Klara Almström Föräldrar

Sprid kärleken
Klara Almström Föräldrar
Klara Almström Föräldrar

Klara Almström Föräldrar – Vad hände med Klara Almströms föräldrar? KLARA, som Klara Almström, började sin artistkarriär vid 10 års ålder och har sedan dess vunnit flera talangshower och tävlingar under hennes KLARA-namn.

Hon är student på estetikexamen vid Nacka universitet i Rytmus i Stockholm, första året. Hon fyllde 17 i januari och hennes CV på RIX FM Festival inkluderar arbete med Madison Mars, Joakim Lundell och Alex Skrindo. Varför har du hållit ut, Klara, när du kunde ha slutat i så tidig ålder?

Att sjunga och uppträda på scen är två saker jag alltid har tyckt om att göra. Ju mer jag får uppträda inför publik, desto mer inser jag att det inte finns någon större spänning. Jag upplevde det första gången när jag vann en talangtävling i fjärde klass. Den svenska skådespelerskan Klara Almström (även känd som KLARA) har uppträtt sedan hon var 10 år gammal, och hon har vunnit ett flertal skådespelartävlingar.

Hon är förstaårsstudent på Estetiska programmet på Nacka i Stockholms Rytmus. Hon fyllde nyss sjutton i januari, men hennes musikaliska CV finns redan Hon har spelat på RIX FM-festivalen, samt jobbat med och släppt en singel med Madison Mars, Joakim Lundell och Alex Skrindo. Det var utan tvekan den ESTET-kurs jag hade letat efter hela tiden. Klara, för en så ung dam visar du en anmärkningsvärd mognad och expertis. Vad är spänningen, unge man?

Så länge jag kan minnas har liveframträdande varit en av mina största nöjen i livet, och jag har en djup och ihållande entusiasm för musik. Ju mer jag får uppträda inför publik, desto mer inser jag att det inte finns någon större spänning. Tidigt gick jag igenom mycket smärta. ett avgörande ögonblick var när jag vann talangshowen i fjärde klass.

Hur valde du vilka kurser du skulle läsa och var du skulle skriva in dig på gymnasiet? Eftersom min skola, Rytmusgymnasiet, uppmuntrar sina elever att öva musik utanför lektionerna, har jag kunnat ta stora framsteg i mina studier. Såvitt jag vet var detta det mest tilltalande programmet som fanns och jag tänkte anmäla mig. Det fanns aldrig någon tvekan i mitt sinne om att jag skulle få kontakt med andra individer som kände på samma sätt som jag om musik.

Även om det finns andra Rytmusgymnasier i Sverige väljer jag att gå den i Stockholm. Att söka här var mest meningsfullt, och jag ser fram emot att träffa de andra studenterna och prata om saker som hur man kan förbättra sin sångröst och fördelarna med att arbeta i ett band. Detta mönster upprepar sig hela dagen. Både i förväg och i efterdyningarna av Vi brukar låna ett rum att umgås i under våra raster och spela spel.

Klara Almström Föräldrar

Vi kommer ofta inte ut ur skolan förrän det är mörkt eftersom vi har så roligt att jamma med våra klasskamrater. Sedan hon var liten har Klara Almström, mer känd som KLARA, uppträtt. har vunnit priser på ett antal tävlingar sedan dess. Hon är förstaårsstudent på Estetiska programmet på Nacka i Stockholms Rytmus. Sedan hon fyllde 17 i januari har hon deltagit i RIX FM-eventet, samarbetat med andra artister och släppt singlar.

till exempel Madison Mars, Joakim Lundell och Alex Skrindo. Varför har du pressat dig själv att uppnå så mycket i så ung ålder, Klara? “JAG VAR HELT SÄKER DET VAR EXAKT DET ESTET-PROGRAMMET JAG VILL GÅ MED I” — En av de saker som håller mig igång är min odödliga kärlek till musik, speciellt låtar. Så långt jag kan minnas har jag alltid haft en stark önskan att gå upp på scen och agera. Ju mer jag får uppträda inför publik, desto mer inser jag att det inte finns någon större spänning.

För att uttrycka det enkelt, jag upplevde det först när jag vann talangshowen i fjärde klass. I det här avsnittet av deras podcast om att vara tonåringar berättar Adrian och Klara om sina upplevelser med överbeskyddande föräldrar. Musikvalet för den här veckan är säkert, och jag ska också ta en stund till att ta upp tre frågor. Adrian Macéus, 15, artist och skådespelerska, och Klara Almström, 16, artist, är tillsammans värdar för en podcast med titeln Teenage Life.

om frågor som unga oroar sig för Premiären av den nya säsongen av “American Idol” Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Katia Mosally, och Anders Bagge, som alla varit domare i Idol två gånger tidigare, utgör årets panel. Fantastiskt sätt att starta säsongen på. 2022 blir 18-åriga Klara Almström den yngsta tävlande någonsin i American Idol. Hon framför “Don’t leave me lonely” av Mark Ronson och Yebba för juryn i Stockholm.

Alexander Kronlund, som backades upp av Anders Bagge, jämförde henne med Agneta Fältskog och Zara Larsson. …eller om Klara Almström ens har en mamma. Vill du lära dig mer om föräldrarna till denna 18-åriga sångfågel? Klara Almströms mamma, TV4-profilen och Lotto och Keno-ankaret Karin Almström. Karin har dokumenterat sin dotters tid på “Idol” i ett flertal litterära verk.

Bianca och Benjamin som ett par Artist Benjamin Ingrosso var bara en av många som hyllade 18-åringen på Instagram redan innan det första “Idol”-avsnittet sändes i TV4. Bianca Ingrosso är den som lagt ut en konversation hon haft med sin syster på Instagram. I Idol 2022 är den första tävlande Klara Almström, dotter till en känd TV4-programledare.

Som ett resultat av att Klara har lagt ut ett klipp på sin audition på nätet i förväg har Klara fått mycket uppskattning av mannen som dömde tävlingen: Benjamin Ingrosso. Måste hitta henne, skriver Benjamin på Instagram. Om du missade det går provtagningar för den senaste säsongen av den populära sångtävlingen Idol av stapeln i Stockholm på måndag kväll.

Samma åldersspann är representerade i juryn i år: För denna resa är det 41-årige Pär Lernström och 29-åriga Anis Don Demina som står för. Idol 2022: s nyheter TV4 har presenterat många nya funktioner och uppgraderingar inför säsongen 2017-18. Finalen, som traditionsenligt visas i december, har flyttats upp. VM är skyldig till detta.

Klara Almström Föräldrar
Klara Almström Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!