Anis Don Demina Familj

Sprid kärleken
Anis Don Demina Familj
Anis Don Demina Familj

Anis Don Demina Familj – Anis Dhahir, mer känd under sitt artistnamn Anis Don Demina, var en svensk sångare, låtskrivare, gitarrist och DJ som föddes den 25 april 1993. Efter att ha flytt från Gulfkriget träffade Anis kurdiska far, en bilmekaniker, sin vitryska mamma, pianist och musikhistoriker, i Ryssland.

Det nygifta paret valde att tillbringa sin smekmånad i Sundsvall, där Anis föddes. Med hans föräldrar, ett äldre syskon och ett yngre syskon, flyttade de till Jordbro, Stockholm, när han var ett år gammal. Bland klubbarna där Demina har uppträtt finns Movida i Dubai och Cirque Le Soir i London.

Han skrev på ett skivkontrakt med Warner Music 2017 och släppte sin debutsingel, “On My Mind”, som samlade 1,5 miljoner strömmar under sin första månad av tillgänglighet på streamingtjänster. Demina blev en YouTube-sensation sommaren 2017 när hon la upp en video där hon kritiserade den svenska musikern och YouTubern Joakim Lundell.

Melodifestivalen 2018 såg Samir & Viktor framföra “Shuffla”, en låt som Demina spelade på saxofon under deras framträdande. 2018 dök han upp på Peace & Love-festivalen.Till fotbolls-VM 2018 släpptes “Put Your Hands Up for Sverige” av Samir och Viktor, och han var också med i låten. Han slog sig ihop med Zeana för att sjunga “Mina bränder” i Melodifestivalen 2019.

Låten debuterade som nummer 23 på Spotifys topp 200 i Sverige den 4 februari 2019. “Vem e som oss” var låten han framförde i Melodifestivalen 2020 som soloartist. Den 7 mars 2020 deltog Demina i den stora finalen. Han slutade femma i finalen med en totalpoäng på 82 poäng.

Demina släpper singeln “1+1”, som innehåller Rsa, den 20 mars 2020. 96:a på den svenska singellistan, låten debuterade i Sverige. I samarbete med Timbuktu släppte Demina låten “Naken” den 8 maj 2020. I Sverige toppade den som nr 39 på singellistan. Anis Don Deminas “Sommar” är en hyllning till hans familj och vänner, men framför allt hans mormor Razak.

I den här berättelsen ingår också berättelser om början, katastrofer och det oändliga sökandet efter nya början.När jag insåg att jag inte visste någonting om dig, fick det mig att böja mig i stolen. På dödsbädden 2014 var Pappans sista ord till Anis Don Demina väldigt viktigt för honom. På småtimmarna på morgonen, när han skakade på höfterna till “Let’s dance” och “Oro” i Melodifestivalen.

Nöjde att levandegör sin mor på sommaren med sin brytning och rullande felsägner. Han var mekaniker och kunde ha sagt, “H som en stor björn, jag gillar en töntig idiot, O som Olf” när han ombads skriva på registreringspapperen.Anis Don Demina ärvde sin farfars dåliga arbetsmoral. I Dubai, där han bodde, sålde han mycket saker eftersom han samtidigt arbetade som anställd på företaget, DJ och chef för mlmedvetet.

Klyschor uppslukar den övre delen av sommarransonen. För mig är den bästa versionen av mig själv “vara den bästa versionen av mig själv”, vilket är ett modeuttryck som låter som en verklig människa vid ett uppdaterat program.

Anis Don Demina Familj

När det kommer till familj och vänner har alla i hans liv en del i hans fortsatta saga. “Sommar” som ett längre tackkort vid en prisutdelning. Anis Don Demina beskriver sina katastroftankar i samma andetag; vad händer om folk stannar för att titta? Det är tydligt att han inte kontaktade sin mamma medan han låg på sjukhuset, och att det är anledningen till sorlen och stönen i rummet.

Vad är det för fel, frågar han. Han försöker fylla en hl, och han börjar med standup. Han säljer skivspelaren, men han är inte glad när ljuset släcks.Det finns tankar som kan sprida olika höjder på samma skrov. Att vara hobbypsykolog är lätt, men var medveten om att det kan orsaka oro hos vissa människor att fokusera mindre på sin egen personliga utveckling.

Det är svårt att känna empati med Anis, hans irrationella tankar och hans irrationella beteende i allmänhet.1993 föddes Anis Don Dhahir i Sundsvall som Anis Don Demina. Han är en svensk DJ, sångare, videobloggare, programmerare och musiker.

När Anis Don Demina bara var 14 år gammal började hon uppträda som “Sajjk” på bland annat Ungdomens hus.I forum som Ozone och Basementality utförde han freestyle-strider. Som 18-åring började han sin karriär som DJ och musikproducent och arbetade på klubbar som Movida i Dubai och Cirque Le Soir i London, där han också bodde.

Förutom Samir Badran, Lance Hedman Graaf och Ida Warg har han gett DJ-lektioner. Han skrev på ett kontrakt med Warner Music Group i augusti samma år.I juli 2018 uppträdde han på Borlänges Peace & Love Festival.Efter att ha spelat sax på Samir & Viktors låt “Shuffla” hoppade Don Demina av Melodifestivalen 2018.

Anis Don Demina Familj
Anis Don Demina Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!