Kishti Tomita Pojkvän

Sprid kärleken
Kishti Tomita Pojkvän
Kishti Tomita Pojkvän

Kishti Tomita Pojkvän – Kishti Tomita, 57, är domare i American Idol. Hon har varit gift två gånger; hennes första äktenskap var med mjukvaruutvecklaren Kristen Dean 1987. Paret var gifta i mindre än ett år. Hon knöt knuten för andra gången med Ulf Danielson 1988, och äktenskapet varade till 1993. Äktenskapet mellan Kishti och aikidogurun Takeji Tomita, hennes tredje, höll lite längre. 1999 knöt de ihop säcken och de var tillsammans till 2007.

Äktenskap nummer fyra, och kanske det sista, började 2012 när Kishti gifte sig med sin nuvarande pojkvän, Souleymane Toure. De separerade 2017, men försonades och bor tillsammans som ett par igen. Souleymane Toure är för närvarande 37 år gammal, efter att ha fötts den 18 september 1983.

Han växte upp i Senegal men är nu bosatt i Stockholm, Sverige med sin partner Kishti.Sedan 2011 har Kishti och Souleymane delat hem. Men de sågs först i Souleymanes hemland Senegal.På grund av gemensamma vänner kunde de få kontakt med Kishti online, där hon undervisade i röstmeditation och afrikansk sång.

De hade bara kommunicerat via telefon fram till deras första möte. Ljudet av Souleymanes röst och värmen i hans hjärta fängslade Kishti långt innan paret någonsin träffades.Kishti Tomita är förvisso inte en av Sveriges största stjärnor genom tiderna. Första gången hon skulle träffa sin pojkvän Souleymane insåg hon hur lång hon egentligen var: 154 cm.

Det här är riktigt coolt. Han tornar upp sig över min 154 centimeter stora ram. Kishti har tidigare avslöjat i en intervju med Hälsoliv, “Innan jag gick och köpte de största platåskorna du kunde hitta för att han inte skulle ha ont i ryggen

När jag gick ut från flygplatsen var temperaturen runt 40 grader, så jag tog på mig dem. När det kommer till sociala medier kunde Kishti Tomita och hennes älskare inte vara mer olika. Souleymane är en riktig person, och han använder Instagram. Det finns dock bara en bild. Hans användarnamn på nätverket är “souley324” och han har cirka 200 personer som följer honom.

Sedan han kom med i domarpanelen i TV4:s Idol 2004 har sångcoachen Kishti Tomita (numera 57) blivit välkänd i hela Sverige. Där, från 2002 till 2007, räknade hon upp allmänhetens röstsedlar. Efter det byttes hon och hennes kollegor ut. Efter 10 år var dock en väckelse på sin plats. Kishti har varit medlem i Idols domarpanel tidigare, och hon har kommit tillbaka i år.

Kishti och Souleymane kopplade först samman i Senegal, där den senare kommer ifrån. De träffades online genom gemensamma vänner efter att ha deltagit i en av Kishtis klasser om afrikansk sång och röstmeditation.

Kishti blev slagen av Souleymanes musik och lyckligtvis kände han likadant. När känslor bara började utvecklas hade Kishti ingen aning om hur Souleymane såg ut.Vanliga talkällor inkluderar tarmen, könsorganen och cortex. Uppriktighet strålade av hans ord. Kishti har sagt i en tidigare intervju med Hälsoliv, “Jag bara kände det.” Hon fortsatte med att säga

Jag är bara 154 centimeter lång, medan han tornar över mig på två meter. För att han inte skulle skada ryggen på vår första dejt gick jag ut och köpte de högsta platåskorna jag kunde hitta.De är fortfarande tillsammans, därför är det tydligt att Souleymane har ett vänligt hjärta.Han har ett stort moraliskt centrum och är ganska pålitlig.

Kishti Tomita Pojkvän: Souleymane Toure

Den svenska versionen av Idol på TV4 har kommit tillbaka och nu är det upp till allmänheten att bestämma vem som ska bli nästa stora grej i musikbranschen. Efter en tät finalmatch med Paulina Pancenkov utsågs Nadja Holm till vinnare för ett år sedan.Juryn måste dock först välja sina favoriter innan publiken får rösta. Juryn har förnyats från förra årets version.

Kishti Tomita Pojkvän

Katia Mosally har ersatt Nikki Amini vid rodret efter Aminis beslut att lämna. Kishti Tomita, Anders Bagge, Alexander Kronlund, och många fler! Formen trogen ger hon de optimistiska sångarna och deras insatser en ärlig bedömning. Hennes personliga liv är dock något hon pratar mindre om.

Ändå låter Kishti Tomita, 57, då och då ta hand om henne och diskuterar sin romans med Souleymane Toure, 37. 2013, efter att ha träffats 2011, gifte de sig i hemlighet och fyra år senare, 2017, skilde de sig.

Det är skönt att äntligen känna lite lättnad. Enkelt uttryckt var det den mest lyckosamma händelseutvecklingen. Jag tror att det är viktigt att tro på kärleken, men jag tycker att det borde vara svårare att knyta ihop säcken. Hon säger till Aftonbladet att det är viktigt att diskutera sina “dealbreakers”, trots hur tufft det kan vara under en passionerad euforirus.

Ett år senare var de tillsammans igen, och nyheten täcktes av publikationer som Aftonbladet.bvKishti Tomita sa till Aftonbladet, “Vi tog helt enkelt ledigt, men vi nollställde allt och har nu en nystart och är riktigt nöjda.”Som låten säger, om du älskar någon måste du släppa den. Efter att ha släppt taget såg vi inte bara vad vi hade upptäckt 2011.

Kishti Tomita Pojkvän
Kishti Tomita Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!