Kungens Pappa Död

Sprid kärleken
Kungens Pappa Död
Kungens Pappa Död

Kungens Pappa Död – Konungens fader gick bort; Kung Carl XVI Gustaf var föremål för stor förväntan när han föddes. Ankomsten av en hane till kronprins Gustaf Adolf och prinsessan Sibylla markerade ankomsten av det femte barnet i en kungafamilj som tidigare välsignats med fyra barn.

Ett drygt år senare fördes hans far tragiskt från denna värld i en flygolycka. En förälders död är en tragedi som förändrar ett barns liv oåterkalleligt. Med sitt nu berömda svar borde munken ha sagt: “Jag vet ngot om den bristen.” Kung Carl XVI fick en livshotande sjukdom när han fortfarande var ung och hade bara levt i några månader.

Hans far dödades i en flygolycka i Kastrup, Danmark, i januari 1947. I den här senaste delen av Swedish Lady Doku diskuterar vi de olyckliga händelser som inträffade runt tiden då kungens far gick bort. Vi är nu bortom denna dag, den 10 januari 2005.

Beläget i hjärtat av Stockholm, är stadshuset där de som flydde från tsunamins efterdyningar tillbringade natten på söndagen. Närmare 300 000 människor, inklusive 543 från Sverige, dödades när en tsunami med frukt och grönsaker drabbade i slutet av december 2004. I slutet av december 2004 kom tsunamin i land.

Nu har du chansen att bli dagens första sångare; bandet, i regi av Benny Andersson, har precis spelat klart en lugn låt och det är din tur att sjunga med. Kung Carl XVI Gustaf av Sverige tar medvetet steg upp genom falldörren till tronsalens predikstol för att tilltala den församlade folkmassan. Han har två viktiga gem i fickan. Det är många män i närheten av Stadshuset just nu.

Dessutom finns det tiotusentals, om inte hundratusentals, svenskar som tittar på ceremonin sittande framför sina hem-tv-apparater. Munken, som alltid upprepar sina tal men inte har gjort sig ett namn genom att tala inför publik, deltar i en aktivitet han aldrig gjort förut och har inga planer på att börja göra inom en snar framtid.

Kung Carl XVI Gustafs fars död hade en djupgående inverkan inte bara på monarkens liv, utan också på livet för de män som kallar sig kungen. Och hans avgång har haft inverkan inte bara på den svenska staten utan också på den svenska monarkin. Trots detta är händelserna som ägde rum på Kastrups flygplats den 26 januari 1947 farligt nära att glömmas bort.

Det finns en god chans att detta beror på det faktum att munken bara berättar denna historia vid mycket sällsynta tillfällen. Svaret på din fråga är att det finns en teori som förklarar det. Aldrig en enda gång nämnde någon att den blivande kungens far, prins Gustaf Adolf, hade omkommit i en flygolycka 1947, när Lilla Prinsessan och Hagassorna växte upp på slottet. Detta tydde på att ingen hade tagit upp frågan. De äldre generationerna oroade sig inte på samma sätt som människor idag är vana vid att oroa sig.

Den 22 april 1906, klockan 23.10, hälsade kronprins Gustaf Adolf av Sverige och kronprinsessan Margaret av Sverige välkomna sin äldste son, Gustaf Adolf. Han var den första av kungafamiljens barn som föddes i kungaställningen. Han föddes först och var kungens första son.

Efter kung Oscar II:s bortgång året innan utsågs hans far till kung. Prins Gustaf Adolf var far till prins Sigvard, prinsessan Ingrid, prins Bertil och prins Carl Johan; han blev sedermera hertig i Västerbotten. Prins Carl Johan var en avlägsen släkting till prins Gustaf Adolf. Prins Gustaf Adolf upphöjdes dessutom till status som hertig i Västerbotten.

Kungens Pappa Död

Han lämnade sin ungdom i norra flygeln av Stockholms slott, som hans föräldrar hade byggt och bosatt sig i innan han flyttade in hos din familj. Den här delen av slottet är där han tillbringade huvuddelen av sin fritid.

Han utbildades tillsammans med syskonen Sigvard, Ingrid, Bertil och Carl Johan, samt några noga utvalda lärare, i den trygga miljön på Stockholms Kungliga Slott. Det var också på denna plats han nådde sin mognad. Eftersom prinsessans mamma var av engelsk härkomst kallas engelska och svenska ofta som hennes modersmål.

Men prinsessan är flytande i svenska också. Vidare ingav hon en entusiasm för friidrott och en ansvarskänsla gentemot samhället. Prins Gustav Adolf planerade att resa till Sofiero slott under de goda månaderna för att han skulle kunna tillbringa tid borta från sina sykofantiska undersåtar. Sofiero slott ligger på landsbygden, inte långt från Helsingborg. Dessuadingly, han har det

spenderade tid med sina biologiska föräldrar i Bagshot Park i sydvästra England. Prins Arthur, hertig av Connaught och Strathearn, och prinsessan Luise Margaret av Preussen var hans farföräldrar. Döpt till “Farfadern” var han medlem av den kungliga familjen i Storbritannien och son till drottning Victoria. St. George’s Chapel, Windsor Castle Drottning Victoria var monarken som regerade.

Kungens Pappa Död
Kungens Pappa Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!