Kishti Tomita Längd

Sprid kärleken
Kishti Tomita Längd
Kishti Tomita Längd

Kishti Tomita Längd – En 57-årig kvinna, Kishti Sylvia Margareta Tomita Toure föddes den 19 november 1963. Hon tillbringade sina uppväxtår i Stockholmskvarteren Handen i Haninge. Men nu bor hon på Mariatorget i Stockholm med sin älskare Souleymane.

Det har blivit fyra äktenskap för Kishti Tomita. Nu när hennes andra äktenskap är över dejtar hon sin tredje ex-man. Kishti var galet förälskad i Souleymane Toure, då 37, 2011. De knöt äntligen säcken året efter och var lyckligare än någonsin. Men 2017, efter att ha varit gifta i fem år, splittrades paret av okänd anledning.

Å andra sidan kvarstod inte klyftan mellan dem permanent. Kishti och Souleymane försonades och blev tillsammans igen ungefär ett år efter deras skilsmässa. De har inte gift om sig, utan fortsätter att dela bostad. Kishti är inte bara involverad i Idol-communityt genom låten och domarpanelen. Hon är också ganska användaren av sociala medier, åtminstone på Instagram-fronten.

Hon går i handtaget kishtitomita.se och har över 13 000 anhängare på plattformen. Kishti tjänstgjorde som domare i Idol 2007. Dörren öppnades sedan av en kandidat som inte lämnade det bästa första intrycket på Kishti. Hon knäppte till slut och skrek “Det är orimligt!” i hennes anteckning till honom. Den här videon blev ganska populär online och fortsätter att göra det än i dag.

Sätt stopp för det och dyk ner. Alternativt kan du försöka undkomma situationen. Mitt i den värsta mobbningen i skolan var Kishti Tomita tvungen att ta det beslutet. Pippi och Kishtis superkraft identifierade Aspergers syndrom, vilket gjorde att de kunde komma till undsättning. Hon var över 50 år när hon äntligen fick en diagnos.

Slutligen har du en uppfattning om varför du har kämpat för att förstå dess funktion. Hon har varit en pålitlig medlem i “Idol”-juryn på TV4 under lång tid. Hon saknar dock all motivation att söka artister utanför programmet. Hon hjälper människor att utveckla och förfina sina tal- och sångröster i sin roll som röstcoach.

Jag har en förmåga att hjälpa andra att återupptäcka sin inre styrka.Vägen till självsäkerhet var stenig för henne. Kishti tillbringade sina uppväxtår i staden Jordbro. Min far arbetade som revisor och var en ivrig schackspelare. Min mamma jobbade som barnvakt. De var både skådespelare och sångare. De föddes på 1920-talet i motsats till slutet av 1930-talet och början av 1940-talet som föräldrar till de flesta av sina jämnåriga.

Jag fick ta itu med svår mobbning redan i första klass. Jag var mer välrundad än mina jämnåriga, hade modet att ta plats och identifierade mig stolt som en nörd. Vi förbjöds att vara emot Vietnamkriget. Mina föräldrar tyckte inte att det var rätt att låta oss ha cigaretter eller alkohol i huset. Jag fick höra att de var “pucken” i skolan.

Alla andra föräldrar tyckte att vi borde få röka, för unga röker ändå. Sen var vi femma, sexa! Kishti dök upp i tv först som liten, när hon medverkade i SVT:s ungdomsprogram Fredax och Lördax på 1970-talet. Det ledde dock till att hon fick mycket mer arbete.

Jag blev utsatt för intensiva trakasserier eftersom jag bar felaktiga kläder. På grund av den ihållande mobbningen jag hade upplevt, var mina föräldrar tvungna att tacka nej till mitt deltagande i “Heavy Friday”. Detta fick mig att känna mig både indignerad och otroligt Pippi Långstrump. För mig var hon Polstjärnan. Vilken tur vi är att Pippi dök upp. Du är så välkommen, Astrid. De var livrädda för allt som var annorlunda. Och jag var annorlunda, jag och romerna.

Kishti Tomita Längd

Milda asperger kan ha varit min räddning. Jag förstod att de allra flesta individer inte är lika kunniga som jag. Det var orimligt, och jag var tvungen att hitta ett sätt att få det att sluta. Kishti berättade äntligen för sin mamma att hon var tvungen att hoppa av skolan. Mamma använde sina sparpengar för att betala för sin dotters mellanstadieutbildning i Skne, där familjen hade vänner. Kishti satte stopp för att elever skolkade och det blev lugn och ro.

Som belöning överträffade jag mina kamrater akademiskt, och jag kom ofta på mig själv med att tänka saker som: “Mobbar du mig? Du och din jäkla mamma har inga betyg.”Hennes känslor för mobbarna har övergått till apati vid det här laget.

Vissa människor säger att de är tacksamma för sina plågare när de i själva verket är fulla av bullsh*t. Uppenbarligen finns fortfarande hindret för deltagande. Du måste bara lära dig att acceptera det som en permanent verklighet.

Utanför säkerheten i mitt hus fick jag aldrig visa svaghet. Istället konstruerade jag en miljö där jag gradvis kunde lätta in i den typ av utsatthet som visas på tv. Ja. Det var som om jag kom från ingenstans. Jag anser att min Asperger är en unik styrka. Jag kan inte låtsas vara någon annan och det gör mig nyfiken och intresserad av allt. Kishti identifierades med autismspektrumstörningen Aspergers syndrom 2014.

Kishti Tomita Längd
Kishti Tomita Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!