vet inte om det är en norm för alla människor, och det är definitivt inte för mig just nu.” Sulocki medger att hon är osäker på om detta är fallet för de flesta. Precis som det är är OK med mig. Jag antar att kärlek helt enkelt inte fungerade för Sulocki.

Kim Sulocki Familj

Det här inlägget publicerades först den 6 november 2013 klockan 13:23.
Varje dag sänder vi en livesändning som täcker dagens toppnyheter. Kim Sulocki diskuterar sitt kärleksliv och att vara ensam på Anna Hegestrands “Livets hjul”. För närvarande kan Kim Sulocki ses i “Trollkarlen från Oz” på Maximteatern. Tidigare hade han en hektisk karriär på scen, spelade en mängd olika roller och till och med medverkat i några musikaler. Tv-programmen “Nya tider”, “Tre kronor” och “Kontoret” bidrog alla till att ge honom berömmelse.

Kim Sulocki är också en röstskådespelare som har gett sina talanger till olika projekt, inklusive Svampbob Fyrkant. Var med på kvällens allsång och sprang på min gamla idol, Kim Sulocki. Jag tog plats och gjorde lite research på nätet för att ta reda på var han befann sig senare. Jag stötte på en trevlig historia skriven om att han blev pappa redan år 2000.

Det diskuterades mycket om ångesten som kommer av att ha barn och oro för att du och din partner inte ska klara av livet tillsammans. Jag önskar verkligen att han och hans flickvän fortfarande var tillsammans och kunde vara lika lyckliga som han är nu. Jag grävde lite djupare och upptäckte att han just nu ser konstnären Lina Hedlund. Ledsen över tanken att, även om du kanske vet var du är om sju år, har du ingen aning om var du kommer att vara om sju år.

Det har inte gått mer än några månader sedan Therese Johaug, en före detta norsk skidstorhet, gick i pension från sporten. Den imponerande karriären som varade i 14 år och gav 20 medaljer (varav 18 guld) i världar och OS. I en intervju med norska VG för att främja releasen av hennes bok diskuterar hon sitt liv borta från tävlingsskidåkningens värld. Sedan dess har hon kunnat njuta av en mer hedonistisk livsstil. Även känd som “ett liv i liv och rörelse”, i sann studentmode.

Lite “rysk tid” har jag fått. Therese, en ung kvinna på bara 18 år, tar tre resor till Ibiza och Frankrike för att uppleva livet. Jämfört med hennes vanliga existens tidigare är detta en touch utöver det vanliga. Jag har faktiskt gjort det omvända tidigare. De kommande tre till fyra veckorna ägnades åt att campa på hög höjd, där jag livnärde mig på frukost, träning, vila, middag och vila. Så att säga, jag har bytt från sportdryck till rosévin. Jag börjar om i livet.

Beslutet att lämna var svårt, men hon säger att hon inte ångrar det. Det blev ett tryck i magen. För mig är det inget som slår energin, spänningen och intensiteten i ett livesportevenemang. Det gör mig ledsen att missa det. Hon har dock tidigare uttalat att hon så småningom vill skapa en familj, så rosévin och ett vilt socialt liv går inte riktigt ihop.

Kim Sulocki Familj
Kim Sulocki Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!