Kungens Vän Död

Sprid kärleken
Kungens Vän Död
Kungens Vän Död

Kungens Vän Död – Sveriges kung, Carl Gustaf, känner sig optimistisk. En av hans närmaste och äldsta vänner flyttade nyligen bort. Bertil Nordström gick bort vid 78 års ålder och hans familj bekräftar för Svensk Dam att han har gått vidare. Bertil “Bersa” Nordström gick med i den så kallade “gubbtolvan” och blev medlem i kung Gustav Vasas inre krets.

Kungens far var närvarande vid Bertil Nordströms bröllop med Yuri Gadelius 1976; kungen är också far till sin dotter Jenny och drottningen är mor till hans son Niklas.Medan Niklas Gadelius och Julia Hamrin firade sin femtonde bröllopsdag i Lidingö kyrka var även det svenska kungaparet Carl Philip och Sofia på plats.

En gäst på en bröllop sa till Expressen att kungafamiljens närhet inte var särskilt anmärkningsvärd, och att det faktiskt behandlades som rutin. Inte en själ tyckte det var coolt att de var där. Familjemedlemmar är uppenbarligen nära varandra. Festdeltagarna i brollon sa att det bara var en trevlig stämning. Utrikesminister Ann Linde (S) hävdade att det var “SD och andra högerextrema krafter” som gjorde att Annie Lööf gjorde Theodor Engströms mltavla.

S-ministern skriver “Fruktansvärt” på Twitter.Nu hör hon mothugg från SD-ledare som Ulf Kristersson.Enligt M-ledaren i Sveriges radioprogram “Halv tre med Lotta Bromé” finns det många män i politiken som behöver knota.

C-ledaren fick stöd av en mängd partiledare och andra politiker efter klagarens påstående om att Annie Lööf var den troliga Almedalsvalsåtgärden.Ebba Busch, KD:s ledare, uttryckte sin “fulla förvirring” i ett brev hon skrev om Lööfs övervägande som potentiell MVP i Almedalen.

När det kommer till det här förfarandet har du mitt eviga stöd”, skrev Busch påTwitter. Utrikesminister Ann Linde (S) medger samtidigt att Sverigedemokraterna haft inflytande på händelserna i Almedalen.Att SD och andra högerextrema krafter riktade sig mot Annie Lööf bidrog utan tvekan till detta utfall; det är en fruktbar ironi. Utrikesminister Ann Linde (S) skrev på Twitter “Alla tankar och böner till dig Annie. Ulf Kristersson svarar starkt på utrikesminister Ann Lindes tweet.

Ett pågående tillstånd av misär är resultatet. Min första tanke är att jag inte ska skratta åt något sådant. Vi behöver en bättre ton i svensk politik, säger Kristersson.
Det finns många män i svensk politik som behöver vika ner sig. Under de senaste veckorna har vi haft västerländska allierade som viftat med PKK-flaggor och stått i solidaritet med gruppen. Sluta vara en vilde i vinter.

I en intervju med Aftonbladet hävdade Linde att SD:s kommunikationskanal Riks hade framställt Annie Lööf som en djävul.Alla politiker måste ta detta på allvar. Hon sa till tidningen: “Vi har sett i andra länder vad en demonisering av människor och politiker leder till.”

Karin Rgsjö, riksdagsledare för Vänsterpartiet, har anklagat Sverigedemokraterna för “piska in gng hat och hot” under en längre tid.Sverigedemokraterna riktar nu sin kritik mot regeringens hantering av utrikeskrisen.

Gruppledaren för Socialdemokraterna Martin Kinnunen har kallat Ann Lindes Twitter-inlägg för “skamlöst”, och antyder att hon försöker få politisk gunst inför det kommande valet. Oscar Sjöstedt, SD:s ekonomiska och politiska poängman, gjorde också ett skärmgrepp av utrikesministerns tweet som löd: “Ett svenskt statsrd 2022.”

Kungens Vän Död

På samma sätt hävdar Dagens ETC-reporter Max V Karlsson att SD:s kommunikationskanal “Riks” har varit kränkande mot Lööf och sänt mer än 120 filmer på Annie Lööf.Riksanställde och programchef Rebecka Fallenkvist svarade på Karlssons tweet med att kalla klippet för “legendariska”.

Senare gick hon därifrån med en tillrättavisning. Det går bra att kritisera Annie Lööfs politik och BR, men “het” mot politiker ska aldrig tolereras, skriver hon på Twitter. Theodor Engström har kommit överens med att han mördade Ing-Marie Wieselgren, en psykiatrisk mördare.

Dessutom har han tagit ansvar för terrorattentat. Internationella nyhetsmedier rapporterar att nazistiska krigsfartyg som sänktes under andra världskriget och sjönk till botten av Donfloden har börjat dyka upp igen.Anledningen är den jämförelsevis låga grundvattenytan.

Det handlar om ett antal mörka fåglar som föll i vattnet nära den serbiska staden Prahov och har sedan dess “teruppsttt”. Detta fartyg var ett av hundratals som tillhörde den nazistiska svenska Svartahavsflotta som återvände från de ryska stränderna 1944. Trots att de innehåller ton ammunition och sprängämnen har fartygen blivit ett hett mål för havsdjur. Så här säger New York Times.

I bästa fall får endast en liten del av floden användas för navigering på grund av tidvatten; specifica Enligt CNN är många fiskar fortfarande vid liv och kan ses simma runt i vattnet, medan andra har begravts under sanden.

Armand Duplantis vann Diamond League-matchen i Lausanne när EM-guldet uppgick till $5,90. Sedan dess har svenskarna dock sjungit dubbelt så snabbt på sex meter, och norrmannen Sondre Guttmormsen har kunnat ta upp språket. Jag satte mig ner och sa till dem att jag kunde svenska bättre än vad Mondo kunde, säger Guttormsen till SVT.

Fram till det sista höll Duplantis ett slutresultat på 6,10. Nu har Armand Duplantis vidtagit en drastisk åtgärd. 22-åringen körde över både 5,80 och 5,90 i Diamond League-ställningen i Lausanne, Schweiz. Det efterföljande hoppet växte till den punkt där det var nödvändigt att vinna tävlingen.

Kungens Vän Död
Kungens Vän Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!