Kristina Lugn Sjuk Cancer

Sprid kärleken
Kristina Lugn Sjuk Cancer
Kristina Lugn Sjuk Cancer

Kristina Lugn Sjuk Cancer – Författaren Kristina Lugn kunde promota sig själv via sitt radioprogram som sändes under sommaren. Hon fick borrelia några dagar innan försändelsen skickades ut efter att ha blivit biten av en loppa. Den regniga sommaren står för årets fästingexplosion. Jag har borrelia, avslöjade Kristina Lugn i sitt sommarprogram för några år sedan.

Trots sin svaga intelligens bestämde hon sig för att kämpa sig igenom hela direktsändningen.Kristina Lugns framförande av “Sommar” i P1 var första gången hon någonsin nominerats till priset. Hon nämnde i programmet att hon hade varit och tittat på blommor på sommaren innan.

Ngsblommorna var i allmänhet vackra. Kristina Lugn sa i “Sommar” att hon blev “fästingbiten” efter att ha vandrat planlöst bland folkmassan. Tiotusen svenskar faller offer för borreliabakterieinfektion varje år.Majoriteten av hushållen har en cirkulär gnagarfälla, men den är svår att hantera. Tio till femton procent av de fattiga sprider borrelia till sitt nervsystem eller hjärna. När det händer, säger Rolf Gustafson, infektionsläkare och professor vid Sveriges Karolinska Institutet, kan man äta som en kung.

Borrelia kan vara en kronisk sjukdom.Det kan börja med lite frossa, huvudvärk och känslan av att du behöver kräkas. Som Rolf Gustafson uttrycker det, “det kan dregla innan den som drabbar söker vrd” eftersom vattnet kommer i smygandes.

Antibiotika gör Borrelia kort. Ju tidigare behandlingen påbörjas, desto mindre påverkan kommer den att ha på patienten. Fler fästingar än vanligt i år, beroende på om det regnar mycket i sommar eller inte.Vi har haft en mild vinter och en fuktig sommar. Rolf Gustafson hävdar att fästingar förlitar sig på lufttäthet eftersom de inte dricker vatten utan istället absorberar ånga genom huden. När fasstickan har hittat ett bra ställe att sitta still tar det cirka fem dagar för faststickan att fästa.

Det tar två hela dagar för borreliabakterien att infektera en människa. Därför är det viktigt att eliminera hotet så snabbt som möjligt. Att ta bort det inom två dagar kommer avsevärt att minska risken för borrelios.

TBE, som är en virusinfektion, sprids dock snabbare. När fastigan biter ner sprider den sig överallt. För att hänga med i klimatförändringarna kan vi förvänta oss en ökning av fästingar, särskilt i södra och mellersta Sverige. Kristina Lugn, författare, poet och akademiker, har gått bort vid 71 års ålder.

På onsdagen upptäckte polisen Lugn död i sitt hem. Det var i Tierp, Uppland, som Kristina Lugn föddes 1948. Hon blev en av Sveriges mest framstående poeter. Hennes första diktsamling, med titeln “Om jag inte”, gavs ut 1972, samma år som hon tog sin magisterexamen vid Uppsala universitet. Under hela året släppte Lugn ytterligare en uppsättning judiktsamlingar.

Lugn har också haft stora framgångar som dramatiker. Hans målningar visas på alla de stora gallerierna i Sverige. En rad musiknummer, bland annat den ikoniska “Tant Blomma” med Thorsten Flinck i spetsen, framfördes på scenen.

Kristina Lugn Sjuk Cancer

Kristina Lugn tillträdde som konstnärlig ledare för Teater Brunsgatan Fyra efter grundaren Allan Edwalls död 1997.För sitt arbete genom åren har Lugn hedrats med en rad prestigefyllda priser, bland annat Selma Lagerlöfs litteraturpris 1999, Bellmanpriset 2003 och Karamelodiktstipendiet 2014.

2006 ersatte hon Lars Gyllensten som ledare för Svenska Akademien och tog plats 14.Sara Danius, mångårig sekreterare och ledare för Akademien, gick bort vid 57 års ålder och begravningen kommer inte att äga rum förrän ett år till. Danius lämnade Akademien på grund av den turbulens som uppstod i kölvattnet av #MeToo-rörelsen 2017.

Kristina Lugn tillhörde den sida som under Horace Engdahls ledning deltog mot Sara Danius i kampen som delade Akademien på mitten. Per Wästberg har en nära vän på akademin och i grannskapet. Han menar att Kristinas milda prosa öppnade vårt dagliga liv för de dystraste möjligheter:

Hon fångar alla trendiga uttryck inom popkulturen och mediadebatten och förvandlar det till ett vapen och släpper det på oss som en bomb.I hans senaste insamlade talesätt, 2003 års “Hej d, ha det s bra”, skriver Lugn:Jag vill inte prata med a-laget eller krisgruppen. Jag vill inte träffa några journalister. Jag vill att Mordred’s Fury ska komma och förstå mitt sista försök till profetior.

71 är den nya tiden för Kristina Lugn.I derbyt mellan Manchester United och City och Erling Haaland hade United ingen chans.Norrmännens dominans ledde till ett hattrick, och en del av publiken lämnade stadion som ett resultat.

Eriksen är inte tillräckligt motiverad för att göra sitt jobb. Han kan inte slå spelet att markera. United försvagades betydligt av Antony. Men glädjen blev kortvarig. Sa Erling Haaland. Jösses! Ät upp, succé, Niklas Holmgren. Uniteds mål kom från Antony och Martial, och Phil Foden gjorde ett hattrick och satte ställningen till 6-1.

Matchen slutade med en United-seger med 6-3. Det var inte så illa; vi gjorde till och med ett sexband. Vad är det man ska säga? Att kunna göra det i bekvämligheten av sitt eget hem är en enorm lyx. Det verkar som om vi kan göra framsteg mot våra mål vid varje tur. Om vi fortsätter att spela på det här sättet kommer vi så småningom att gå till offensiven. När det fungerar är det enligt Haaland “otroligt coolt” via Viaplay efter matchen.

Kristina Lugn Sjuk Cancer
Kristina Lugn Sjuk Cancer

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!