Klara Almström

Sprid kärleken
Klara Almström
Klara Almström

Klara Almström – Idol 2022 har äntligen dragit igång. Allt började med 18-åriga Klara Almström, och vilken succé första försöket visade sig vara. Inte bara Idol-juryn avgudar henne nu, utan även Benjamin och Bianca Ingrosso. Säsongspremiären av Idol i år har äntligen kommit. I år består juryn av Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Katia Mosally och Anders Bagge, som gör sitt andra år tillsammans som Idol-juryn.

Och vilket sätt att kicka igång säsongen det var i år. När hon går till Stockholmsjuryn framför hon låten “Don’t leave me lonely” av Mark Ronson och Yebba, och det gör hon briljant.Medan Klara sjunger lämnar Kishti Tomita sin plats på jurybänken, går fram till henne och instruerar henne hur hon ska sjunga.

Lite orolig för Kishtis instruktioner säger Lärnström till Klaras mamma, som står utanför auditionsrummet, att hennes dotter aldrig lär någon hon inte tror på. Det är bra, det är bra. Mamma Klara sa till mig att jag ska bli jättenervös.

Och precis som Lernström sa var jurymedlemmarnas beteende inget att vara stolt över. Domarna har talat, och Klara Almström har fått en guldbiljett till nästa omgång av Idol 2022. Jag undrade om ni visste vilka föräldrarna till denna 18-åriga sångerska var.

Artisten Benjamin Ingrosso är en av många som har hyllat 18-åringen på Instagram innan det första “Idol”-avsnittet gick i TV4. Det är Bianca Ingrosso vars Instagram-berättelse visar en chatt mellan henne och hennes bror.Benjamin ska ha skickat sin syster en video på Klara Almström när hon sjunger inför Idol-domarna.

Bianca Ingrosso svarar, “Nej but vänta,” efter att hon stjäl ett klipp från videon.Lara Almström, mer känd under sitt artistnamn KLARA, började uppträda när hon var 10 år och har vunnit ett flertal talangtävlingar sedan dess.

Just nu uppträder hon på Rytmus, k1 Estetiska programmet på Nacka i Stockholm. Hon fyllde 17 år i januari och hennes musikaliska cv inkluderar samarbeten och singelsläpp med Madison Mars, Joakim Lundell och Alex Skrindo, samt RIX FM-festivalen.

Även om du kanske är ung, har du redan en mängd erfarenhet. Vad har drivit dig fram till denna punkt i ditt liv.Så länge jag kan minnas har jag älskat att sjunga och uppträda på scen på grund av den djupa kopplingen jag känner till musiken jag framför.

Och ju fler möjligheter jag har haft att stå på scen och med publiken, desto säkrare har jag blivit på att det inte finns någon bättre känsla. När jag var fyra insåg jag först hur mäktigt det var när jag av misstag drack talangjakten. Musikprogrammet jag går, känt som Rytmusgymnasiet, uppmuntrar sina elever att fortsätta utveckla sina musikaliska färdigheter och tillämpa de kunskaper de tillägnar sig i skolan.

Klara Almström

Det var exakt det estetprogrammet jag ville gå på, och det var jag positiv till. Jag borde ha vetat att jag skulle hamna i en grupp likasinnade med tanke på det överflöd av musikaliska och vokala brinners i området. Det finns många Rytmus gymnastiksalar i Sverige, men eftersom jag bor i Stockholm verkar det bekvämast att leta efter en där.

Möt kompositörerna; vi brukar ha en musiklektion tillsammans, som tar upp ämnen som notläsning, instrumentvård, hörträning, lärande av rytmer och att arbeta tillsammans som ett band. Ja, dagen fortsätter så och förstås med alla vanliga ämnen. På helgerna brukar vi hyra ut ett rum som vi kan umgås i och spela spel i tillsammans. Vi går i skolan sent vid många tillfällen eftersom vi tycker om att vara där och lyssna på musik tillsammans under längre perioder.

Klara klagar och berättar hur hennes arbetskamrater ständigt har anklagat henne för att vara en smock.Det är inte fel att vara snäll, och jag vill lära mig vad vi ska, så jag ser inte på mig själv som en fjäskis. Och självklart är det en bra idé att hålla nära kontakt med dina instruktörer och anpassa ditt tillvägagångssätt därefter.

Fortsätter det som det är kommer jag inte att söka till universitet. Många kanske är intresserade av att läsa på en musikhögskola, men jag känner att jag vill börja jobba med musik direkt efter att studenterna tagit examen. Jag kommer bara att vara 19 när jag går, så jag tror att jag har tid att göra några fler satsningar om jag vill.

Jag borde ha varit som så många andra och spelat lite över sommaren, och även i skolan har vi märkt att det har blivit ganska vanligt. Vi lär oss inte riktigt lika mycket som de, men det verkar som att vi kan arbeta och studera tillsammans i mindre grupper, så jag tycker att skolan har löst problemet ganska bra. När vi frågar Klara om hennes ultimata musikfantasi får vi ett omedelbart svar.

Att sälja ut Madison Square Garden, och ja då kan jag helt klart leva på musiken om jag lyckas med det. Det kan tyckas vara ett högt mål, men man måste ha tro på sig själv. Jag har aldrig övervägt någon annan möjlighet än att allt jag gör kommer att bli bra, och det är nog därför det gör det.

När man tar saken i egna händer är det avgörande att noga överväga vad det är man gör. Du behöver bara gå in med tanken att det kommer att bli dumt. Podden Tonrsliv är ett ljudlandskap för att lyssna på ljud. Hör Adrian och Klaras nya album, Tonrsliv! I det här avsnittet diskuterar artisterna och skateboardåkarna Adrian Macéus och Klara Almström de frågor som betyder mest i musikbranschen.

Klara Almström
Klara Almström

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!