Sebastian Nanasi Föräldrar

Sprid kärleken
Sebastian Nanasi Föräldrar
Sebastian Nanasi Föräldrar

Sebastian Nanasi Föräldrar – Han är Sebastian nanasis far; som fotbollsspelare började Anasi med Viby IF. Därefter tog han ett flyg till Kristianstad FC. För första gången tog han sig till Malmö FF U19-lag sommaren 2018. Från och med den 1 juni 2020 hade Nanasi skrivit på sitt första A-ligakontrakt med klubben.

Så kunde det pågå till 2021. Han anlände till Varbergs BoIS samma dag på ett säsongslngt avtal för resten av säsongen. Som Alibek Alievs backup i juni 2020 gjorde Nanasi sin svenska debut och anlände efter 71:a minuten för att möta honom. Uppvärmd av Värdarna.

Avtalen med Malmö FF har förlängts till december 2021.Strlkastarna i Malmö från Eleda Stadion ekar högt på kvällen.Callum Hudson-Odoi och Jorginho är båda desperata att lämna stadion. Sebastian Nanasi är på andra sidan närstriden.

Resan, som började i Kristianstad och tog sig igenom stadions luktare för att nå Champions Leagues gruppspel, har slutat på sista plats. I Kvällsposten förklarade han varför han kände ett behov av att flytta till Malmö, vad Jon Dahl Tomasson vill ha av honom, och varför han ser bättre ut i Malmö än Varg.

P02-landslaget fick spela match efter ett år med många landslagsläger och träningsmatchare. I år tar de emot Montenegro i det första kvalet till U17-EM som går av stapeln i Polen nästa år.Spänningen i rummet var påtaglig.

Så fort vi började följa vår plan började strösseln avta. Sebastian Nanasi säger att om du inte kan uppfatta dig själv som nervös är det osannolikt att det är så under större delen av tiden. Man kan hoppas att så var fallet.

Det är fortfarande en EM-match, men det är ingen större sak än så.Sebastian Nanasi hävdar att det har gått bra under en längre tid. Det mest kritiska steget i Nanasis korta proffskarriär togs under matchen i söndags. Bara en minut och tio sekunder senare kom Mlet på klockan!

Det var Tims tur att möta den långa bollen (Prica). Det var många intressanta saker som hände på den tiden. Jag sa till honom att jag var den bland dem. Han gjorde en mäsk i straffomrdet-området med en mycket fängslande boll. Under tiden vill jag bara göra det jag vet hur man gör. Sebastian Nanasi beskrev det som “häftigt” i rapporten. Jag hade ingen aning om hur glad jag var.

Som lag fick vi en bra start. Det var avgörande att ta ledningen och skriken började mattas efter det. Det enda som återstod var att sätta sig i bilen och köra iväg. Den extra fördelen är att jag sedan slutför en uppgift. Nanasi säger att det är “något jag är riktigt förbannad över.”

Svenskarna fortsatte att jobba hårt och vann med 2-0 tack vare ett sent mål av matchkaptenen Dennis Collander! Vi hade det riktigt trevligt när vi träffades. . Fyra matcher spelades mellan oss och Montenegro under första halvan av matchen. . Det var möjligt för oss att spela bollen ut mot horisonten och sedan gå in i planen.

Sebastian Nanasi Föräldrar

Nanasi säger: “Det är dags för nästa EM-kvalprocessen match på söndag.” Bara för att visa att man kan gå tillbaka använder folk Liechtenstein som symbol. Liechtensteins säsong tog slut med en 1-10-förlust av holländarna. De hade kämpat kraftigt i sin debutmatch.

Det är svårt att tro att de kunde komma så långt på så kort tid. Om vi ​​förlorar kan vi inte gå längre. Nanasi hävdar att om vi spelar på samma sätt som vi gjorde mot Montenegro så vinner vi mot Liechtenstein också. Idag är sista dagen att rösta på EM.

Matchen mot Nederländerna blir katalysatorn för detta. De går vidare till nästa omgång av eliminering om de inte lyckas säkra en plats på någon av de två översta platserna i varje grupp. Det finns en chans för grupp tre att gå upp också, beroende på hur det går i de andra grupperna. De har en stor ledning, men matchen mot Holland kommer att bli tuff. Lördagen kommer att bli en av de svåraste tiderna för landet som vi någonsin upplevt.

Alla måste samlas på högsta möjliga nivå om de vill ha ett toppmöte. Det var väldigt viktigt att ha ett segment över Montenegro. Om vi ​​hade förlorat i Tyskland hade vi varit tvungna att vinna mot Holland nästa vecka om vi inte gjorde det. Stämningen i rummet är positiv och det är lätt att komma in i det.

Sebastian Nanasi började spela fotboll som barn efter att ha gått med i Kristianstad FC:s ungdomslag för andra gången. Han började med Kristianstad BoIS i Kristianstad, Sverige. I augusti skrev han kontrakt med Malmö FF där han spelar för klubbens U19-lag.

Det gick bra första gången. Min omedelbara reaktion var att lämna laget eftersom jag kände igen så många av individerna i det. Människor i Malmö är väldigt professionella. Det finns inga fel eller utelämnanden i installationen.

Sebastian Nanasi Föräldrar
Sebastian Nanasi Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!